Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού 'Δύναμη Πολιτών' του Γιώργου Αποστολακη (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)



Έγιναν χθες τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού 'Δύναμη Πολιτών' του υποψηφίου δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολάκη. Πλήθος κόσμου χαρακτηριζόμενο κατέκλυσε το εκλογικό κέντρο κι άκουσε με μεγάλη προσοχή το λόγο του κ. Γεωργίου Αποστολάκη. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέπτυξε το ΟΡΑΜΑ του για ένα Δήμο σύγχρονο, ανοιχτό στο μέλλον με προοπτικές ανάπτυξης. Ένα Δήμο κοινωνικά δίκαιο με Ανθρώπινο πρόσωπο κι ισχυρές δομές κοινωνικής προστασίας κι αλληλεγγύης. Ένα Δήμο πρωταγωνιστή, ένα Δήμο που θα υψώνει δυνατά τη φωνή του, όταν πρόκειται για το καλό του τόπου. Ένα Δήμο ανοικτό πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες. Ένα Δήμο δυναμικό που θα έχει λόγο στα θέματα ανάπτυξης της περιοχής. Ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και των ανθρώπων του.


Τόνισε επίσης με έμφαση και τα παρακάτω: 
"Γνωρίζουμε ότι οι δυσκολίες είναι πολλές Είμαστε όμως ικανοί και στα δύσκολα. Έχουμε και τη γνώση και την εμπειρία και τη δύναμη να πετύχουμε."

Τέλος κλείνοντας το λόγο του τόνισε: 
"Όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να δώσουμε όραμα και προοπτική στον τόπο μας. Η μάχη των εκλογών άρχισε. Είμαστε όλοι εδώ. Οι πολίτες μίλησαν. Η κοινωνία πήρε την απόφασή της για τις εκλογές του Μάη. Εμπρός λοιπόν στον αγώνα. Εμπρός για τη νίκη. Η νίκη  είναι δική μας. Γεια σας και με τη νίκη."
      











6 σχόλια:

  1. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ . ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προχώρα Γιώργο, είμαστε μαζί σου γιατί είσαι ένας από εμας . Τα παπαγαλάκια της εμπάθειας και της αγνωμοσύνης άστα στη τύχη τους. Γραφικοί και μόνοι , περίγελως της κοινωνιας. ΕΣΥ ΠΡΟΧΩΡΑ για το καλό ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράκληση στο συνδυασμό του κ. Αποστολάκη και στο μπλογκ Β¨ΑΛΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ αλλα και τις ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ για να ενημερωνόμαστε όσοι θέλαμε αλλά δεν μπορέσαμε να πάμε στις συγκεντρώσεις τους. Η ίδια παράκληση και για τις άλλες ομιλίες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγο θα βάλουμε και την υπόλοιπη ομιλία του κ. Αποστολάκη. Ευχαρίστως να βάλουμε και τις ομιλίες των άλλων υποψηφίων αλλά πρέπει πρώτα να μας τις δώσουν...

      Διαγραφή
    2. Διαφωνώ. Πρέπει να τις ζητήσετε για να ενημερωθεί ο κόσμος

      Διαγραφή
  4. Σε μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση μετατράπηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Δύναμη Πολιτών" .
    Υποψήφιοι σύμβουλοι και πλήθος κόσμου παραβρέθηκαν για να ευχηθούν καλή επιτυχία στην διεκδίκηση της δημαρχίας από τον Γιώργο Αποστολάκη και τους συνεργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή