Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Τα site των Υποψηφίων Δημάρχων Ακτίου-Βόνιτσας



Από τα παρακάτω site , καταχωρημένα κατά αλφαβητική σειρά ,θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα των Συνδυασμών του Δήμου μας.





 


3 σχόλια:

  1. Στην ανάρτηση του πολύ καλού αυτού εδώ blog ο ανώνυμο τρολ (σε σχόλιο της 1ης Μάη στις 11 & 34 καθώς και στις 11& 38 )του πρώην δημάρχου υποστηρίζει χωρίς καμιά απόδειξη (ως συνήθως) τα εξής συνήθη ψεύδη .

    http://aktiovonitsanews.blogspot.gr/2014/04/blog-post_1003.html#comment-form

    Η απάντηση μας :

    Προς Ανώνυμο των 11 -34 και 11-38

    α) Και με τον ..θεό να είσαι εάν είσαι ανώνυμος(που είσαι ) ....απλά είσαι ένα ανώνυμο τρολ της μπλοκόσφαιρας .
    Μηδέν αξιοπιστία δηλαδή , μηδέν στις αλήθειες που λες και στα συμπεράσματα που βγάζεις.
    Έχεις μείνει στην εποχή που τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ έπαιρναν γραμμή από το κόμμα και ψήφιζαν κοπαδιαστά kai έχει πολύ πλάκα να θεωρείς ότι στο δεύτερο γύρο ο α ή β υποψήφιος που θα αποκλειστεί θα δώσει γραμμή από σπίτι σε σπίτι ή από μαντρί σε μαντρί !!
    Ακόμα και εάν δώσει (γραμμή) ποιός σου είπε ότι ο κόσμος θα ακολουθήσει;Ληγμένα παίρνεις ;

    2)Γιατί δεν επικεντρώνεις όλη την θεματολογία σου στο τι θα κάνει ο Αποστολάκης στον δευτερο γύρο που θα είναι τρίτος μπορεί και τέταρτος;;

    3)Οτι σου είπε ο τάδε και σου ομολογησε ο δείνα ....εεεε ....βγάλτα στον κλαρί ηχογραφημένα να τα ακούσομε και εμείς για να ψηφίσουμε Μωραίτη.

    4)Τι σε νοιάζει εάν ήταν μη κερδοσκοπική ή ΜΚΟ ή ήταν ; Σε κάθε περίπτωση προσδοκά στα έσοδα (νομιμο) και στην διανομή τους και πως έγινε (ηθικό).
    Τι σε αφορά εάν η ΝΕΣΤΟΣ είναι κερδοσκοπική ή όχι ;Eίχες να λαμβάνεις μέρισμα και δεν σου έδωσαν.
    Γιατί δεν παραθέτεις στοιχεία ( έσοδα) και εμ πάσει περιπτώσει που ακριβώς υπάρχει σκάνδαλο ..διότι εάν υπάρχει σκάνδαλο τότε ΚΑΙ αυτός που παραχώρησε την σύμβαση (ΣΟΛΔΑΤΟΣ) έχει προβλημα ...όποτε αναρωτιέμαι τι σου έχει πάρει απο τον σολδάτο για να ....συνεχίζεις να τον υποστηρίζεις ...ενώ η λογική λέει ότι ..δεν θα έπρεπε!!
    Αλλά ξέχασα ....ανώνυμοι είμαστε ....λέμε και καμία μαλακία (οπαδός Σολδάτου) για να περνάει στην ώρα.

    5) Είσαι ένα τρολ (είναι φανερό με τις διάφορες εμμονές σου περί συνεταιρισμού ,ΜΚΟ και Νέστου).με διάφορες παραλλαγές και κάνεις τόση φασαρία για να φαίνονται πολλοί.
    Αλήθεια πόση νομίζεις ότι είναι η επισκεψιμότητα του κάθε ντόπιου μπλοκ ...100 νοματαίοι 150 ίσως;Και πόσοι από αυτοί επηρεάζονται απο παπαριές (φήμες) τύπου ΜΚΟ ;;

    6) Εάν ο Σολδάτος έχει τέτοιους "φίλους" αγαπητό καριόλικο παπαγαλάκι ....τι τους θέλει τους εχθρούς!!

    7) Α.....μην το ξεχάσω δηλώνω και εγώ οπαδός (πάντα) του κυρίου Αποστολάκη όπως εσύ του Σολδάτου.


    Tρεις κάλπες μια επιλογή ...ΣΥΡΙΖΑ παντού!!!

    Σκεπτόμενοι Πολίτες της Βόνιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Δεν αξίζει αλλά δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα , μπας και καταλάβεις το παραλογισμό σου)
    2. Μια και εσύ γράφεις ανώνυμα , αποδέχεσε τους χαρακτηρισμούς σου περι τρολ , αξιοπιστίας, κλπ
    3. Αφού λες ότι ο Αποστολάκης θα είναι τρίτος τη πρώτη Κυριακή γιατί ασχολείσε μαζί του τη δεύτερη;
    4. Πρέπει να ξέρεις ότι μετά τις προηγούμενες εκλογές οι υποψήφιοι σύμβουλοι του κ. Τάνταρου , δημόσια έλεγαν ότι αν δεν αγωνίζονταν οι ίδιοι το διάστημα μεταξύ των Κυριακών , ο κ. ΣΟλδάτος θα έχανε. Λογικά, αν κρίνουμε από τη δυναμική του α’ γύρου που ο κ.Αποστολάκης ήρθε πρώτος με διαφορά, παρότι ήταν δύο οι συνδυασμοί του χώρου του, αυτά που λένε οι σύντροφοι του κ. Νώντα έχουν δόση αλήθειας. Ο σύντροφος Πάνος μάλιστα , που ποτέ δεν είναι μπροστάρης αλλά πάντα έχει άποψη καθοδηγητή από το παρασκήνιο που επιλέγει , ισχυρίζεται ότι αυτός «γκρέμισε τον «καριολισμό» . Με τέτοιες τακτικές εμπαθούς επιλογής ο τόπος εχασε τέσσερα χρονάκια. Και το ξέρει ότι έγινε νεροκουβαλητής στο μύλου των επιδιώξεων και της εμπάθειας λίγων αλλά γνωστών ατόμων. Αυτά τα άτομα με «δημοκρατικές ευαισθησίες» που δεν αναγνωρίζουν στους άλλους το δικαίωμα κρίσης και επιλογής. Σ αυτά τα άτομα ανήκρεις και εσύ, οπαδός μιας ιδιάζουσας δημοκρατίας που δεν αποδέχεται το διαφορετικό και παραμένει κολλημένη στο χθές.
    5. ΜΚΟ ή ΜΚΟ , κερδοσκοπική ή κυβερνητική , για να αποκατασταθεί η γνώση και η αλήθεια. Ως μη κερδοσκοπικός δεν πρέπει να έχει κέρδος . Αλλά όταν πρόκειται για χρήματα φορολογουμένων , ΘΕΛΩ να ξέρω. Αν εσύ αποδέχεσε άκριτα ότι σου λένε καλώς.
    6. Παρακαλώ να κοιτάς το καπάκι , έχει ημερομηνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)Εννοείται ότι τόποτε δεν πρέπει να μένει αναπάντητο.
      2) Η αξιοπιστία μου ως ανώνυμος είναι ευθέως ανάλογη της δικής σου αξιοπιστίας ως ανώνυμος!!
      Γιατί πρέπει να αποδεχθώ τις αλήθειες σου σαν τρολ εδώ μέσα και δεν δέχεσαι εσύ τις δικές μου ...αλήθειες!! Τόσο απλό.
      3)Αφού ο Αποστολάκης έχει το δίκιο με το μέρος του (ότι δηλαδ. έκανε έργο) που δεν έκαναν οι άλλοι ...εσύ γιατί ασχολείσαι με το τι θα κάνουν οι άλλοι στο β γύρο(μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα με τα συνεταιράκια στα προηγουμενα 100 ποστ!!) ;;Γιατί δεν έχεις επμπιστοσύνη στους πολίτες;;To ΠΑΣΟΚ και το κουτόχορτο μας τελείωσε και τα ζώα λιγοστεύουν .
      4)Πόσοι είναι(ήταν) οι σύμβουλοι του Τάνταρου στις προηγούμενες εκλογές 10 ή 20 και πόσους επήρεασαν 50 ή 100;
      Γιατί δεν λες στον πρώην δήμαρχο(Αποστολάκη) να δεί τις λίστες στο β γύρο των προηγούμενων εκλογών για να δεί ποιοί δεν ψήφισαν (αποχή) για να βγάλει τα συμπεράσματά του .Μήπως η αποχή στον δεύτερο γύρο ήταν συντριπτική ειδικά στους ετεροδημότες στου Τάνταρου ;;Διότι τι νόημα έχει να κατεβαίνει κάποιος απο την Αθήνα ....για να καταψηφίσει φανατικά κάποιον που δεν τον νοιάζει.
      Έλα , έλα ....μην τεμπελιάζουμε ....πάρε τα αρχεία και δες πόσοι δεν κατέβηκαν στο δεύτερο γύρο !!! Μόνο τότε θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα.
      Σε έχουν εξουσιοδοτήσει οι σίντροφοι (χα, χα ...ώπα και το κνίτικο) Πάνος , και Νώντας να μιλήσεις για αυτούς τρολάκι της κακιάς συμφοράς;;
      6).O κυριος Αποστολάκης θα σε βεβαιώσει ως γνωρίζων υπάλληλος της εφορίας ότι ο μη κερδοσκοπικός σημαίνει ότι βγάζει κέρδος ή ζημία ....αλλά απαγορεύεται η διανομή μερίσματος.ΔΕΝ απαγορεύεται το ΚΕΡΔΟΣ αλλά η διανομή!!!
      Αφού έχεις ευαισθησία γαι το τί έγιναν τα χρήματα των φορολογούμενων γιατί δεν πάς να ρίξεις μια ματιά στα βιβλία τα οποία είναι στην διάθεση όλων των μελών αλλά και των πολιτών .Και στο κάτω κάτω της γραφής δεν προβληματιζεσαι ότι δόθηκαν εξηγήσεις σε ανοικτή συνέλευση των μελών και πολιτών;;Τι έκανες εκείνη την ημέρα κούρευες στο γκαζόν στον βάλτο και δε πήγες να ακουσεις;

      6) Αυτό το "να κοιτάς το καπάκι , έχει ημερομηνία.." το έχει πεί στα προηγούμενα 50 ποστ που άφησες εδώ μέσα.
      Απο αυτό και μόνο συνάγεται η εξυπναδα σου που θέλεις να φαίνεσαι ...ως "πολοί"

      Κατά τα άλλα δηλώνεις και οπαδός του Σολδάτου τρολάκι ..ενώ οι απορίες σου είναι γιατί δεν στηρίχθηκε ο εκλεκτός σου πρώην δήμαρχος.

      Μα τόσο χαμηλό IQ έχεις ή προσποιείσαι;;

      Διαγραφή