Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΘΥΜΙΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ Θ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ)


Αγαπητοί συμπατριώτες,
Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη σας στο πρόσωπό μου.
Δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας.
Θα σταθώ κοντά στους ανθρώπους του μόχθου, της εργασίας, του πολιτισμού και του πνεύματος. Η προσπάθεια που άρχισε πριν ένα χρόνο με έκανε σοφότερο. Να είστε σίγουροι ότι πήρα τα μηνύματα που μου στείλατε.
Ευχαριστώ το Νίκο Μωραΐτη και την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον υπέροχο, ανιδιοτελή, χωρίς προσωπικό συμφέρον αγώνα, που δώσαμε όλοι μαζί.
Έναν αγώνα που δόθηκε με άνισους όρους.
Δεσμευόμαστε ότι θα τιμήσουμε την ψήφο σας τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στην κοινωνία.
ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
                      Φίλες και Φίλοι του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας,
Την Κυριακή διεξάγονται οι Ευρωεκλογές. Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα δώσει ένα ισχυρό μήνυμα αντίστασης, πάλης και αγώνα ενάντια στην άδικη, αναποτελεσματική και εξοντωτική (για τους εργαζομένους) πολιτική της συγκυβέρνησης. Η καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση για την επερχόμενη αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού.
Την Κυριακή έχουμε και το δεύτερο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών. Στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας πρέπει να καταδικαστεί συνολικά η πολιτική του απερχομένου αποτυχημένου Δημάρχου, του Αναπληρωτή Δημάρχου και υποψηφίου Δημάρχου κ. Φερεντίνου καθώς και της Δημοτικής τους ομάδας.
Ο κ. Φερεντίνος ούτε νέος, ούτε άφθαρτος είναι. Άσκησε διοίκηση 3,5 χρόνια και ταυτίστηκε πλήρως με το αυτοδιοικητικό χθες. Του δόθηκαν ευκαιρίες να διαφοροποιηθεί. Δεν το έπραξε.
Προσωπικά, στη ζωή μου δεν υπήρξα ποτέ Πόντιος Πιλάτος. Αγνοώντας το προσωπικό κόστος πήρα θέση για όλους και για όλα. Έτσι θα πράξω και τώρα. Η θέση μου είναι αυτονόητη.
Μετά από αυτά,
                               ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ.
Τούτο όμως, ταυτόχρονα σημαίνει ότι λευκή επιταγή δεν δίνουμε σε κανένα.
H χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος, η ισονομία, η ισοπολιτεία, ο έλεγχος, η διαφάνεια, το τέλος των απευθείας αναθέσεων και η ενημέρωση των δημοτών θα είναι οι πυλώνες της πολιτικής μας.
Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
Η αποφυγή της οικονομικής επιτήρησης του Δήμου μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της πολιτικής μας.
Καλούμε κάθε αρμόδιο ΤΩΡΑ, να φροντίσει για τη σωστή λειτουργία του ΧΥΤΑ.
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ θα καταλάβουν πολλοί πόσο άφρων και κοντόμυαλη ήταν η πολιτική της δημιουργίας ΧΥΤΑ στο Δήμο μας.
                                                       ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
Ο νέος Δήμαρχος και σύσσωμο το νέο Δημοτικό συμβούλιο να παραστούν το δίμηνο Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου σε λαϊκές συνελεύσεις σε όλο το Δήμο.
ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΕΣΠΑ) 2014-2020.
                           ΚΩΣΤΑΣ Θ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ
                                  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
 Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ (πολιτικά)

1 σχόλιο:

  1. ενα επαγγελμα που λειπει απο το δημο μας, ειναι αυτο του ψυχιατρου! επαγγελμα με μελλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή