Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σκορπιός: «Όλα έτοιμα για το πάρτι της χλιδής»

koi-skorpios-riboloblef
 Δώδεκα νταλίκες φορτωμένες τα άκρως «απαραίτητα» για ένα επιτυχημένο πάρτι έχουν μεταφερθεί στον Σκορπιό τις τελευταίες δέκα ημέρες , ώστε να ενισχύσουν τις υποδομές του νησιού για την μεγάλη βραδιά του ξεφαντώματος. Ο Ριμπολόβλεφ θέλει το γενέθλιο πάρτι της κόρης του να μείνει αξέχαστο στους περισσότερους από 600 καλεσμένους που έχουν κλείσει δωμάτια σε ξενοδοχεία της Λευκάδας αποκτώντας την πρόσκληση για την μαγική βραδιά.
Τρεις πίστες χορού έχουν στηθεί στο νησί, η μία εξ" αυτών παραθαλάσσια, ηχητικά συστήματα και φωτορυθμικά εφέ με λέηζερ τελευταίας τεχνολογίας θα δίνουν λάμψη στην υπέροχη βραδιά. Η ρίψη βεγγαλικών αν και αρχικά προγραμματίζονταν, ακυρώθηκε για ν" αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Η σαμπάνια, η βότκα αλλά και το ούζο θα ρέουν άφθονα στις κάνουλες των bar. Χιλιάδες λουλούδια θα στολίζουν τους δρόμους του Σκορπιού , ενώ σε επιλεγμένα σημεία τοποθετήθηκαν οχήματα αντίκες, όπως παλιά βαγόνια τρένων, τρακτεράκια περασμένης δεκαετίας, αυτοκίνητα του 50,του 60 και του 70 μιας άλλης ρομαντικής εποχής.
Στον Σκορπιό βρίσκεται από χθες το πρωί και η Αικατερίνα για να δώσει οδηγίες ώστε όλα να κυλήσουν άψογα μέχρι την μεγάλη βραδιά της 4ης Ιουνίου
www.meganisinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου