Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Στα έργα του Ευηνοχωρίου ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς(φωτογραφίες) - Μέχρι το 2014 θα υπάρξουν 4.500 θέσεις εργασίας στην Ιονία Οδό


   
Το εργοτάξιο της Ιόνιας Οδού στο Ευηνοχώρι επισκέφτηκε  ο πρωθυπουργός κ.Αντώνης Σαμαράς, σκοπός της επίσκεψης είναι να επιθεωρήσει από κοντά ένα από τα μεγαλύτερα έργα της Δυτικής Ελλάδας.
Ένα έργο που δίνει νέα πνοή στην ανάπτυξη των τοπικών περιοχών δημιουργώντας ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο που απουσίαζε από την Αιτωλοακαρνανία.
Μαζί με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδαςκ. Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαστε στο έργο του Ανισόπεδου Κόμβου που συνδέει το Μεσολόγγι με την Ιονία Οδό. Ιονία Οδός σημαίνει η σύνδεση της Ελλάδας με τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Σημαίνει Ανάπτυξη ιδιαίτερα σε μια περιοχή που ήταν, μέχρι τώρα, ξεχασμένη Ελλάδα.
Μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε ότι πάνω από 4,5 χιλιάδες άτομα θα δουλεύουν σε αυτό το δρόμο. Είναι το έργο πολύ μεγάλο και ταυτόχρονα αναδεικνύει και αρχαιολογικούς θησαυρούς τους οποίους τους σεβόμαστε και αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 60 χιλιάδες στρέμματα ο χώρος στον οποίο γίνονται ανασκαφές.
Μια πραγματική κοσμογονία έργων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε στενά κάθε μέρα των έργων αυτών, γιατί είναι πολυσήμαντα και για την Ανάπτυξη και για τον πολιτισμό μας.
Και ταυτόχρονα σηματοδοτείται αυτό που βλέπουμε παντού. Η επανεκκίνηση της Χώρας μας ξεκίνησε και εμείς προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα. Ευχαριστώ πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου