Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ - ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.


Ο  Παντελής Αποστολάκης είναι γιός του  Άγγελου Αποστολάκη ( αείμνηστου Δημάρχου Βόνιτσας και Ανακτορίου) και της Βασιλικής Αποστολάκη Κομπορόζου ( Μαίας και Προϊσταμένη για πολλά χρόνια του Κέντρου Υγείας Βόνιτσας). Γεννήθηκε  το 1974 στην Πρέβεζα και μεγάλωσε στην Βόνιτσα μέχρι το 1992 όπου και τελείωσε το Λύκειο Βόνιτσας.
Αποφοίτησε  από την Φαρμακευτική Βουκουρεστίου Ρουμανίας “Carol Davila”- Παράρτημα Τιμισοάρας το 1997 και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία  στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό από το 1998 έως το 2000  ενώ παράλληλα παρακολούθησε και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Φαρμακολογία και Θεραπευτική» της Φαρμακευτικής σχολής Αθηνών  , όπου και τελείωσε με επιτυχία το 2001.
Εργάσθηκε από το 2001 έως το 2007 στην Αθήνα  στον χώρο της Φαρμακευτική βιομηχανίας. Το 2007 γύρισε στον τόπο που αγαπά ,την Βόνιτσα και  έως σήμερα εργάζεται  σε Πολυεθνική Φαρμακευτική Εταιρεία . .Είναι αρραβωνιασμένος με την καθηγήτρια Γαλλικών από την Βόνιτσα Ζαρκαδούλα Ασημίνα
Διετέλεσε:
- Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς Λυκείου Βόνιτσας (1991-1992)
-Αντιπρόεδρος Ελλήνων φοιτητών Τιμισοάρας Ρουμανίας (1995-1997)
-Μέλος  Διοικητικού Συμβουλίου Πανελληνίου Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών (2003-2004)
-Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Αθήνας (2002-2004)
-Τοπικός Σύμβουλος Βόνιτσας Δήμου Ακτίου Βόνιτσας 2011-2014)
« Έφτασε η στιγμή της εκλογικής μάχης  μπαίνουμε στην τελική ευθεία, ήρθε η ώρα για αποφάσεις. Αποφάσεις όλων μας, αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας .
Η συμμετοχή μου στις Δημοτικές Εκλογές τον Μάιο του 2014, βασίζεται ξεκάθαρα στην απέραντη αγάπη μου για τον τόπο μου, για τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας . Για αυτόν τον τόπο το 2007 εγκατέλειψα την Αθήνα και την επαγγελματική καριέρα μου για να έρθω στην Βόνιτσα και να αγωνιστώ με τους συμπολίτες  μου για ένα καλύτερο αύριο. Για μια όμορφη πατρίδα.
Στη σημερινή δύσκολη εποχή  η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να έχει ως στόχο τη στήριξη της κοινωνίας, την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων αλλά και των δικαιωμάτων των πολιτών. Με ορθή αξιοποίηση των πόρων, έργα ουσίας και διαφάνεια , ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας θα προσφέρει στον πολίτη
Στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου  είμαι  στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη με σκοπό να συνεισφέρω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.
 Δεσμεύομαι ότι  μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο  Γιώργο Αποστολάκη και τον συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών» θα αγωνιστώ για το κοινό καλό με ήθος, εντιμότητα και αλληλεγγύη.
Σας καλώ όλους να συνδράμετε με την ενεργό συμμετοχή σας.
Για τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας  του 21ου αιώνα που μας ανήκει και μας αξίζει.»

Με εκτίμηση
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου Βόνιτσας με το συνδυασμό
« ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» του υποψηφίου Δημάρχου Γεώργιου Αποστολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου