Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

IONIA ΟΔΟΣ: Πρώτη εντολή πληρωμής για 40 εκατομμύρια ευρώ, από το Υπουργείο Υποδομών


H πρώτη εντολή πληρωμής για 40 εκατομμύρια ευρώ για την Ιόνια Οδό από το Υπουργείο Υποδομών έγινε πριν από λίγες μέρες με
απόφαση του αρμόδιου τμήματος του Υπουργείου. Στο πρόσφατο παρελθόν έχουν εκταμιευθεί και άλλα μεγάλα ποσά για την Ιόνια Οδό και τους άλλους αυτοκινητόδρομους όμως αφορούσαν ουσιαστικά την αποζημίωση των εργολάβων όπως είχε συμφωνηθεί αλλά το παραπάνω ποσό ουσιαστικά είναι η συμβολή του Δημοσίου στο έργο και μέσα από τις πιστώσεις του ΕΣΠΑ. Στο συνολικό μήκος των 196 χλμ. της Ιόνιας Οδού, περιλαμβάνονται και τα υπό κατασκευή τμήματα ή ολοκληρωθέντα σαν δημόσια έργα, δηλαδή οι παρακάμψεις Αγρινίου και της Άρτας-Φιλιππιάδας . Στο νομό Άρτας έχουμε ακόμα ένα εργοτάξιο που πλέον διατηρεί καλούς ρυθμούς κατασκευής. Να θυμίσουμε πως ένα τμήμα 17 χιλιομέτρων που παρακάμπτει Άρτα και Φιλλιπιάδα έχει ολοκληρωθεί καθώς κατασκευάστηκε ως δημόσιο έργο, ενώ πρέπει να καταβληθεί αγώνας δρόμου προκειμένου η ολοκλήρωσή του να έχει επιτευχθεί έως το τέλος του 2015, οπότε και τελειώνει η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. 


epirusgate

1 σχόλιο:

  1. Γιώργαρε (Αποστολάκη ) με το δημοκρατικό ήθος και την καθαρότητα του λόγου σου και των πράξεων σου διεκδίκησε μέρος των 40 εκατομμυρίων για να μας φτιάξεις τα έργα που μόνο εσύ ξέρεις να φτιάχνεις.
    Περιμένουμε εμείς όλοι στην Κατούνα τα σφαγεία για να πάρει μπρος η ανάπτυξη στην περιοχή και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία και γιατί όχι σε όλη την Ελλάδα!!
    Επίσης να φτιάξεις και πολιτιστικό κέντρο στην Πλαγιά ( το έταξες προσωπικά ο ίδιος ) καθώς και να δημιουργήσεις και εκατοντάδες θέσεις εργασίας(μην ξεχνιόμαστε η ανιψιά μου έχει βγάλει ΙΕΚ ΞΥΝΗ και ξέρει δύο γλώσσες Αγγλικά και Αρχαία Ελληνικά περιμένει διορισμό) .

    Δημοκρατικός Πολίτης της Κατούνας που σε ψήφισε.

    ΥΓ
    Ξυδάκι σε όσους δεν άρεσε η εκλογή του Γιώργαρου ( Γιώργο χρειάζομαι και ένα φορτηγό αμμοχάλικο κοντά στο κτήμα ...να ελπίζω σε κάτι απο Σεπτέμβριο ;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή