Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ομιλία (και βίντεο) του κυρίου Νικολάου Λιάπη υποψηφίου δημάρχου Ακτίου - Βόνιτσας στους ετεροδημότες της Αθήνας στις 11-5-2014


Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πολίτες σε Δράση και υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας Λιάπης Νικόλαος μίλησε την Κυριακή 11-5-2014 στους ετεροδημότες μας που διαμένουν στην Αθήνα. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ηνίοχος(Ομόνοια) και έγινε παρουσία πλήθους συμπολιτών μας. 

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν , χαιρέτησαν την εκδήλωση και μετέφεραν μήνυμα νίκης οι βουλευτές του Σύριζα της Β' Αθηνών  κ. Δημήτρης Στρατούλης και Παναγιώτης Κουρουμπλής καθώς και οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας κ.Γιώργος Βαρεμένος και η κυρία Μαρία Τριανταφύλου. Ανάμεσα στους πολλούς γνωστούς συντοπίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους ήταν ο κ.Βασίλης Σκουρής (αρχισυντάκτης της εφημερίδας REAL NEWS και του ραδιοφωνικού σταθμού REAL FM).

Ο κύριος Νίκος Λιάπης παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού Πολίτες σε Δράση  και ανάδειξε τα ζητήματα στα οποία θα δώσουν προτεραιότητα οι Πολίτες σε Δράση και απάντησε διεξοδικά σε ερωτήσεις των ετεροδημοτών.

1 σχόλιο:

  1. αντιπαθητικός άνθρωπος,λάθος επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει δώρο το Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή