Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/5/2014


Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε  το  Σάββατο 10 Μαΐου στις 7 το βράδυ στο Πολιτιστικό κέντρο του ΟΤΕ στην πλατεία Βικτωρίας μεταξύ του υποψήφιου δήμαρχου Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιου Αποστολάκη  και των Πολιτιστικών Συλλόγων της Αθήνας.  Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του δήμου μας αλλά  και για τα πολιτιστικά θέματα.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την ανιδιοτελή προσφορά τους για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου. 
 Στη συνάντηση συμμετείχαν για πρώτη φορά εκπρόσωποι όλων των συλλόγων της Αθήνας. Εκεί τέθηκαν σοβαρά ερωτήματα και ο κ. Αποστολάκης απαντούσε σε κάθε πολιτιστικό Σύλλογο ξεχωριστά ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και για το πρόγραμμα του Συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών» για τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και για το ρόλο των Συλλόγων που τους είχε αφαιρεθεί τα τελευταία χρόνια. 
«Ένα είναι το σίγουρο πως θα στηριχτούν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι και όχι κατ΄εξαίρεση. Εμείς θα είμαστε δίπλα σε κάθε συλλογική προσπάθεια».  
Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και απάντησε  σε όλα τα  καυτά ερωτήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων και αφορούν τα προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο μας και παραμένουν άλυτα... μάλιστα αναλυτικά και κατά χωριό. Σ αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι δεσμεύτηκε και ανέφερε για το τι θα πράξει ο ίδιος σαν Δήμαρχος και ο συνδυασμός του την επομένη των εκλογών!!! Μιας και αυτή την στιγμή δεν εκτελείται κανένα έργο... από την απερχόμενη δημοτική αρχή αφού και ένα – δύο που ξεκίνησαν... είχαν ενταχθεί από τους προηγούμενους δήμους. 
Στην συνάντηση ανταποκρίθηκαν όπως είπαμε και πριν όλοι οι εν Αθήναις Πολιτιστικοί Σύλλογοι: ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας πολιτιστικών συλλόγων Ξηρομέρου Στεργίου Δημήτριος, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κουθρούλας, από το Σύλλογο Κωνωπίνας ο Πρόεδρος Βασίλης Σκούρτας και τα μέλη Χριστόφορος Καρατσόλας, Νικος Κορομηλάς, Λεωνίδας Καραμπέκιος Λάμπρος Τσαμποδήμος, και Καρατσόλα Αρετή, από το Σύλλογο Βόνιτσας ο πρόεδρος Τσαβαλάς Κωνσταντίνος, Μπρούμος Φώτης και Χόρτης Διονύσιος, από το Σύλλογο Μοναστηρακίου ο πρόεδρος Κώστας Πετρόπουλος, και τα μέλη Καούρας Ελευθέριος, Μακρυγιάννη Γεωργία, Τσουνάκας Νεκτάριος, Φερεντίνος Μιλτιάδης, Ματζάνα Μαρία, Κουτσούμπας Θεόδωρος, από την Πάλαιρο ο Κολοβός Γιώργος, από το Θύρρειο ο πρόεδρος Μωραΐτης Περικλής και το μέλος Σώζου Ελευθερία, από το Σύλλογο Αετού ο πρόεδρος Νίκος Τρυφιάτης, και τα μέλη Καραμπέκιος Γιώργος και Κελεπούρης Γιώργος, από το Σύλλογο Τρυφιατών ο Παναγιώτης Αγραφιώτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου φίλων Τάκη Καρναβά  Γιάννης Καρναβάς, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αμφικτιονία Ακαρνάνων Ντόβας Φίλιππος, από το Σύλλογο Κατουνιωτών ο Λίτσος Ελευθέριος και ο Κουτιβής Ευάγγελος, από το Σύλλογο Δυμιωτών ο πρόεδρος Κουτρούμπας Γιώργος και τα μέλη Καλός Παναγιώτης, Χούσου Ελένη και Πλουμή Δήμητρα και από την Ξηρομερίτικη εταιρεία Λόγου και τέχνης ο Γαζέτας Χρήστος.   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου