Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Όπως γνωρίζεις την Κυριακή 18 Μάιου  ψηφίζουμε για την ανάδειξη των νέων Δημοτικών και Περιφερειακών αρχών. Οι εκλογές αυτές έχουν μεγάλη βαρύτητα  για όλους μας, γιατί βιώνουμε με τον πιο βίαιο τρόπο τις συνθήκες τις κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα εδώ και τέσσερα χρόνια λόγω της επιβολής των μνημονίων.
 Οι πολιτικές που εφαρμόζονται σε κυβερνητικό επίπεδο, έχουν εξαθλιώσει  την κοινωνία  και έχουν ισοπεδώσει  την ανθρώπινη αξιοπρέπεια της πλειοψηφίας των πολιτών. Η ανεργία έχει εκτιναχθεί στα ύψη και όσοι ακόμα έχουν δουλειά αμείβονται με λιγότερα χρήματα(όταν αμείβονται), οι περισσότεροι εργάζονται  ανασφάλιστοι και χωρίς ωράριο εργασίας, ενώ άλλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας. Ζούμε πλέον κάτω από αντίξοες συνθήκες. Το βιοτικό επίπεδο έχει ισοπεδωθεί πλήρως και η ανόρθωση της κοινωνίας φαντάζει μακρινό όνειρο όσο ασκείται η ίδια πολιτική.
Αυτοί λοιπόν που μας έφεραν σε αυτό το επίπεδο ζητάνε πάλι τη στήριξή μας για να μας γλιτώσουν δήθεν από τη δυστυχία την οποία οι ίδιοι μας προκάλεσαν. Είναι όμως δυνατόν αυτός ο οποίος σε έχει φέρει στον πάτο του γκρεμού να ζητά τη ψήφο σου δήθεν για να σε σώσει;  
Τους ξέρεις όλους, τους έχεις δοκιμάσει, και έχεις κατανοήσει ότι πρόκειται μόνο για ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις που μοναδικό στόχο έχουν την υφαρπαγή της ψήφου σου και  την  <<νομιμοποίηση>> της υποταγής στα κελεύσματα της κεντρικής εξουσίας και των μνημονίων!
Για αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να οργανωθούμε και να δράσουμε με διαφορετικό τρόπο και σε επίπεδο αυτοδιοίκησης. Να αγωνιστούμε για ένα δήμο συμπαραστάτη όλων των δημοτών, που να στηρίζεται στη δύναμη της κοινωνίας, στις αρχές της διαφάνειας και της Δημοκρατίας.
ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ  ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ
Η ΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!
ΕΣΥ    με τη ψήφο σου πες ΟΧΙ στους πολιτικάντηδες που προσπαθούν να  (ξανά)υφαρπάξουν την ψήφο σου.
ΕΣΥ με την ψήφο σου πες ΟΧΙ άλλη μιζέρια και διαμόρφωσε συνθήκες για να αλλάξουν τα πράγματα  και στον τόπο σου.
Νέα και Νέε,
Λόγω της ηλικίας σου διαθέτεις αγνότητα ,ιδανικά, ανιδιοτέλεια που δεν πρέπει να μαραθούν ποτέ από τα πράγματα της καθημερινότητας. Διαθέτεις δυναμισμό, ενθουσιασμό, εγκαρδιότητα για να πάει ο τόπος σου μπροστά. Διαθέτεις το πάθος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και του ΟΝΕΙΡΟΥ και ζητάς:
            
  • Μια ζωή με αξιοπρέπεια(παιδεία-εργασία-υγεία )
  • Σεβασμό στο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον
  • Πολυδύναμες πολιτιστικές δραστηριότητες(χορός,θέατρο, κινηματογράφος, βιβλιοθήκη, χώροι ψυχαγωγίας)
  • Αθλητικές δραστηριότητες που να γυμνάζουν το σώμα σου και να οξύνουν το πνεύμα σου.
  • Συζήτηση με φορείς διαπαιδαγώγησης για γενικότερα θέματα που απασχολούν εσένα και την τοπική κοινωνία.

4 σχόλια:

  1. Νίκο είμαστε μαζί σου!!!!
    Nα ταπεινωθεί το σύστημα πολιτικοοικονομικό που μας έφερε ως εδώ(η ΝΔ και η συνιστώσα της Πασοκ)

    Να ταπεινωθουν όλες εκείνες οι πολιτικες της τοπικής αυτοδιοίκησης που κατάστρεψαν την ομορφιά της βονιτσας(πλατεία,δρομος ,σαλτινη που μαραζώνει ) που κατασπαταλησαν πολύτιμους οικονομικούς πόρους ,που επειδικτικα αγνοούν τις ανάγκες πολιτισμού της νεολαίας(αιθουσα πολιτισμού ) που κοροιδευον με έργα βιτρινας(ποδήλατα),που δεν διεκδικούν τις ακτές ως κοινωνικό αγαθο(Αγία Παρασκευή) νομικά κατοχυρωμένο.

    Εμείς οι πολίτες του Δήμου Ακτιου Βόνιτσας και ειδικά εμείς οι νέοι κλείνουμε τα αυτια στους βλαχοδημαρχους που πέρασαν απο τον τόπο και σαν οδοστρωτήρας ταπείνωσαν τα ονειρα μας.

    Την Κυριακή περήφανα και με χαμόγελο ψηφίζω Πολίτες σε Δραση
    Ψηφίζω Νίκο Λιαπη!!

    Ένας νεολαίος της βονιτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tρεις εκλογές (περιφέρεια,δήμοι,ευρωβουλή) μια επιλογή ....ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βόνιτσα σήμερα ψήφισε Πολίτες σε Δράση , ψήφισε για Δήμαρχο Νίκο Λιάπη!!!
    Η συγκέντρωση του κόσμου πολύ μεγάλη και το κυριότερο χωρίς Αερομεταφερόμενες Μεραρχίες απο τα γυρω χωριά όπως συνηθίζουν "οι άλλοι" υποψήφιοι !!
    Νίκο μπράβο και για την υπεροχη ομιλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αγωνία θα περιμένω τα αποτελέσματα για να δω πόσοι είναι με το νίκο. Όλοι αυτοί θα πρέπει να σεβαστούν τη ν επιλογή του δημότη . Πήραν αέρα τα μυαλά τους και ευαγγελίζονται πάλι αλλαγές. Τη πληρώσαμε φίλτατοι την αλλαγή σας. αλλά, όταν βουλιάζει το πλοίο όλοι λυπουνται τους επιβάτες , κανείς δεν ανησυχεί για το καπετάνιο. Αυτός βολεύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή