Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ : ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Τις τελευταίες ημέρες  παρακολουθώντας  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) διάφορες αναρτήσεις διαπίστωσα τον πανικό που έχει πλέον η παράταξη του κ. Ευθύμιου Φερεντίνου.
Αισθάνομαι ότι έχουν συνειδητοποιήσει
ότι, οι πολίτες του Δήμου Ακτίου  Βόνιτσας  θα τους «γυρίσουν» την πλάτη , θα  τους αποδοκιμάσουν  με την ψήφο τους (το έκαναν αυτό ήδη την πρώτη Κυριακή των εκλογών) .
Ορισμένοι λοιπόν υποστηρικτές  του κ. Φερεντίνου έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα λάσπης , παραπληροφόρησης . Λάσπης κατά του κ. Αποστολάκη Γεώργιου και του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών» .

Τον  κύριο Αποστολάκη τον κατηγορούν ,  ότι χρέωσε τον Δήμο Ανακτορίου , μιλούν για σακούλα και διαπλοκή , αναφέρονται σε ζούγκλες και «φαντάσματα του δάσους». Αναφέρονται σε ειδικά δικαστήρια και ισχυρίζονται ότι θα τον στείλουν σε δικαστήρια και εισαγγελείς. Τον συκοφαντούν με τον πιο χυδαίο τρόπο μιλώντας ακόμη και για την προσωπική του ζωή.
Για τους ανθρώπους  του συνδυασμού  «Δύναμη  Πολιτών»  αναφέρουν ότι απειλούν και φοβερίζουν τον κόσμο . Αναφέρουν ότι θα διώξουν τον κόσμο από το Δημαρχείο και ουσιαστικά τους παρομοιάζουν με δυνάστες  και τιμωρούς. Τονίζουν μέσα από το facebook ότι είναι «τραμπούκοι» .
Πραγματικά αισθάνομαι αηδιασμένος από την τακτική των ανθρώπων που υποστηρίζουν και που  μπορεί να βρίσκονται κοντά στον κ. Ευθύμιο  Φερεντίνο. Τον Α Αντιδήμαρχο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και Υποψήφιο Δήμαρχο.
Δυστυχώς αυτή  η τακτική , η τακτική της λάσπης είναι συνηθισμένη  και δουλεμένη από πολλούς ανθρώπους που υποστηρίζουν τον κ. Φερεντίνο.
Τον κ. Φερεντίνο που μαζί με τον σημερινό Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας και όλο το σημερινό Δημοτικό συμβούλιο , στην απογραφή του 2011 παραλαμβάνοντας τον Δήμο , είπαν σε ένα από τα  πρώτα Δημοτικά συμβούλια το 2011, ότι ο κύριος Αποστολάκης και το τότε Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανακτορίου είναι  «καθαρό»  και ότι δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για τίποτα.!! Δεν υπήρχε  κάτι μεμπτό στην διαχείριση του Δήμου Ανακτορίου .
Ο ίδιος ο κ. Φερεντίνος ουσιαστικά  δικαίωσε τον κύριο Αποστολάκη. Ο ίδιος αντιφάσκοντας  ανέφερε μέχρι και πρόσφατα ότι ο κύριος Αποστολάκης δεν θα κατέβει στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου λόγω καταδικαστικών αποφάσεων που θα έχει από την Θητεία του στον Δήμο Ανακτορίου
Τον κ. Γεώργιο Αποστολάκη τριάμισι χρόνια τον στέλνουν στην  φυλακή και σε εισαγγελείς και δίκες. Εδώ και τριάμισι  χρόνια η λάσπη δεν σταμάτησε.
Ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας και μάλλον δεν είναι φυλακή αφού πέρασε από δίπλα μου χθες το βράδυ!!!!!!!!
 Πραγματικά αίσχος να μιλούν για ένα άνθρωπο από την στιγμή που δεν μπορούν να του προσάψουν απολύτως τίποτα, που δεν μπορούν με ανεπίσημα  ή  επίσημα ντοκουμέντα να τον κατηγορήσουν για τίποτα και για  καμία  κακοδιαχείριση.
Αυτοί λοιπόν που μιλούν για διαπλοκή και σακούλα ας κοιτάξουν πρώτα στον  κοντινό τους περιβάλλον και μετά να απλωθούν και αλλού.
Ο  κ. Γεώργιος Αποστολάκης είχε και έχει ξεκάθαρη θέση για τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας  . Μιλάει  για τους πολίτες και τα προβλήματα των δημοτών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  . Όπως  κατάφερε να κάνει με  θυσίες και κόπους πολλά έργα και να αφήσει μια σημαντική παρακαταθήκη στον Δήμο Ανακτορίου έτσι και τώρα ως Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας  θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να  αναπτυχθεί και να ενισχυθεί ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και οι πολίτες του.
Θα κάνει ό,τι δεν έκανε τριάμισι χρόνια  η σημερινή Δημοτική αρχή και ο κ. Φερεντίνος Ευθύμιος   ως  σημερινός Α Αντιδήμαρχος(δεν έκανε απολύτως τίποτα). Το έργο του κ. Αποστολάκη Γεώργιου στον Δήμο Ανακτορίου υπάρχει το  βλέπουμε , δεν είναι μακέτα ,είναι πραγματικό. Όπως πραγματική είναι  η εγκατάλειψη του σημερινού Δήμου Ακτίου Βόνιτσας από την Δημοτική Αρχή και τον κ. Φερεντίνο Ευθύμιο.
Κλείνοντας και μιας και μιλήσαμε για την περιβόητη  «σακούλα»  ας ρωτήσουν οι «λασπολόγοι»  τον κ. Φερεντίνο τι γίνεται ή τι έγινε τους τελευταίους μήνες  με τις πολλές αναθέσεις (που είδαμε στο διαύγεια του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας) και τα τιμολόγια που κόπηκαν , αλλά και τα μηχανήματα  και τις τεχνικές-εργατικές  υπηρεσίες του Δήμου να δουλεύουν όσο δεν δούλεψαν τριάμισι χρόνια. Να μας πουν πώς  ξαφνικά βρέθηκαν  χρήματα  όταν το «μότο»  της σημερινής δημοτικής αρχής ήταν  «χρήματα δεν υπάρχουν». Πως ξαφνικά βρέθηκαν χρήματα?????? Πόσο δουλεύει  και για ποιούς  δουλεύει η «σακούλα»  του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Γράφει ο Αγανακτισμένος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου