Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Μήνυμα Ελπίδας η χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση του Νίκου Λιάπη στην Βόνιτσα




        Ισχυρό μήνυμα ελπίδας και ανατροπής, έστειλε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» και η ομιλία του επικεφαλής και Υποψήφιου Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Νίκου Λιάπη, που έγινε χθες βράδυ στο εκλογικό του κέντρο στη Βόνιτσα
   Και ήταν μια πολύ δυναμική συγκέντρωση χωρίς μεταφερόμενους οπαδούς,αλλά με ανθρώπους δεμένους, με αληθινή αγάπη για τον τόπο μας, τις πόλεις και τα χωριά μας.......
    Στην έναρξη της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο Σπύρος Μαίδας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο οποίος προλόγισε με θερμά λόγια τον Νίκο Λιάπη και ζήτησε από όλους ψήφο για τη νίκη και την ανατροπή.
      Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Λιάπης αναφέρθηκε στο όραμα και τους στόχους της παράταξης που ηγείται, εξαπέλυσε επίθεση στους άλλους υποψήφιους δημάρχους που διοίκησαν το δήμο και σχολίασε την αδράνεια τους και κάλεσε σε αγώνα και εκλογική εγρήγορση μέχρι το κλείσιμο της κάλπης για την ανατροπή.


8 σχόλια:

  1. Σύντροφε Νίκο, εδώ και πολλά χρόνια παραμένεις εγκλωβισμένος στην εγωιστική σου εμπάθεια , να μη πω μισαλλοδοξία, για κάποια άτομα και όσα αυτά επέτυχαν. Και είναι Δικαίωμά σου. Αλλά να αποκαλείς, διαβάζοντας από κείμενο, τους πολιτικούς σου αντιπάλους, εκλεγμένους με τη ψήφο των πολιτών, ανόητους και ηλίθιους, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από οποιαδήποτε απώλεια ψυχραιμίας και σοβαρότητας. Χαρακτηρίζει το πολιτικό σας πολιτισμό με όσα αυτός ευαγγελίζεται να εκπροσωπήσει ως νέο σ’ αυτό το δήμο. Η τεχνική πρόκληση για τη δημιουργία επιθυμητών εντάσεων , μπας και κάποιος συμμεριστεί τις απόψεις σας, είναι και προφανής και καταδικαστέος. Τέτοιος εκπεσμός είναι επικίνδυνος για την συμβίωση των ειρηνικών κατοίκων της περιοχής μας. Δυστυχώς πιστεύουμε σε διαφορετικές δημοκρατίες. Πορευθείτε λοιπόν με τη παρέα σας τη μοναχική σας πορεία, κι αφήστε Εμάς να επιλέξουμε το πιλότο που θα μας οδηγήσει στο προορισμό μας. Θα ήθελα να κλείσω «με εκτίμηση» όπως επιβάλλει η ευγένεια και ο πολιτισμός μου , αλλά αποφεύγω τη προσβλητική κακοποίηση της έννοιας. Καληνύχτα κύριε Νίκο. Σύντροφοι δεν θα ξανα- υπάρξουμε ποτέ. ‘Η θα μας αδειάσετε τη γωνία ή θα φύγουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "...Η θα μας αδειάσετε τη γωνία ή θα φύγουμε εμείς...."

      Δεν πειράζει φύγετε εσείς ...δεν θα το κάνουμε θέμα.
      Καληνύχτα και καλή τύχη !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε σύντροφε 12 & 43 πιθανολογώ ότι πάσχετε απο το λεγόμενο σύνδρομο ραν ταν πλαν...να τι ενοώ ...εχθες έγινε η ομιλία του συντρόφου Νίκου ...σημερα μετά την συγκέντρωση του Αποστολάκη έγραψες το σχολιο σου.
      Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως διοτι η υπεροχη ζωντανή ομιλία του Συντρόφου Νίκου προκάλεσε πανικό σε σας τους συντρόφους του Αποστολάκη και κάτι θα έπρεπε να επινοησετε διοτι οι φωτογραφίες της συγκέντρωση σας απόψε αλλα και η κινδυνολογία σας σε άλλο σημείωμα καταδεικνύουν τον πανικό σας σύντροφε υποστηρικτή του Αποστολάκη.
      Τα όνειρα μας σύντροφε οπαδέ του Αποστολάκη σαν οδοστρωτήρας θα σαρώσει το παλιό!!
      Παραφράζοντας το σύνθημα του συντρόφου μας Αλέξη Τσίπρα που λέει ή αυτοί ή εμείς εμείς ..εμείς λέμε ..Εμεις ερχόμαστε εαν εσείς θέλετε να φυγετε δεν θα σας εμποδίσουμε...ετσι κι αλλιως το νέο πρέπει να σαρώσει το παλιό.Το οφείλουμε στον τόπο μας και στα παιδιά μας.
      Σύντροφε οπαδέ του Αποστολάκη καλείσαι να εγκαταληψεις το παλιό και να έρθεις μαζί μας.Το μέλλον μας ανήκει.

      ΥΓ
      Μην χρησιμοποιείς σύντροφε την ίδια λεξη(σύντροφος)...το έχεις κάνει αλλες 2 φορές τις προηγούμενες ημέρες δημιουργησε ή επινόησε μια αλλη λέξη για να φαινοσαστε πολλοί και διαφορετικοί .
      Καληνυχτα και καλό κουράγιο στο άκουσμα τον αποτελεσματων το βραδυ της Κυριακης

      Διαγραφή
    3. Αν ο ήρεμος κ. Λιάπης πραγματικά χρησιμοποίησε τέτοιες λέξεις, τι να προσδοκά κανείς ; Θα ρωτήσω

      Διαγραφή
    4. Σύντροφε ΟΦΑ,
      Αναφέρθηκα στις λέξεις που χρησιμοποίησε κάποιος ,αποδεικνύοντας το πολιτικό του πολιτισμό και το ήθος που θέλει να φέρει. Αν πριν εκλεγεί , χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για να περιγράψει τους αντιπάλους του, εκλεγμένους παρακαλώ με ψήφο δημοτών μη ανόητων και ηλίθιων, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕΙΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Όσες ομιλίες υποψηφίων παρακολούθησα , πουθενα δεν άκουσα τέτοιες εκφράσεις. Φαντάζομαι τα νεύρα σου, όταν θα εκλεγεί και πάλι ένας εκ των δύο. Ούτως ή άλλως λίγοι είστε, λίγοι και αμετανόητοι θα παραμείνετε. Την εμπάθειά σας τη πλήρωσε ο δημότης και τώρα ξέρει.

      Διαγραφή
    5. Σύντροφε οπαδέ του Αποστολάκη θα θέλαμε να μας αποδείξετε ότι δεν διαθέτουμε πολιτικό πολιτισμό παραθέτοντας ηχητικά αποσπασματα που σας προσβαλαν.
      Εαν δεν το κάνετε ειστε ένα φθηνό παπαγαλάκι.
      Οι παγκαλισμος(βλεπε παγκαλος)
      ευδοκιμεί στον δικό σας χώρο που αίφνης είναι ανεξάρτητος με μια οσμή του βαθέως Πασοκ
      Προς το παρόν βρειτε τους ετεροδημότες που ψάχνετε με αγωνία και αφήστε μας εμας
      Το νέο θα σαρώσει το παλιό.

      Εν μεταξύ σύντροφε οπαδέ του Αποστολάκη αποδείξτε τι ακριβως ειπώθηκε....περιμενουμε .

      Διαγραφή
  2. Σύντροφε οπαδέ του Αποστολάκη το κουτόχορτο που μας τάιζε τόσα χρόνια η ΝΔ και η συνιστώσα της το βαθυ (ανεξάρτητο) Πασοκ επιτέλους τελείωσε .Ο κόσμος σιχενεται τις Πασοκιες περί δηθεν λέξεων που υποθηκαν.
    Η αλαζονεία σας ελπίζουμε να τιμωρηθεί στα μέγιστα στη κάλπη.
    Καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα σύντροφε ΟΦΑ 10:48 δεν ήσουνα στη συγκέντρωση του αρχηγού; Ή νομίζεις ότι τον ηχογραφούσα; Άφιονισμένος ήσουνα και δεν άκουγες ; Ή δεν ήθελες να ακούσεις; Ρώτα όμως κάποιους απότους ελάχιστους παραυρισκόμενους. Δυστυχώς σου ξέφυγαν τα ουσιώδη του σχολίου μου και δεν περείμενα να τα αντιληφθείς. Απαντήσεις σ' αυτά δεν περιέχει το φυλλάδιο. Λοιπόν, όποιον επιλέξει ο λαός , που δεν είναι ούτε ανόητος ούτε ηλίθιος, θα τον αποδεχθείς και εσύ. Θέλεις δεν θέλεις. Και δεν πιστεύω να ζοριστείς μετά από τόσα χρόνια. Περίμενε εσύ το νέο. Όπως και στις προηγούμενες εκλογές. Υποστήριξε με τη ψήφο σου την εμπάθεια που υποκρύπτει προσωπικά συμφέροντα της γνωστής ομαδούλας. Μάθε επιτέλους ότι στη δημοκρατία μας κουμάντο κάνουν οι πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή