Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» Σε επιστολή του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων Κ.Δ.Α.Π.



Αξιότιμοι κύριοι,
Η δημοτική μας παράταξη αντιλαμβάνεται την ενίσχυση και εμπέδωση των κοινωνικών δομών της αυτοδιοίκησης ως στόχο απόλυτης προτεραιότητας στη σημερινή εποχή της καταβαράθρωσης του κοινωνικού κράτους.
Η προσπάθεια άμεσης ή έμμεσης ιδιωτικοποίησης των κοινωνικών αυτών δομών μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.
 Δέσμευσή μας είναι η ενίσχυση των ΚΔΑΠ και η απασχόληση σε αυτά εργαζομένων με σταθερή σύμβαση εργασίας και αντίστοιχο, αξιοπρεπή μισθό.
Δέσμευσή μας είναι η υποστήριξη μέσω των συγκεκριμένων δομών του συνόλου των οικογενειών που το έχουν ανάγκη, χωρίς καμία επιβάρυνσή τους.
Τα ανωτέρω, θα τα επιτύχουμε και με δημοτική χρηματοδότηση αν καταστεί απαραίτητο, αφού δεσμευόμαστε για την υλοποίηση όσων λέμε, καθώς και για το γεγονός ότι οι κοινωνικές υποδομές αποτελούν προτεραιότητα.
Δηλώνουμε, τέλος, απερίφραστα, ότι θα συμπαραταχθούμε απόλυτα σε οποιαδήποτε διεκδίκηση επιβάλλουν οι καιροί για το δίκαιο των εργαζομένων, έναντι της όποιας κρατικής εξουσίας, καθώς και ότι με την ανάληψη από εμάς των καθηκόντων της δημοτικής αρχής θα προβούμε σε κάθε αναγκαία διαμαρτυρία για την .
Με εκτίμηση,
Νικόλαος Χρ. Λιάπης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
«Πολίτες σε Δράση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου