Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία η Καλοκαιρινή εκδήλωση ΚΔΑΠ Ακτίου-Βόνιτσας

     



      Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Ακτίου - Βόνιτσας την Κυριακή 22 Ιούνη στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου. 
   Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ που παρουσίασαν με εντυπωσιακό τρόπο τραγούδια του ρεμπέτικου και παραδοσιακού ρεπερτορίου.
     Εδέσματα κερασμένα και φτιαγμένα από τις μητέρες των μικρών μας φίλων, χειροποίητες δημιουργίες, κρασί, χορός και πολύ τραγούδι από τη ζωντανή ορχήστρα που αποτελούνταν από τους Αναστασία Ζακυνθινού, Διονύση Σκλαβενίτη και Σταύρο Γκοβίλα μαζί με τις παιδικές χαρούμενες φωνές γέμισαν την πανέμορφη πλατεία!....


¨Έλα να πάμε τσάρκα…¨ ο τίτλος της εκδήλωσης, και πραγματικά το ταξίδι με το ΚΔΑΠ ήταν από τα ωραιότερα! Για μία ακόμη χρονιά τα παιδιά του ΚΔΑΠ έδειξαν την σπουδαιότητα του Κέντρου για την τοπική μας κοινωνία και την αναγκαιότητα της λειτουργίας του ως μόνιμη κοινωνική δομή στο Δήμο μας.

ΥΓ: Ευχαριστούμε τον κ. Φράγκο Σπύρο, εκδότη της εφημερίδας ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ που προσφέρθηκε αφιλοκερδως να τραβήξει βιντεο και φωτογραφίες της εκδήλωσης.

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (Κ.Δ.Α.Π.) ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Τ.Κ. 30002
Τηλ-fax: 2643023118
email: kdapanaktoriou@yahoo.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου