Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Περίεργη υπόθεση απάτης στην Βόνιτσα

epi-astynomia-tzipΥπόθεση απάτης ερευνά σήμερα η Αστυνομία στη Βόνιτσα μετά τη σύλληψη ενός οδηγού ταξί από την περιοχή. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά , σήμερα το πρωί γυναίκα επικοινώνησε με επιχειρηματία από την Βόνιτσα και αφού του επικαλέστηκε μια φιλική του οικογένεια, του ζήτησε το ποσό των 800 ευρώ, για να πληρώσει λογαριασμό της ΔΕΗ όπως υποστήριξε, ενώ υποσχέθηκε πως το ποσό θα το επέστρεφε αμέσως........


Η ίδια γυναίκα είπε πως θα έστελνε ένα ταξί από την Αμφιλοχία, για να πάρει το ποσό.
Ο επιχειρηματίας, κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε την Αστυνομία στη Βόνιτσα, άνδρες της οποίας περίμεναν τον 35χρονο ταξιτζή που μόλις έφτασε στη σημείο, συνελήφθη.
Όπως προκύπτει έως τώρα όμως και ο ίδιος ο οδηγός του ταξί ήταν θύμα της  άγνωστης προς το παρόν γυναίκας, που επίσης επικοινώνησε μαζί του, του είπε να παραλάβει το ποσό από τον επιχειρηματία στη Βόνιτσα, να κρατήσει για την κούρσα 60 ευρώ και τα υπόλοιπα να της τα δώσει.
Προς το παρόν πάντως δεν έχει διευκρινιστεί με ποιόν τρόπο το υπόλοιπο ποσό θα έφτανε στην γυναίκα που αναζητείται.  Η γυναίκα, σύμφωνα με τον οδηγό του ταξί, του είπε πως θα επικοινωνούσε μαζί του με ποιον τρόπο θα της έδινε το ποσό των 740ευρώ.
Πρόκειται για μια μέθοδο απάτης που είναι διαδεδομένη στην Αθήνα και είναι η πρώτη φόρα που συναντάται στην περιοχή.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου