Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ






















Αισθάνομαι την ανάγκη, να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους συντοπίτες που εμπιστεύτηκαν και στήριξαν το συνδυασμό μας, ανοίγοντας μια καινούργια σελίδα για τον τόπο μας. Ιδιαίτερα, πρέπει να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους, όλους τους δημότες που με αυταπάρνηση στάθηκαν δίπλα μας δίνοντας ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του, τους συνεργάτες μου για το ζήλο και την μεθοδικότητα στην οργάνωση του προεκλογικού μας αγώνα καθώς και τα συγγενικά μου πρόσωπα για την συμπαράσταση και την κατανόηση σε όλες τις δύσκολες στιγμές. 
Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά, με θάρρος και αισιοδοξία, υπηρετώντας αρχές και ιδέες, με πίστη στους νέους ανθρώπους και στο καινούργιο που έρχεται. Θα καταθέσουμε χρόνο, γνώση, εμπειρία και ικανότητα για να μη χαθεί καμία ευκαιρία για το Δήμο μας.
Η εμπιστοσύνη σας είναι τιμή και ευθύνη για μέσα να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μας με συνέπεια, δημιουργικότητα και πάνω από όλα με ειλικρίνεια, διαφάνεια και ανιδιοτέλεια.
Τέλος, ευχαριστώ και όλους αυτούς που έκαναν τελικά μια άλλη επιλογή. Η διαφορετικότητα είναι τελικά αυτή που συνθέτει στη Δημοκρατία. Έτσι και αλλιώς, όπως άλλωστε έχω αποδείξει, η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για τον κάθε δημότη, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, γιατί ο τόπος μας είναι πάνω από όλους και μέσα σε όλους μας. 
Ειλικρινά, σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνατε και σας διαβεβαιώ ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να την ανταποδώσω. 

Γεώργιος - Θεόδωρος Αποστολάκης
   "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" 

5 σχόλια:

  1. "....Η διαφορετικότητα είναι τελικά αυτή που συνθέτει στη Δημοκρατία..."

    Eιλικρινά αδυνατώ να καταλάβω τι εννοεί.
    Διότι μέχρι την παραμονή των εκλογών εξαπέλυε μύδρους για αυτούς που στις προηγούμενες εκλογές μέσα από τον συνδυασμό του Τάνταρου δεν τον προτίμησαν στον δεύτερο γύρο ...ενώ τώρα(εκ του ασφαλούς που εκλέχθηκε) ανακαλύπτει την διαφορετικότητα ως δημοκρατική επιλογή.
    Καλό είναι αυτός που γράφει τους λόγους του να είναι ποιό προσεκτικός γιατί κάποιοι από εμάς θυμόμαστε τι έλεγε και τι έγραφε πολύ πρόσφατα.

    Εν τω μεταξύ ας διορθώσει στο profil στο Facebook ένα μικρό ψεματάκι περί γραμματικών γνώσεων (λέει ότι έχει φοιτήσει στο "Αριστοτελειο Πανεπιστημιο" ) ενώ δεν έχει σπουδάσει πουθενά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μεγάλε πόσο θα παραπληροφορήσεις ακόμη, πουθενά δεν γράφει ότι έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ...

      Διαγραφή
    2. Το αφαίρεσε απο εχθές "μεγάλε"!!

      Διαγραφή
    3. Την δικαιολογία την έχεις έτοιμη μεγάλε...

      Διαγραφή
    4. Μεγάλε(απιστε Θωμά) δώς μου το εμαιλ σου και θα σου στείλω το print screen για να πεισθείς ή ρώτα και τον ίδιο γιατί το έκανε!!

      Διαγραφή