Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΠΑΡΟΝ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ «ΛΑΣΠΗ» ΠΑΡΟΝ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ «ΠΟΤΑΚΙ»




 ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. ΠΑΕΙ ΚΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ

 Από μήνες είναι σαφής η βασική πολιτική γραμμή που υποστηρίζει, εκδότης ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που στόχο έχει να παραπληροφορεί και που έχει την αποκλειστική ευθύνη ακόμα και των δημοσιευμάτων που δεν φέρουν την υπογραφή του συντάκτη τους.

Το μοναδικό κίνητρο του είναι απαξίωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Αποστολάκη στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας χωρίς καμία κριτική ακόμα και κακόπιστη που να αφορά το μέλλον του τόπου μας.

Το γεγονός βέβαια αυτό θα ήταν πραγματικά αδιάφορο όπως αδιάφορο είναι το συγκεκριμένο Blogs αν δε συνοδευόταν από κρίσεις, σχόλια και προπάντων περιστατικά που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ξεφεύγουν από την αποστολή του τύπου και την αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης και έχουν πλέον αποκλειστικό σκοπό να θίξουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψη των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού  «Δύναμη Πολιτών».

Αλήθεια τι ευελπιστούν να κερδίσουν μ αυτή την ήδη ξεπερασμένη πολιτική ποδηγέτησης της κοινής γνώμης;

Το μοναδικό που αποδεικνύουν είναι την πλήρη σύγχυση και τον πανικό τους μπροστά στη συντριπτική ήττα που βλέπουν πια καθαρά ότι θα υποστούν.

Πάντως οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού αποφάσισαν πλέον ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν με τα όσα εφευρίσκει κάθε φορά ο συγκεκριμένος εκδότης  και τα πλασάρει ως δήθεν ενημέρωση

Αποφάσισαν λοιπόν να πιούν τα ποτάκια τους σε γνωστό παραλιακό στέκι στη Βόνιτσα ευχόμενοι καλή τύχη στον εκδότη του δημοσιεύματος, που είναι αλήθεια ότι θα την χρειαστεί, όταν θα κληθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να απολογηθεί για τα συκοφαντικά του δημοσιεύματα.

Εις Υγείαν σας
Πηγή Αμβρακικος νεα

1 σχόλιο: