Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κ.Ο ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ του ΚΚΕ

Η Κ.Ο Ακτίου – Βόνιτσας του ΚΚΕ χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς, τους συνεργαζόμενους και τους ψηφοφόρους που έδωσαν την μάχη στις τοπικές εκλογές με το κεφάλι ψηλά κόντρα στους εκβιασμούς και τα ψευτοδιλήμματα και μόνο γνώμονα τα λαϊκά προβλήματα.
Απευθυνόμαστε σε όσους έκαναν αποχή και τους καλούμε να το ξανασκεφτούν. Την ερχόμενη Κυριακή συμμετέχοντας στις εκλογές έχουν τη δυνατότητα, με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές να στείλουν μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων, της ΕΕ, των αυταπατών και των ψεύτικων ελπίδων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.
Καλούμε το λαό της περιοχής, και όσους στήριξαν την Λαϊκή Συσπείρωση  να κρίνουν και να σταθούν με κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των υποψηφίων τους, και εκεί που αυτοί οι συνδυασμοί εμφανίζονται με επίσημη στήριξη από τα κόμματα αυτά, και εκεί που εμφανίζονται ως "ανεξάρτητοι - υπερκομματικοί". Ο λαός να δείξει ότι επιλέγει έστω ένα μικρό εκλογικό βήμα απεγκλωβισμού από όλα τα κόμματα που στηρίζουν την εξουσία των μονοπωλίων και τα δεσμά της ΕΕ. Η καταδίκη της αντιλαϊκής συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δεν κρίνεται μόνο με τη μη ψήφιση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, αλλά και με την απόρριψη της λογικής του "μικρότερου κακού" στο β’ γύρο και στις ευρωεκλογές. Ο λαός δεν μπορεί να σύρεται στις κάλπες με βάση αποπροσανατολιστικά διλήμματα, εκβιασμούς, την τρομοκρατία και λόγω εκλογικού νόμου για τους δύο γύρους, ο οποίος πρέπει να καταργηθεί.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ! ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ
Στις ευρωεκλογές μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα για να δυναμώσει η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα και τα μνημόνια διαρκείας, που επιβάλλει η ΕΕ και οι δυνάμεις που την στηρίζουν.
Να κάνουμε ένα βήμα χειραφέτησης από τους εκβιασμούς και τις ψεύτικες υποσχέσεις των κομμάτων που στηρίζουν την ΕΕ, που στόχο έχουν να παγιδεύσουν το λαό στο σημερινό ευρωμονόδρομο του κεφαλαίου και της εξουσίας του.
Να κάνουμε ένα βήμα ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής, γιατί μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα. Να βάλουμε εμπόδια στον αντιλαϊκό κατήφορο. Να ανοίξουμε το δρόμο για τη λαϊκή ευημερία και πρόοδο για να απαλλαγούμε από τα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων και οριστικά από την πολιτική, που μας καταδικάζει στην ανεργία, στην ανέχεια και την ανασφάλεια.
Καλούμε το λαό και τη νεολαία, τους ανέργους, τους αγρότες, τους μικρούς επαγγελματίες και εμπόρους στις ευρωεκλογές να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ, γιατί αποτελεί άμεση ανάγκη και προϋπόθεση για ν’ ανοίξει ο δρόμος ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής, όποια κυβέρνηση κι αν την εφαρμόζει.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την επόμενη μέρα, τη ζωή και τον τόπο μας.
Είναι ώρα επιλογής και ευθύνης για όλους. Όποιος και όποια δυσανασχετεί, αντιτάσσεται στα μέτρα της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν, προσβλέπει σε πολιτική προς όφελος του λαού, ανεξάρτητα από την επιλογή του στον α’ γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, είναι ανάγκη να δώσει δύναμη στο ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που αντιπαλεύει καθημερινά όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των τοπικών και περιφερειακών οργάνων που την στηρίζουν. Όλες οι άλλες δυνάμεις πολεμούν, με κάθε μέσο, τη δυνατότητα ο λαός να επιλέξει το δρόμο που υπηρετεί τα δικά του συμφέροντα. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που δίνει προοπτική να απαλλαγεί η χώρα και ο λαός από τα δεσμά της λυκοσυμμαχίας και όλο το χρέος, ανατρέποντας τους ιδιοκτήτες του συσσωρευμένου πλούτου. Λαός κυρίαρχος, ικανός να αναδείξει τη δική του διακυβέρνηση, της λαϊκής εξουσίας, σημαίνει λαός ικανός να πάρει στα χέρια του, να κάνει τον πλούτο που υπάρχει, λαϊκή περιουσία για την ευημερία του. Τότε γίνεται πράξη ο κεντρικός σχεδιασμός της οικονομίας υπέρ του λαού, οι σχέσεις με λαούς και χώρες με κριτήριο το αμοιβαίο συμφέρον.
Η ΕΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ
Η ψήφος στο ΚΚΕ:
Εκφράζει γνήσια τη λαϊκή αντίθεση στην ΕΕ, την άρχουσα τάξη και την πολιτική τους. Στοχεύει στην καρδιά, στο βασικό και σταθερό αντίπαλο, τα μονοπώλια και την καπιταλιστική εκμετάλλευση, που υπάρχει πίσω από τις κυβερνήσεις διαχείρισης του συστήματος.
Αντιπαλεύει την ουσία της κυβερνητικής πολιτικής και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.
Δίνει δύναμη στο λαό για την επόμενη ημέρα όπου, ανεξάρτητα ποιο θα είναι πρώτο ή δεύτερο κόμμα, θα είναι εδώ η ΕΕ, τα μνημόνια διαρκείας, οι απαιτήσεις του κεφαλαίου για νέες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, η φοροληστεία και τα χαράτσια.
Δίνει δύναμη να μη συμμετέχει η χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και ΕΕ.
Δυναμώνει την αλληλεγγύη και την κοινή πάλη των λαών ενάντια στα μονοπώλια, τον ιμπεριαλισμό.
Είναι ψήφος που δε μεταλλάσσεται. Δίνει δύναμη να ριζώνει η Λαϊκή Συμμαχία, να δυναμώνει το εργατικό - λαϊκό κίνημα που θα αντιπαλεύει αντιλαϊκά μέτρα και η εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην ΕΕ και την εξουσία τους, ανοίγοντας το δρόμο για τη λαϊκή κοινωνική και πολιτική ανατροπή.
ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου