Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.Α ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ?

    Γράφει ο: Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής  Μαθηματικός
Εισαγωγικά επισημαίνουμε για ότι ακολουθεί δεν υπονοούμε τον χρηματισμό κανενός. Εμείς τη πολιτική διαχείριση εξετάζουμε.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ –ΒΟΝΙΤΣΑΣ  ΠΕΜΠΤΗ 21-3-2014.

ΘΕΜΑ: Περί εξουσιοδότησης υπογραφής συμβολαίου και επικαιροποίηση σχετικών αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου. Αριθ. Απόφασης 50/2013
Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος κ Φερεντίνος Ευθύμιοςείπε << ότι εδώ έχει τεθεί θέμα νομιμότητας και εμείς συζητάμε πόσο κάνειθα πρέπει να πάμε στον Εισαγγελέα. Επειδή δεν δέχομαι το δεν θυμάμαι και γιατί αιωρείται ότι κάποιοι θα τα πάρουν εγώ προτείνω γιατί αισθάνομαι θιγμένος ότι πάω να νομιμοποιήσω μια κατάσταση που είναι παράνομη, εγώ δεν δέχομαι να αιωρείται ότι υπάρχει παράνομη απόφαση και ότι εμείς θα κάνουμε επικαιροποίηση αυτής  της απόφασης. Δε επικαιροποιώ τίποτε .>>
Βέβαια στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ ψήφισε την αγορά του ακινήτου έναντι ποσού 214.000 ευρώ.
Ερώτηση 1 : Πήγατε στον εισαγγελέα; Αν ναι σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση; Αν όχι πείτε μας τους λόγους.
Στην ίδια συνεδρίαση έχουμε .
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Γεροκωστόπουλος Κω/νος είπε ότι,<< επειδή μαθήματα ηθικής δεν δέχομαι από κανέναν όταν αφορά θέμα οικονομικής διαχείρισης , ποιος ήταν αυτός που αντέδρασε όταν μας φέρατε το θέμα της αγοράς του ακινήτου με το ποσό των 214.000,00 ευρώ σύμφωνα με το ΣΟΕ. Άρα λοιπόν εμείς συμφωνούμε με την παραπομπή του θέματος στην δικαιοσύνη και επιπλέον αν το ακίνητο αγοραστεί με τιμή πέρα από τις αντικειμενικές αξίες εγώ θα προσφύγω στον εισαγγελέα για ύποπτη οικονομική συναλλαγή γιατί ένα ακίνητο 20.000 ευρώ αγοράστηκε σε υπερβολική τιμή.>>
Ερώτηση 2: Πήγατε στον εισαγγελέα; Αν ναι, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση; Αν όχι, πείτε μας τους λόγους.
Κύριοι είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις. Μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι Δημότες πρέπει να ενημερωθούμε.
Ερώτηση 3 : Ερωτάται ο κ Δήμαρχος, ο κ Φερεντίνος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και κάθε αρμόδιος του δήμου .
 Ποια ελεγκτική αρχή προσφάτως  σας παρακαλεί να την ενημερώσετε για καταγγελία που έγινε προς αυτή και αφορά την παραπάνω αγοροπωλησία;
Τούτη τη φορά η πολιτική γίνεται με όρους πολιτικούς . Οι Δημότες αφού ενημερωθούμε πλήρως να κάνουμε ελεύθερα την επιλογή μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
1)    Πόσο κόστισε το κάθε κοινόχρηστο ποδήλατο;
2)    Πόσα χρήματα εισέπραξε ο Δήμος από τις οφειλές των Δημοτών; Αφορά το ποσό των 2.800.000  ευρώ των 20 μεγαλοοφειλετών.
3)    Πόσοι Δημότες χρωστάνε στο Δήμο πάνω από 500 ευρώ; Ποιό  είναι αυτό το ποσό;
4)    Κύριε Δήμαρχε, κ Φερεντίνο, κ Αποστολάκη
       Είναι πολιτικά ηθικό δημοτικοί σύμβουλοι εν ενεργεία και ξανά υποψήφιοι να παίρνουν  με απευθείας ανάθεση ή όχι δουλειές – προμήθειες από το Δήμο;
5)    Κύριε Δήμαρχε , τι ακριβώς θα κάνει ο μηχανικός εκσκαφέας 12  μέρες για την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΔΕ Παλαίρου;  Συνολικά με Φ.Π.Α. 4.920 ευρώ η δαπάνη.
6)    Κύριε Δήμαρχε , τι ακριβώς θα κάνει ο μηχανικός εκσκαφέας 4 μέρες(350 ευρώ τη μέρα) , το φορτηγό 4 μέρες(300 ευρώ τη μέρα)  και άλλος εκσκαφέας 2 μέρες (326 ευρώ τη μέρα )για τον καθαρισμό –συντήρηση αλιευτικού καταφυγίου Πογωνιάς; Συνολικά με Φ.Π.Α  4.000 ΕΥΡΩ περίπου η δαπάνη.
 Αγαπητέ  αναγνώστη –στρια όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα βρείτε  σε επίσημα χαρτιά του Δήμου και της πολιτείας.
 Η διαύγεια του Δήμου είναι άκρως αποκαλυπτική

3 σχόλια:

  1. Tο θέμα το εμπεδώσαμε εδώ και δυο μήνες .Εχει αναρτηθεί 100 φορές.

    Μας πρήξατε .Το εμπεδώσαμε .Θα ψηφίσουμε τον Μωραίτη ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ αλλά ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ; ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ; Τα ψέματα τελείωσαν όπως τελείωσε και ο ίδιος που δίέλυσε τη δεξιά στο τόπο. Άλλος εδώ, άλλος εκεί, εξαιτίας των φιλοδοξιών του. Ας τα σκεφτεί κανένας σοβαρός από τη δεξιά παρέα του , τι στοίχισε η επιλογή του ως υποψηφίου δημάρχου στη δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή