Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΝΤΑΡΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Η ΝΤΑΡΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ είναι υποψήφια για την Δημοτική Κοινότητας Βόνιτσας με τον συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ". Είναι 26ετων και διαμένει μόνιμα στην Βόνιτσα. Ασχολείται  με το άθλημα του TAEKWONDOαπό την ηλικία των 10 ετών. Μάλιστα έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο όσο και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχει  αποσπάσει πολλά μετάλλια με σημαντικότερο το ΑΣΗΜΕΝΙΟμετάλλιο  που κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κροατία το 2009.Το έτος 2012 άνοιξε ιδιωτική σχολή TAEKWONDO στην Πάλαιρο και πλέον ασχολείται επαγγελματικά με αυτό το άθλημα.


Επίσης το  2012 κράτησε  την Ολυμπιακή φλόγα που πέρασε από την Βόνιτσα για τους Ολυμπιακούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο. Σήμερα έχει κατάφερε να ανοίξει και δικό της Γυμναστήριο και όλα αυτά τα κατάφερε τόσο με την στήριξη του δασκάλου της Βουλιστιώτη Ιωάννη όσο και με τη δικιά της δύναμη ψυχής. 


πηγή: ΚατουναNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου