Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 'ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ'





Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης και τα μέλη του συνδυασμού του σας καλούν να παρευρεθείτε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού 'Δύναμη Πολιτών' που βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου απέναντι από την Εθνική Τράπεζα που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Μαΐου κι ώρα 21:00. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως!  

22 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΟ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΔΕΞΙΟΣΥΡΙΖΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ....ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΒΑΝΕ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ...ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ...ΒΑΛΤΕ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΑ...ΒΑΛΤΕ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΜΗΝΑ...ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ...ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ...ΔΩΣΤΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ...ΚΑΙ ..."ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ".....ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΦΗΦΟΔΕΛΤΙΟΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ????ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΟΤΙ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΗΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΟΝΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΔΙΜΗΝΑ,ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΟΥΒΙΝΕΣ.Α,ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΥ....ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΡΚΩΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ...ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΤΕ.Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΑΤΑΙΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΟΦΑ ΟΙ ΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ:"Αρχή άνδρα δείκνυσι": Η εξουσία αποκαλύπτει τις δυνατότητες του ανθρώπου δείχνει τις ικανότητες και το χαρακτήρα του.ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "....Α,ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΥ..."

    Oχι έλεος ...όχι άλλος Αποστολάκης !! Χορτάσαμε 8 χρονάκια.
    Όχι άλλους κατσικόδρομους στο ιστορικό κέντρο της Βόνιτσας!!
    Όχι άλλο parking στο κέντρο της Βόνιτσας (η παλιά πλατεία ρε άχρηστοι ..τι σας έφταιγε;...διπλό το κακό και καταστρέψατε ως μη οφείλατε και ξοδέψατε (πάλι ως μη οφείλατε για αυτό το έκτρωμα)
    Όχι άλλη σπατάλη οικονομικών πόρων (δεν περισσεύουν ποιά ) σε άχρηστα γκαζόν .
    Οχι άλλη παραχώρηση δημόσιου χώρου ( πρόσβαση Αγία Παρασκευή , Σάλτινη ) σε κατσαπλιάδες ιδιώτες .Να απομακρύνετε τα άλογα και τα βόδια από την περιοχή της Σάλτινης.Να γίνει πραγματικό πάρκο και όχι σκουπιδότοπος.
    Οχι άλλη καθυστέρηση στον πολιτισμό.(επιβεβλημένη τώρα η δημιουργία πολιτιστικής αίθουσας)
    Οχι άλλα πεταμένα λεφτά σε δήθεν πολιστιστικές εκδηλώσεις που είναι καθαρό-Δευτεριάτικές λαγάνες και παρουσιάζεις powerpoint.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λείπεις καιρό από τη περιοχή φαίνεται. Η πλατεία έγινε καινούργια επί Σολδάτου και Καλογεροπάνου (τι δραστήριος πρόεδρος, έφαγε και τη Σαβούλα) , άνοιξε και το πολιτιστικό κέντροο ΛΑΙΣ, επισκευάστηκαν και οι λακούβες. Χαρά θεού να κάνεις την απογευματινή σου βόλτα με τα ποδήλατα που νοικιάζει ο δήμος (μη ξεχνάμε τα έσοδα). Κι αν ζητά ο οργανισμός σου εξοχή, στη Κατούνα αγόρασαν οικόπεδο πιό φθηνό από το Κολωνάκι. Έδιωξαν και τα γιδοπρόβατα από τη Σάλτινη, πετάχτηκαν μέχρι το Οσλο για να φέρουν τουρίστες , είχαν και το Καραούλη μαζί τους και πέρασσαν καλά και εμείς καλλίτερα. Τώρα, για ρομαντζάδα ανεβαίνεις στο κάστρο εύκολα με φραπεδιά και μάλμπορο. Α! και τα σφαγεία ... να δεις κάτι φωτό ,,, μούρλια σου λέω. Η μαρίνα Παλαίρου αγνώριστη. Τι Άλιμος και κολοκύθια, και δεν την είχαν και στο πρόγραμμμα (;). Λίγα από τα πολλά που δεν έτυχε να δεις.

      Διαγραφή
    2. Άρα αφού όλα έγιναν δεν υπάρχει λόγος να ψηφίζουμε Αποστολάκη.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ?ΟΛΗ Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ...ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ! ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΒΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ..ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ε?ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ.

      Διαγραφή
    5. Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ...ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ..ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ Κ.ΛΙΑΠΗ

      Διαγραφή
    6. 8:46 , 8:47 , 8: 49 . Πιέστε και καμμιά γουλιά καφέ ρε παιδί. Και μετά, αν έχεις τ οκουράγιο , διάβασε τη συνέντευξη Σολδάτου τον Ιανουάριο 2010 να διαπιστώσεις ότι ο οικονομολόγος απερχόμενος δήμαρχος δήλωσε οτι ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ. Κάτι ήξερε αυτός. Άλλωστε , τέσσερα χρόνια στη καρέκλα, με ισχυρό αντιδήμαρχο το Φερεντίνο, αν είχε κλεψει ο Αποστολάκης, γιατί δεν τον πήγε στα δικαστήρια ; Δεν έφερε το ΣΔΟΕ να ελέγξει ; Προεκλογικά τερτήπια , μπας και πείσουμε κανένα ψηφοφόρο. Τώρα δεν μπορεί να μιλάει κανείς για ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

      Διαγραφή
  4. Προχώρα Γιώργο . Ο κόσμος διαπίστωσε τη γύμνια τους , όταν κατέθεσαν το ψηφοδέλτιό τους. Όποιος έχει την υπομονή να διαβάσει τα προγράμματα Φερεντίνου και Λιάπη θα καταλάβει τι θα πει κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Ανίκανοι να φτιάξουν ένα πρόγραμμα, γιατί είναι τοοοοοσο μακρυά απο τις ανάγκες του τόπου και τις προσδοκίες των ανθρώπων. Ας συνεργαστούν από τώρα για να μη ταλαιπωρούμαστε δυό Κυριακές. Ότι κι αν κάνουν , όση λάσπη κι αν ρίξουν , ότι και να μηχανευτούν, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή επιτυχία Γιώργο. Να ξαναπάρει μπροστά η μηχανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oι αλλοι υποψήφιοι δεν θα κάνουν εγκαίνια;
    Να μας ενημερώσετε αγαπητοί κύριοι του blog.

    Τώρα που το παρατηρώ καλύτερα ο κύριος Αποστολάκης γιατί ποζάρει συνέχεια μπροστά από βιβλιοθήκη και με ένα στυλό στο χέρι;
    Μήπως είναι κάποιο επικοινωνιακό κόλπο για να συγκρατήσει τους μορφωμένους ψηφοφόρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ' αρέσει που δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια. Τη Δευτέρα μετά τις εκλογές στο ίδο γραφείο θα κάθεται.

      Διαγραφή
  7. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ! ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ Κ.ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!15 ΑΡΘΡΑ ΤΑ 14 ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!! ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ BLOG TΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ 1500Ε + ΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΜΑΥΡΑ) ΔΕΝ ΠΤΩΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ".....TΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ 1500Ε + ΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΜΑΥΡΑ)...."

      Μωρέ μπράβο πολιτικός πολιτισμός από τους οπαδούς του κυρίου Αποστολάκης!!
      Ανώνυμα καταγγέλλετε κάποιον ότι παίρνει "Μαύρα" !!!! Και τι κάνει ο κύριος Αποστολάκης που είναι και εφοριακός;;Γιατί δεν πάει να του κάνει έλεγχο στα βιβλία;

      Σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και δεν το έχετε καταλάβει και τους 2 (Αποστολάκη και Φερεντίνο ).
      Από σήμερα εγκαταλείπω κάθε ιδέα να ψηφίσω κάποιον από τους δύο.

      Διαγραφή
    2. Ενώ ο πολιτικός πολιτισμός του συγκεκριμένου κυρίου με τα μαύρα ήταν άψογος. Λάσπη, ψέμματα κι ένα σωρό ανακρίβειες για τον Αποστολάκη (που ποτέ δεν αποδείχθηκαν) με σκοπό τη νίκη στις εκλογές για τη θεσούλα στο δημαρχείο... Ενώ τον άλλο διεκδικητή της δημαρχίας όταν τον απέρριψε μια κοπέλα κι έβαλε υποψήφια στον άλλο συνδυασμό ανακάλυψαν και κατήγγειλαν εκβιασμούς... Αυτούς τους εκβιασμούς τους είδε και τους κατήγγειλε κι ο άλλος 'κολλητός' 'δεξιός' υποψήφιος όψιμος θαμώνας της γιάφκας τα τελευταία 3 έτη... Δεν του βγήκε όμως γιατί ο κόσμος δεν μασάει κι έμαθε πλέον το ρόλο του καθενός, δεν είμαστε στο 2010 και θα βάλει για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους σχεδιασμούς και τις πρακτικές της 'γιάφκας'... Η Βόνιτσα με τη Δύναμη των Πολιτών θα προχωρήσει μπροστά!

      Διαγραφή
  8. Μου αρέσει βρε παιδιά που αρχίσατε την τετραετία με τον παραπάνω κύριο και την κλείνετε πάλι με τον ίδιο. Γιατί τόση φαγούρα δεν την καταλαβαίνω. Ούτε τότε ξέρατε τι λέγατε, ούτε τώρα. Λάθος ενημέρωση έχετε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ σε όλους τους υποψηφίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τα εγκαίνια και τις μαρτυριάρικες φωτό, θα πρέπει να σεβαστούμε τη νοημοσύνη του λαού. Τουλάχιστον οι υποψήφιοι. Να σταματήσουν τις λάσπες για κλεψιές . Απάντησε ο απερχόμενος δήμαρχος κ. ΣΟλδάτος. ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ. Σεβαστείτε παίδες όσαέίπε ο πρώην αρχηγός σας. Οικονομολόγος είναι κάτι ξέρει από οικονομικά.

      Διαγραφή
  9. Μετά τα εγκαίνια και τις μαρτυριάρικες φωτό, θα πρέπει να σεβαστούμε τη νοημοσύνη του λαού. Τουλάχιστον οι υποψήφιοι. Να σταματήσουν τις λάσπες για κλεψιές . Απάντησε ο απερχόμενος δήμαρχος κ. ΣΟλδάτος. ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ. Σεβαστείτε παίδες όσαέίπε ο πρώην αρχηγός σας. Οικονομολόγος είναι κάτι ξέρει από οικονομικά. Αλλά υπάρχει και το λεργο και η παρουσία των υποψηφίων στα κοινά. Ακόμη καιτου κ. Λιάπη στις ΓΕΦΥΡΕΣ και Τις ΜΚΟ. Με αυτά θα κριθούν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσα εγραφε τοτε και ακομα συνεχιζει ο κυριος ανωνυμος bloger που τον βρηκαμε μεσα σε λιγοτερα απο 10λεπτα γιατι ο κυριος Σολδατος παραδεχτεικε οτι δν βρηκε τιποτα οταν παρελαβε τον δημο! Ηθελε την καρεκλα ο κ.Μαζαρακης και την θελει ακομα μιας και εκανε πολλα καλα στον δημο τωρα!!! Τωρα ουτε με λασπη δεν θα κανει τιποτα!!! Επιστροφη στα θρανια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδη σας ενοχλησε αυτο με την φωτογραφια που ανεβαζουν συνεχεια τα παιδια του blog για τον γιωργο οτι ειναι με τον στυλο στο χερι στο Δημαρχιο! Θερμη παρακληση παιδια βαλτε και τον θυμιο να πινει το καφεδακι του στον Σολωνα γιατι 3 χρονια εκει βλεπαμε και τον Θυμιο και τον Σολδατο! Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή