Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Γεώργιου Αποστολάκη σε Τρύφου και Κατούνα


Κατούνα : ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ 

Είναι το χωριό που έχει πάρει τις περισσότερες υποσχέσεις και τα περισσότερα ψέματα από την ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ Δημοτική Αρχή, είναι ο ίδιος ο «διάδοχος» που προσπαθεί να μας δείξει άλλο πρόσωπο και θέλει να ξαναδιοικήσει.
Εμείς όμως έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της Κατούνας και τις δυνατότητές τους, δεν τους υποτιμούμε και θα τις αξιοποιήσουμε την Δευτέρα των εκλογών.
«ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» , όλοι μαζί, χωρίς εξαιρέσεις σφραγίζουμε την κοινή μας απόφαση να πάμε τον τόπο μας πιο μπροστά, πιο ψηλά, εκεί που δικαιούται, εκεί που του αξίζει. 
Το πρώτο μας βήμα θα είναι η ενεργοποίηση του δημαρχείου της Κατούνας με παρόντα αντιδήμαρχο με ουσιαστικές αρμοδιότητες και θα γίνονται δημοτικά συμβούλια.
Ευχαριστώ πολύ την Κατούνα, για μια ακόμα φορά, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.
Οι πολίτες της Κατούνας έχουν ήδη αποφασίσει, έχουν τον δικό τους άνθρωπο!!! 
ΤΡΥΦΟΣ 

Ο Καλλικρατικός δήμος έχει αυξημένες αρμοδιότητες, και σύνθετες δραστηριότητες. Τα προβλήματα είναι πιο πολλά, πιο περίπλοκα. Απαιτούν συνεργασία και συμμετοχή όλων των δημοτών.
Μερικά από τα προβλήματα συζητήθηκαν στην Τρύφου, φυσικά τα παράπονα της εγκατάλειψης από την απερχόμενη Δημοτική αρχή δεν έλειψαν.
Στην Τρύφο κυρίαρχο θέμα όλων είναι η τραγική εικόνα των Ιαματικών Λουτρών που έχουν εγκαταλειφθεί παρόλες τις υποσχέσεις.
Η αγροτική οδοποιία είναι είδος πολυτελείας για το χωριό, ενώ το ποιο τραγικό που επισήμαναν οι κάτοικοι είναι το κοιμητήριο. Ενώ γνώριζε η απερχόμενη δημοτική αρχή το πρόβλημα τους από το 2011, το άφησε για την τελευταία στιγμή, προεκλογικά, για να αγοραστεί οικόπεδο. Η προχειρότητα στην περιοχή δεν έχει όρια, δεκάδες τα θέματα που απασχολούν το χωριό. 3μιση χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας δεν έχει λυθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου