Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΒΕΜΗ-ΚΑΡΕΛΟΥ ΠΟΥ Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ


Σας ευχαριστώ όλους που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και με εκλέξατε ως Δημοτική Σύμβουλομε το συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών" του Γιώργου Αποστολάκη. 
Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την οικογένεια μου.
Υπόσχομαι να σταθώ άξια της προτίμησης σας για να διεκδικήσω τα καλύτερα για τους δημότες. Συνάμα βασικό μέλημα μου θα είναι και να αναδείξω τον τόπο μας. 
Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί γι'αυτό!!!
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Κατουνιώτες - σες που με ανάδειξαν πρώτη γυναίκα σε ψήφους στην Κατούνα μας. Γνωρίζω το μέγεθος της ευθύνης που επωμίζομαι και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.
Αθηνά Βέμη-Καρέλου
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Σημείωση του KatounaNews από τα αρχεία μας, για τις υποψηφιότητες γυναικών από την Κατούνα.
Από τότε που εφαρμόστηκε βάσει νόμου η ποσόστωση γυναικών στα ψηφοδέλτια βλέπουμε μια αύξηση των γυναικών σε ψήφους στην Κατούνα.  
Να σημειώσουμε πως η Κατούνα τίμησε την Αθηνά Καρέλου στα 5 τμήματα με 285 σταυρούς και 28 στο τμήμα των Αχυρών. Σύνολο δηλαδή στα τμήματα της Κατούνας 308 ψήφους και έρχεται πρώτη γυναίκα σε ψήφους στην ιστορία της Κατούνας.
Την δεύτερη θέση παίρνει η Αφροδίτη Μπουμπούλη - Φραγκογιάννη που πήρε 217 ψήφους στα τμήματα της Κατούνας και 11 στο τμήμα των Αχυρών. Σύνολο δηλαδή 228 ψήφους.

Στην συνέχεια ακολουθούν και άλλες συγχωριανές μας με λιγότερους ψήφους   που κατά καιρούς έχουν θέση υποψηφιότητα όπως Χαλιμούδρα, Σαμαντά, Λύσαρη, Κατσικα, Καραμπέκιου και άλλες που θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο μας. 

πηγή:KatounaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου