Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ. ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»


ΗΜΕΡΑ
ΤΟΠΟΣ
ΩΡΑ 
ΤΡΙΤΗ 27/5
ΣΤΕΝΟ
20:00
ΠΟΓΩΝΙΑ
20:30
ΠΑΛΑΙΡΟΣ
21:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 28/5
ΤΡΥΦΟΣ
20:30
ΑΧΥΡΑ
21:00
ΚΑΤΟΥΝΑ
21:30
ΠΕΜΠΤΗ 29/5
ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
20:00
ΠΕΡΑΤΙΑ
20:30
ΠΛΑΓΙΑ
21:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/5
ΚΟΝΟΠΙΝΑ
20:00
ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
20:30
ΑΕΤΟΣ
21:00
ΚΟΜΠΩΤΗ
22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/5
ΒΟΝΙΤΣΑ
11:00 π.μ.
ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ
20:00
ΔΡΥΜΟΣ
20:45
ΘΥΡΡΕΙΟ
21:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 1/6 
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
21:00

6 σχόλια:

  1. Παρακαλούνται οι τοπικές αρχές να σημαιοστολήσουν τα σπίτια τις πλατείες και να ράνουν με ροδοπέταλα το νέο δήμαρχο.
    Καλό θα ήταν να παιανίζει και μια μπάντα του δήμου Λευκάδας (διοτι στην Βόνιτσα δεν έχουμε ακόμη.)
    Επίσης να ανοίξουν αμεσως τα σφαγεία Κατούνας και να θυσιαστεί ο μόσχος ο σιτευτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες , ο απερχόμενος δήμαρχος να έφερε φιλαρμονικη από τη Λευκάδα για να υποδεχθεί τον Αποστολάκη ; Γιατίι χαίρεται τόσο Νίκος στο σπίτι του χαμένου; Σιγοτραγουδώντας "Πάω για come back , come back στη δημαρχία , μετά απ' αυτή (δις) τη πενταετία. Ακουσα ότι υπάρχουνν παράπονα για την εκδίκηση του πριονιστή. Τέτοια κατάσταση. Και μετά σου λένε ότι δεν απέδωσε ο Θύμιος. Πως να αποδώσει όταν ο επικεφαλής ενδιαφέρεται για ασματα.

      Διαγραφή
  2. se ponaei akoma h hta thn kyriakh? Ante geia re.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιό πολύ εμένα με πονάει η χαζομάρα (ή αφέλεια ) που κουβαλάει ο κόσμος !!
      Εξήντα χρόνια κυβερνά η βλαχοδεξιά της ΕΡΕ (με το γεννόσημο της ΝΔ) και το επικίνδυνο ΠΑΣΟΚ και ο κόσμος της περιοχής τους εμπιστεύεται ακόμα μέσα από τα φερέφωνα τους (Αποστολάκη και Φερεντίνο).
      Ένας νομός (Αιτωλοακαρνανίας) από τους ποιό φτωχούς της Ελλάδας με ταπεινωμένους αγρότες(κυρίως) και εγκατάλειψη πατρογονικών εστιών ( π.χ. Κατούνα) επιλέγει κατά ποσοστό 90% την ανοησία και την παρακμή( την πρώτη Κυριακή) για ολοκληρωση την δευτερη Κυριακή με την επιλογή εκείνου του υποψηφίου που είναι συνώνυμο της κατασπατάλησης πολύτιμων οικονομικών πόρων ( καρόδρομοι μέσα στην πόλη της Βόνιτσας ,καταστροφή πλατειών ,χλοοτάπητες στο βάλτο!! αδιαφορία για τον πολιτισμό, παντελής απουσία στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων ως δήμος απέναντι στην καταπάτηση των ακτών της Αγίας Παρασκευής. )
      Συγκρίνω με τις άλλες δημοτικές αρχές ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης (Πρέβεζα ,Λευκάδα κ.λ.π.) και με πιάνει μελαγχολία.
      Η "αμορφωσιά" σε όλο το μεγαλείο της.
      Και η αμορφωσιά ειδικά στην περιοχή μας είναι καταλυτική για την απουσία της αντίληψης του τι πρέπει να γίνει και το κυριότερο με τους ελάχιστους οικονομικούς πόρους.
      Και οι 2 υποψήφιοι χρησιμοποίησαν όχι επιχειρήματα για να δομήσουν το προεκλογικό τους λόγο αλλά το συναίσθημα ο ένας ( Αποστολάκης ο επονομαζόμενος και Βασιλάκης Καΐλας δηλαδή ...το παιδί του λαού που σχεδόν (εντάξει βοήθησε και ο Τσοβόλας) μόνο του τα κατάφερε ....ενώ ο άλλος (Φερεντίνος) με το ανύπαρκτο έργο και τους ανύπαρκτους υποψήφιους διεκδικούσε να ξεχάσουμε ότι δεν κατάφερε να κάνει .
      Λυπάμαι πολύ που η Βόνιτσα θα γυρίσει χρόνια πίσω με τις επιλογές που έκανε .
      Σε αυτή την αυτοχειρία εγώ δεν συμμετείχα (δεν τους ψήφισα ) ...ισως να γλίτωσα διότι δεν είχα πρόβατα στην κατούνα για να απαιτώ να σφαχτούν στο εκεί τοπικό σφαγείο...ίσως να γλίτωσα διότι δεν διεκδικούσα να διορίσω τα παιδιά μου στον δήμο ούτε και κάποιος υποψήφιος με παραίνεσε να χρησιμοποιήσω την βοήθειά του για να μιλήσει "παραπάνω" στον βουλευτή που ελέγχει.
      Βόνιτσα "καληνύχτα και καλή τύχη"

      Διαγραφή
    2. Αυτή η δημοκρατική απόρριψη την επιλογής του λαού από τη πλευρά της θολοκουλτουριάρικης ψευτοαριστεράς με δεξιό πρόσημο είναι που με πείθει ότι το υπόλοιπο 20-25% θα παραμείνει βαρίδι για το τόπο , για΄τι αυτό είιναι το πρόγραμμά του. ¨οχι προς τα πάνω , παρά μόνο προς τα κάτω.. Τι να γίνει.... αυτά έχει η Δημοκρατία μας, να επικρατείι η θέληση των πολλών για να παραμείνουν διαμαρτυρόμενοι οι λίγοι επαίτες της εξουσίας.

      Διαγραφή
    3. A τι ωραία κουβέντα....θα συμμετάσχω και εγώ !!

      "...θολοκουλτουριάρικης ψευτοαριστεράς.."
      Καταρχήν τον νεολογισμό (έκφραση αυτή) το χρησιμοποιούν τις τελευταίες ημέρες τα πλέον ανυπόληπτα άτομα (π.χ. Μπεος στην χθεσινή ομιλία το στο Βόλο μίλησε για θολοκουλτουριάρηδες που δεν θα τον εμποδίσουν να κυβερνήσει τον δήμο Βόλου ) ...ο Πάγκαλος .....ο Ψωμιάδης .....το "σκυλί της νύχτας" τραγουδιστής Ρέμος κ.λ.π.
      Φανταζομαι ότι το ξεπατίκωσες από εκεί....οπότε δεν μπορώ να δώσω άλλη σημασία στην τσαχπινιά του κώλου που μας πετάς στα μουτρα.

      Επίσης παρατηρώ μια τρικυμία εν κρανίω στο θολωμένο σου γιαλό ...δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για το 20-25 % και για "τα κάτω και τα πάνω " που αναφέρεις .

      Αυτό που αποκαλείς Δημοκρατία των πολλών είναι η Δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που χρησιμοποίησαν το δημόσιο ως λάφυρο για να διορίσουν χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες στις ΔΕΚΟ με αντικρυσμα τις ψήφους , για να μας καταντήσει εμάς που δεν θελήσαμε ποτέ να επαιτήσουμε από κανέναν βουλευτή εξυπηρέτηση ...ζητιάνους στο μεροκάματο του τρόμου ....για να πληρώνουμε τους φόρους για εξυπηρετηθεί το χρέος του Παγκαλου του Καραμανλή του Βερελή του Μακρυπίδη και του Τσοβόλα δώστα όλα !!

      Εάν αυτή είναι η δημοκρατία σας (του ατομικού βολέματος με βάσει τα κομματικά κριτήρια και την τυφλή υποταγή για μικρο-εξυπηρετησούλες ....εγώ δεν θέλω να ανήκω .
      Είμαι περήφανος για την δημοκρατία του 40% αποχής των λευκών άκυρων και των υπόλοιπων 2 συνδυασμών που δεν έταξαν λαγούς με πετραχήλια και τιμωρήθηκαν με ένα 14% ....εξάλλου εμείς ήμαστε η πραγματική πλειοψηφία και άρα η έκφραση της πραγματικής δημοκρατίας.

      Διαγραφή