Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ξύπνησε από το κώμα ο Σουμάχερ, λέει η εκπρόσωπός του


Ξύπνησε από το κώμα ο Σουμάχερ, λέει η εκπρόσωπός του
Ο Μίχαελ Σουμάχερ βρισκόταν σε κώμα από το τέλος Δεκεμβρίου   

Γκρενόμπλ
Μετά από 6,5 μήνες από το σοβαρό ατύχημα που υπέστη, ο Μίχαελ Σουμάχερ έχει βγει από το κώμα και έχει μεταφερθεί από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας. 


H εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ, η Ζαμπίνε Κεμ, ανέφερε τη Δευτέρα πως ο αθλητής «δεν βρίσκεται πια σε κώμα» και έχει μεταφερθεί από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ «ώστε να συνεχίσει τη μακρά πορεία αποκατάστασης».

Η εκπρόσωπος σημείωσε ότι η οικογένεια επιθυμεί «η συνέχεια της αποκατάστασης να γίνει μακριά από τη δημοσιότητα». Στην ανακοίνωση, οι συγγενείς του αθλητή ευχαριστούν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του γαλλικού νοσοκομείου.



Ο Σουμάχερ είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ατύχημα στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου. Στο τέλος Ιανουαρίου, οι θεράποντες γιατροί του είχαν αρχίσει σταδιακά τη διαδικασία αφύπνισης και στις αρχές Απριλίου, όπως είχε ανακοινώσει η εκπρόσωπος της οικογενείας, υπήρχαν στιγμές που ο αθλητής είχε τις αισθήσεις του.



Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:



«Ο Μίχαελ Σουμάχερ έφυγε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ για να συνεχίσει την μακρά περίοδο αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα. Η οικογένειά του θα ήθελε να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό, που έκαναν εξαιρετική δουλειά τους τελευταίους μήνες. Επίσης ευχαριστεί όλους όσοι έστειλαν τις ευχές τους στον Μίχαελ για καλή ανάρρωση και σίγουρα τον βοήθησαν. Για το μέλλον, ζητούμε την κατανόησή σας προκειμένου η αποκατάστασή του να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».
Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

  1. Kαλά αυτός ξύπνησε από το κώμα ....οι Βονιτσάνοι θα ξυπνήσουνε ποτέ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή