Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Γεννήθηκε το 1981 στη Λευκάδα και τελείωσε το λύκειο Παλαίρου το 1999.  Αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχ. Η/Υ του ΑΠΘ το 2004 και από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «τεχνο-οικονομικά συστήματα» του ΕΜΠ το 2008.
Τα έτη 2005 - 2011, εργάστηκε σε τεχνικές εταιρείες των Αθηνών στον τομέα των κατασκευών ιδιωτικών και δημοσίων έργων σε διάφορες υπεύθυνες θέσεις. Από το 2011 και για δυο χρόνια διατέλεσε προϊστάμενος τεχνικού τμήματος ιδιωτικής πολυεθνικής εταιρείας και το τελευταίο έτος διατηρεί τεχνικό γραφείο ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών στη Βόνιτσα, δίνοντας προτεραιότητα στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και στις ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων.
«Έχοντας πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό αποφάσισα να συμμετάσχω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του κ. Γ.Αποστολάκη με σκοπό να συνεισφέρω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών. Η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής αποτελούν για μένα μια πρόκληση. Στην προσπάθεια αυτή καλώ κάθε ενεργό πολίτη να είναι δίπλα μας. Έχοντας μαζί μας τον ενθουσιασμό των νέων και την εμπειρία των παλαιότερων μπορούμε να πετύχουμε.»
 Με εκτίμηση
Γιώργος Κατσαμπίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου