Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ


Συμπατριώτες 
Αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τους συνδημότες μας του δήμου Ακτίου Βόνιτσας που βρεθήκατε κοντά μας σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για το μέλλον του τόπου μας, που μας στηρίξατε με την ψήφο σας και μας εμπιστευθήκατε για να πορευτούμε μαζί στην νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μας. 
Επειδή όμως η εκλογική μάχη δεν έχει τελειώσει καλούμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε την πρώτη Κυριακή να σταθείτε και πάλι δίπλα μας ακόμα πιο αποφασιστικά. 
Καλούμε όμως και όλους όσους δεν επιλέξατε τον συνδυασμό μας στον πρώτο γύρο, σεβόμενοι απόλυτα την επιλογή σας, να ενώσουμε τώρα τις δυνάμεις μας για να ανοίξουμε μαζί μια νέα δημιουργική σελίδα για τον τόπο μας. Στο κάλεσμα αυτό, προσωπικά δεσμεύομαι να συνεργαστώ με όλους σας, γιατί γνωρίζω καλά ότι εκείνα που μας ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που μας έφεραν μακριά την πρώτη Κυριακή. 
Γιατί όλοι είμαστε συγκάτοικοι στο ίδιο όνειρο και συναγωνιστές στην ίδια προσπάθεια: Να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο ψηλά, να σχεδιάσουμε το δήμο που μας αξίζει. Και να είστε απολύτως σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. 

Σας ευχαριστούμε 
Γεώργιος - Θεόδωρος Αποστολάκης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας 
Και τα μέλη του συνδυασμού 
ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου