Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΒΑΣΙΛΗ ΣΩΖΟΥ

Μετά και την κατάθεση των ψηφοδελτίων την Κυριακή που μας πέρασε από τους υποψήφιους δημάρχους, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών οπότε πρέπει κατά πρώτο λόγο να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να προστατέψουμε την γιορτή της δημοκρατίας που είναι όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις.
Επομένως θα ήθελα αρχικώς να ευχηθώ σε όλους τους συνυποψήφιους και ανθυποψηφίους μου ΚΑΛΗ επιτυχία και ΚΑΛΗ δύναμη καθώς είμαι και εγώ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ.Αποστολακη (Δύναμη Πολιτών) και να ευχηθώ εν συνεχεία να γίνει μια τίμια εκλογική αναμέτρηση σε όλα τα επίπεδα που να ξεπερνά τους μικροκομματισμούς , τις πολιτικές αγκυλώσεις και να υπερβαίνει τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες.

Σκοπός όλων μας πρέπει να είναι τα συμφέροντα του δήμου ,κατά συνέπεια των δημοτών τα οποία να τα υποστηρίξουμε με ένα τρόπο ξεκάθαρο ,με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τους πολίτες. Βασικός μας στόχος πρέπει να είναι η ανάπτυξη σε όλους τους τομείς και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την μαζική συμμετοχή κυρίως των νέων ανθρώπων στα κοινά αλλά και γενικότερα όλων μας.
Ελπίζω τα κριτήρια που θα κρίνουν αυτές τις εκλογές να είναι η διαφάνεια ,η αξιοκρατία η εντιμότητα και η συνέπεια λόγων και πράξεων.

5 σχόλια:

  1. Βασιλακη προχωρα!! ξερουν ολοι οτι εχεις βγει ηδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΞΑΝΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3,5 χρόνια ο Σολδάτος κι ο Θύμιος είχαν την ευκαιρία αν έκλεψε να τον πάνε εισαγγελέα και να τον βάλουν φυλακή... Εν αντιθέσει ο Σολδάτος δήλωσε ότι δεν βρέθηκε καμιά οικονομική ατασθαλία στον πρώην δήμο Ανακτορίου... Ας μην αναμοχλεύουμε τη λάσπη των ειδικών και των κολλητών της γιάφκας...

      Διαγραφή
  3. Το οικοπεδο της ΚΑΤΟΎΝΑΣ ΤΙ ΉΤΑΝ ; 200 ΧΙΛΙΆΡΙΚΑ ΓΙΑ 20 ΠΟΔΉΛΑΤΑ ΤΙ ΉΤΑΝ ; Ο διαφορετικός τρόπος χρέωσης του νερού , άλλο η Κατούνα άλλο οι υπόλοιποι κάτοικοι , τι είναι ; Λογική δημοκρατία ; ή ψηφοθηρία ; Άστα φίλε, ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ οο αρχηγός σας φρόντισε ως ειδικός οικονομολόγος ο άνθρωπος, να βάλει τελεία και παύλα στα ψέματα και τις συκοφαντίες με μια μικρή δήλωση ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΙΚΟΝΟΜΙΚΕς ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ... Αν είχα βει , όφειλε και έπρεπε να τον είχε στείλει στα δικαστήρια. Ή νόμιζε ότι θα ξεχάσουμε αυτά που δήλωσε. Εσεις ξεχάστε το και παραμείνετε στο μαντρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντικειμενικο blog χωρίς καμία συζήτηση όπως Κ οι υποψήφιοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή