Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ο Δημήτριος Μασούρας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Πολίτες σε Δράση" του Νίκου Λιάπη



«Επιστρέφοντας στον τόπο καταγωγής μου για να εργαστώ και να δημιουργήσω, ακολούθησα πιστεύω το δύσκολο δρόμο για έναν άνθρωπο της γενιάς μου, που έβλεπε την περιοχή που αγαπά και αναμφίβολα έχει πολλές δυνατότητες, να μην τις αξιοποιεί, μην προσφέροντας επαγγελματικές ευκαιρίες ούτε πολιτιστικές διεξόδους. Πιστεύω ότι η εικόνα αυτή μπορεί και πρέπει ν’ αλλάξει και οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν μια ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση. Στη σημερινή δύσκολη εποχη που το κοινωνικό κράτος, όπως το ξέραμε τις τελευταίες δεκαετίες, έχει ουσιαστικά εκλείψει, καθίσταται ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για μια Δημοτική αρχή που θα είναι δίπλα στους πολίτες, ιδίως στους πιο αδύναμους, στην καθημερινή τους διαβίωση, την εργασία και την πολιτισμική πρόοδο. Με ορθή αξιοποίηση των πόρων, έργα ουσίας και διαφάνεια.
Γι’ αυτό αποδέχθηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Λιάπη και κατέρχομαι στις εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ακτίου – Βόνιτσας με την παράταξη «Πολίτες σε Δράση» με σκοπό να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να… μένουμε στον τόπο μας από επιλογή και όχι από ανάγκη».


Ο Δημήτρης Μασούρας γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στη Βόνιτσα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο αστικό και εργατικό δίκαιο. Από το 2007 ασκεί ενεργό δικηγορία με έδρα τη Βόνιτσα και σήμερα είναι δικηγόρος παρ’ εφέταις. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Διετέλεσε μέλος δ.σ. του Συλλόγου Αιμοδοτών Ακτίου – Βόνιτσας και έχει ενεργό συμμετοχή σε διάφορους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής. Είναι παντρεμένος με τη Ζωή Προδρομίτη, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου