Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αποστολάκης Γεώργιος: Εμείς την αλήθεια εσείς λάσπη.













Φίλοι και φίλες

Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής δώσατε ένα ξεκάθαρο  προβάδισμα νίκης στο συνδυασμό μας.
Η απόφασή σας όπως εκφράστηκε στη κάλπη αποτελεί ταυτόχρονα και μια αποστομωτική απάντηση στην τακτική της συκοφαντίας, της απρόσωπης και αόριστης υβρεολογίας. Μια ηχηρή απάντηση στους αυτόκλητους προστάτες της δημόσιας ζωής, που αντί να αρθρώσουν πολιτικό λόγο, επέλεξαν αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά, να “βάζουν λάσπη στον ανεμιστήρα”.
Τις τελευταίες ώρες πριν την μάχη της Κυριακής, έχοντας χάσει την ψυχραιμία τους, επιχειρούν μέσω blogs να με λασπολογήσουν και πάλι για ένα θέμα που έχει κριθεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αρχικά με την 37/2012 διάταξη του Εισαγγελέα Πλημ/κών Λευκάδας και τελικά με την 112/2012 διάταξη του Εισαγγελέα Πλημ/κών Λευκάδας, η οποία εγκρίθηκε από τον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.
Για τους αμετανόητους λασπολόγους, να και τα έγγραφα:




Φυσικά και δεν θα τους ακολουθήσουμε σ΄ αυτό το δρόμο, συνεπείς στις αρχές μας σε όλη την προεκλογική περίοδο.        
Επιλέγουμε να ενώνουμε τους συμπολίτες μας στην κοινή προσπάθεια που θα φέρει για τον τόπο μας καλύτερες μέρες.
Επιλέγουμε να συνθέτουμε τις διαφορετικές απόψεις και να συνεργαστούμε.
Επιλέγουμε τον πολιτικό πολιτισμό.
Σεβόμαστε όλους τους πολίτες και ως δημοτική αρχή θα σταθούμε με αποτελεσματικότητα κοντά στα μικρά και μεγάλα προβλήματά τους. Είμαστε εδώ όχι για να διχάζουμε και να καταγγέλλουμε χωρίς κόστος αλλά για να ενώνουμε και να δημιουργούμε. 
Μ΄ αυτές τις σκέψεις εγώ και οι συνεργάτες μου θα πορευθούμε ως την Κυριακή αλλά και μετά την Κυριακή.
Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας.
Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα της Κυριακής θα δικαιώσει τις αντιλήψεις και τις προσπάθειές μας.
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Γιώργος Αποστολάκης 
Υποψήφιος Δήμαρχος      

5 σχόλια:

  1. Αλλάζει ο λύκος τη προβιά ; Εσείς εκεί στη Βόνιτσα τι λέτε για τα ονόματα από Φ ; Φίδι κολοβό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείξε και τη φωτογραφία στη Σάλτινη. Αυτή που τον έχει με τους Ρομα να τους επιλύει τα προβλήματα . Μη πάει ο νου σας στο πονηρό, μέρες που είναι Λέω κι εγώ, γιατί γέμισε ο τόπος πεντακοσάευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αηδίασα με τις τακτικές του, ιδιαίτερα όταν είδε φιλικό του πρόσωπο να μπαίνει στο σπίτι του γνωστού μαυροπουκαμισά στο Θύρειο. Διορθώνω το λάθος μου τη δεύτερη Κυριακή και ψηφίζω Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Φερεντίνος έχασε την μπάλα. Σκορπάει πολύ πράγμα τις τελευταίες δύο ημέρες και τάζει λαγούς με πετραχήλια.Είναι το κακό αντίγραφο του Μαυρογιαλούρος , του παρελθόντος. Κατηγόρησε τον Αποστολάκη και να η απόδειξη. Την υποχρέωση μου την έβγαλα απέναντι σε υποψήφιο του Φερεντίνου. Διακοντώ Αποστολάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αξίες δεν διδάσκονται στα πανεπιστήμια . Σφυρηλατούνται στη καθημερινή επαφή με τη κοινωνία. Η προσβολή της αξιοπρέπειας του ανθρώπου με απειλές , εξαγορές και όλες εκείνες τις καταδικασμένες πρακτικές που πληρώνει ακριβά ο τόπος, δεν σε κάνει άρχοντα. Δείχνει το ποιόν του χαρακτήρα και τον ακολουθεί σ' όλη του τη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή