Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Γιώργος Αποστολάκης: Ομιλία στην Πάλαιρο




Ηχηρό μήνυμα νίκης έστειλε χθες η Πάλαιρος, αφού ούτε η βροχή δεν απέτρεψε τους κατοίκους της περιοχής απ’ το να δώσουν μαζικά και δυναμικά το παρών σε μια ακόμη μεγαλειώδη συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Γ. Θ. Αποστολάκη.......
Η θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι δημότες, υποχρέωσε τον επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Πολιτών» να δηλώσει ότι η νίκη έχει ποια επισφραγιστεί, ότι οι δημότες Ακτίου- Βόνιτσας, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και σε κάθε κοινότητα, έχουν πάρει την απόφασή τους, «για ισόρροπη ανάπτυξη σ΄ όλους τους τομείς, για βελτίωση της ποιότητας ζωής και ένα Δήμο πρωταγωνιστή, ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και των ανθρώπων του», γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να πειραματιστούν στις εκλογές, ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χαθεί άλλος χρόνος








3 σχόλια:

  1. Δεν θα πω ψέματα.Δεν ήμουν στην ομιλία.
    Τον έχω δει και ακούσει παλιότερα .Αφόρητα προβλέψιμος λόγος (ξύλινος) κατευθείαν απο το ψυγείο του βαθεως ΠΑΣΟΚ το οποίο ΠΑΣΟΚ ξεψυχάει.

    Το παρήγορο νέο της αλλαγής της πολιτικής σκηνής που βλέπουμε εδώ
    http://katounanews.blogspot.gr/2014/05/5.html
    Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει και στον τόπο μας διότι χρειαζόμαστε την αλλαγή για τον τόπο μας όχι μόνο σε επίπεδο προσώπων (Αποστολάκης,Φερεντίνος που έτσι και αλλιώς είναι φθαρμένα και χωρίς όραμα) αλλά και συνολικής νοοτροπίας της τοπικής κοινωνίας.
    Ο τόπος μας έχει δυνάμεις(νεολαία αλλά και ετεροδημότες) που πρέπει να απελευθερωθούν δημιουργικά.
    Η Βόνιτσα και η τριγύρω περιοχή δεν πρέπει να χάσει το ραντεβού με την ιστορία (για αλλαγές εκ θεμελίων ).

    Καλή και συνειδητή ψήφος!!
    Ετεροδημότης Βονιτσάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίμενε να σου φέρει την αλλαγή το ΠΑΣΟΚ που φόρεσε την προβιά του ΣΥΡΙΖΑ γιατί το αυθεντικό σταμάτησε να μοιράζει δανεικά με τη σέσουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To παλιό καλό ΠΑΣΟΚ είναι με το Βαγγέλα τον Χαρατσομανή , κρύφτηκε στην Ελιά ( χρωστάει 170 εκατομ. στο Ελληνικό δημόσιο) και κολυμπάει στα θολά νερά του Ποταμιού ( του κυρίου με το Σακίδιο) ή στην αγγαλιά των Μπιστηδων της ΔΗΜΑΡ.
      Οταν το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε στην Αιτωλοακαρνανία 47% (Βερελής , Γάκιας και λοιπά πρασινα κοματοσκυλα) η ΝΔ ακόμα 47%( ποτέ δεν κατάλαβα πως ο Καραγκούνης σάρωνε που δεν διόριζε παρά μόνο το στενό σόι του )....εγώ ήμουνα στο υπόλοιπο 6% που δεν περίμενα και δεν περιμένω κανένα πολιτικό να μου δώσει να φάω.
      Η ιστορία μας οφείλει τόσο σαν χώρα όσο και σαν περιοχη ( δήμος Ακτίου Βόνιτσας) μια ταπεινωση στην ΝΔ και στην συνιστώσα της (ΝΔ) με τους άλλους εάν ποτέ κληθούν να κυβερνήσουν θα ασχοληθούμε αργότερα.

      Αδυνατώ να καταλάβω πόσο Πασοκίλα (γλίτσα) έχει ακόμα η περιοχή μας και πόσο βαρεμένοι στα μυαλά είναι κάποιοι που περιμένουν από έναν πολιτικό (Σαμαράς) που συνεργάζεται με ακροδεξιούς μπαλτάκους για να συνεχίζει να διοριζει στο μουσείο της Ακρόπολης Καλαματιανούς !!

      "...γιατί το αυθεντικό σταμάτησε να μοιράζει δανεικά με τη σέσουλα..." σε πρώτη φάση ας γυρίσει πίσω τα 170 εκατομ. που χρωστάει και μου τα παίρνει σαν φόρους το κράτος ...και το ξανασυζητάμε.
      Μην ξεχάσει ο Στουρνάρας να στείλει και το εκαθαριστικό της εφορίας (235 εκατομ δανεικά στο Μέγαρο Μουσικής ) στην ΟΝΕΔ βονιτσας ,κατουνας, Παλαίρου ...διότι εγώ δεν είμαι φαν αυτού του πολιτικού χώρου .

      Διαγραφή