Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Ευθύμιου Φερεντίνου στους ετεροδημότες της Αθήνας






Το μήνυμα νίκης του συνδυασμού "Ανοικτός Δήμος" έστειλαν με την παρουσία τους οι ετεροδημότες της Αθήνας με την συμμετοχή τους στην κεντρική ομιλία του συνδυασμού στην πρωτεύουσα.
    Την μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Athens plaza κατέκλυσαν εκατοντάδες δημότες Ακτίου Βόνιτσας και ετεροδημότες και από τις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου!
     Μέσα σε μια συγκέντρωση η οποία χαρακτηρίστηκε εκτός από το μεγάλο όγκο και από μεγάλο παλμό ο υποψήφιος δήμαρχος Ευθύμιος Φερεντίνος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και παρουσίασε τους βασικούς άξονες της πολιτικής που θα εφαρμόσει εφόσον εκλεγεί!.......

      Με την ιδιότητα του φίλου τον αυριανό δήμαρχο προλόγισε ο πρόεδρος των εν Αθήνας Βονιτσανων κ Τσαβαλάς, ο οποίος μίλησε για την ποιότητα του χαρακτήρα αλλά και τις τεχνοκρατικές ικανότητες διοίκησης του κ. Φερεντίνου!
     Στη εκδήλωση παρέστη ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας κ Χ Βασιλάκος.

πηγή: ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS

15 σχόλια:

  1. κασιολας και αφροδιτη στην πρωτη γραμμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους έβαλαν σε απόσταση ασφαλείας με μια διμοιρία των ΜΑΤ ανάμεσα για ασφάλεια... χαχαχα!

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ειναι ο συλλογος Βονιτσανων εν Αθηναις;Τσιφλικη του Τσαβαλα(θειος του Φερεντινου) να τους μαζευει στη συγκεντρωση του;Οι Βονιτσανοι της Αθηνας εχουν γνωση και γνωμη και ξερουν ποιος ειναι ικανος να οδηγησει το δημο μπροστα.Αλλωστε υπαρχει πλεον το μετρο συγκρισης γιατι ολοι εχουν δοκιμαστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά τι ήταν ετεροδημότες ή Βονιτσάνοι εν Αθήναις ...αποφασίστε!!

      Διαγραφή
    2. Μου αρέσεις 5 Μαΐου 2014 - 12:50 π.μ. έχουν χάσει την μπάλα λέμε

      Διαγραφή
    3. Ήταν Βονιτσάνοι που ακολούθησαν τον κ. Φερεντίνο , πλησίασαν το κ. Πρόεδρο να μεσολαβήσει μπας και τους βρει καμμιά δουλειά στα ψάρια ο ανηψιός του. Έκαναν και τη δωρεάν βόλτα τους στην Αθήνα.

      Διαγραφή
    4. Τεκικά αποφασίσατε ;; Ηταν Βονιτσάνοι ή ετεροδημότες;;

      Διαγραφή
  4. Προς τον κ . ΤΣΑΒΑΛΑ.
    Αξιότιμε κ. Τσαβαλά, θεωρώ υποχρέωσής σας ως προέδρου των εν Αθήναις Βονιτσάνων να προλογίσετε με το ίδιο σθένος και τους υπόλοιπους υποψηφίους στις ερχόμενες εκλογές, μηδέ του κ. Μωραΐτη εξαιρουμένου. Αν η παρουσία σας στις εκδηλώσεις των υοψηφίων θεωρείται υποχρεωτική και επιβεβλημένη, το ίδιο θεωρείτα απαράδεκτη η εμπλοκή του Συλλόγου μας στα πολιτικά δρώμενα , χωρίς μάλιστα την άδεια της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ. Διαφορετικά , ή παραιτηθείτε ή διαγράψτε μας από μέλη. Το ίδιο απαράδεκτη θεωρείται η ενόχλησή μας υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου , του φερομένου ως ιδρυτή της σελίδας στο Face Book , ο οποίος εκμεταλλεύεται τα στοιχεία μας και μας ενοχλεί. Ας γνωρίζει ο εν λόγω κύριος ότι και μνημη έχουμε , και λογική διαθέτουμε και δεν θθέλουμε να είμαστε πρόβατα στο μαντρί. Μπορούμε μόνοι μας να κρίνουμε και να επιλέξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mια πικρία για την εντυπωσιακή συγκέντρωση του κυρίου Φερεντίνου την υποψιάζομαι ή μου φαίνεται ανώνυμε των 3 & 38.

      Διαγραφή
    2. Εντυπωσιακή συγκέντρωση τα 200 άτομα που τα 50 ήρθαν από το Δήμο... Χαχαχα ωραίο ανέκδοτο!

      Διαγραφή
    3. Νοιώθω πίκρα Ανώνυμε 9:03 όχι για τηνν εντυπωσιακήη συγκέντρωση , θα την κρίνουν άλλοι. Αλλά για τις μεθοδεύσεις του προέδρου και του κ. Φερεντίνου, μπας και δείξειι κάτι. Ο κόσμος τον έμαθε καλά τα 3,5 χρόνια, αν και παρεμεινε με τις παρεούλες του και στη καρέκλα του. Δικαιολογίες δεν χωρούν για κάποιον που ήταν Αναπληρωτής Δήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών που ανέθετε απ ευθείας αναθέσεις σε καταστήματα έξω από το δήμο μας, συμβάλλοντας με το ττρόπο του στο μαρασμό του εμπορίου στη περιοχή μας. Μπες στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα τα διαπιστώσεις.

      Διαγραφή
    4. Tελικά μου φαίνεται ότι έχεις πρόβλημα και με τους δύο. Σε ότι αφορά την αντίθεσή σου στον Φερεντίνο κατανοητό.
      Ο άλλος γιατί απαγορεύεται να μιλήσει (μιας και συνδέεται προσωπικά με φιλία με τον υποψήφιο) στην εκδήλωση.
      Και το κυριότερο γιατί πρέπει να παρευρεθεί και στους υπόλοιπους;;
      Aπαγορεύεται καταστατικά να μιλάει ή να εκδηλώνεται πολιτικά.Η μια ιδιότητα (αυτή του προέδρου) αναστέλει την άλλη(το δικαίωμά του να υποστηρίζει όποιον θέλει;;.

      "....ανέθετε απ ευθείας αναθέσεις σε καταστήματα έξω από το δήμο μας..."
      Εγώ προσωπικά δεν το ξέρω το θέμα ,αλλά θα ήθελα να πληροφορηθώ επίσης τι ακριβώς (με τις απευθείας αναθέσεις) γίνονταν επί δημαρχείας κυρίου Αποστολάκη.

      Διαγραφή
    5. Όχι 1:33. Ελεύθερος είναι να κάνει ότι θέλει. Αρκεί να μην καπηλεύεται τη μία ιδιότητα για να εκμεταλλεύεται την άλλη. Δλδ, να μην αποκαλείται Πρόεδρος των Απανταχού, αλλά Πρόεδρος των Απανταχού ψηφοφόρων του τάδε υποψηφίου. Και να μην εκμεταλλεύεται κανείς τα στοιχεία μας που του εμπιστευτήκαμε.Αν δεν παρευρεθεί στους υπολοίπους υποψηφίους, σημαίνει ότι δεν εκπροσωπεί ως ανεξάρτητος (κατά δήλωσή του , δεν εμπλέκεται κλπ κλπ) πρόεδρος τους ψηφοφόρους των άλλων υποψηφίων.

      Διαγραφή
  5. Μπράβο κ. Φερεντίνε. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή