Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Κασόλας Θανάσης :ευχαριστήριο σε όλους τους συνδημότες

Μετά τα τελικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 25ης Μαΐου 2014, θα ήθελα να ευχαριστήσω  έναν έναν όλους τους συνδημότες που τίμησαν με την επιλογή τους τόσο εμένα προσωπικά, όσο και το συνδυασμό «ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ »,με επικεφαλής τον κ. ΕΥΘΥΜΙΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους υποψηφίους  του συνδυασμό μας  για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν κατά την διάρκεια της  προεκλογικής  περιόδου. ΟΙ λόγοι  που οδήγησαν στην μη επιτυχία του συνδυασμού μας είναι πολλοί και οφείλονται σε πολιτικά παιχνίδια τόσο  της κεντρικής πολιτικής σκηνής όσο και των τοπικών  παραγόντων τα όποια η κοινωνία γνωρίζει καθώς και σε άλλους παράγοντες που δεν είναι της παρούσης χρονικής στιγμής να αναφέρω......
 Στο σημείο αυτό, θα θελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε και αγωνίστηκε  για το συνδυασμό μας και τον στενοχωρήσαμε. Επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που εκφράστηκε διαφορετικά καθώς αυτό αποτελεί έκφραση δημοκρατίας. Έτσι  είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε στον θεσμικό ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης  που μας επέλεξαν  οι πολίτες του δήμου Ακτιου-Βονιτσας .Τέλος  θα ήθελα να  συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα  δήμαρχο κ.  ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ για την  νίκη του  και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του.

ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

17 σχόλια:

  1. Ωστε, κατά το Νάσο φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τους ίδιους. Εκτός κι αν με την εκφραση κεντρική πολιτική σκηνη εννοείς τον αποχωρούντα Δήμαρχο. Δεν σας λέει τίποτε η επιλογή των πολιτών. Πότε πρόλαβε και έμαθε τη ξύλινη γλώσσα των πολιτικών ; Προσφέρατε πολλά σ' αυτό το τοπο, διαφημίζοντας και απαριθμώντας ως έργα σας τα έργα του Αποστολάκη , που ήδη το ήξερε ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να πας μια βόλτα στο υπουργείο παιδείας να σου πουν που έχουν πάει τα λεφτά από τις χρηματοδοτήσεις που πήρε ο Αποστολάκης Κ μετά να απαντήσεις ποιος έκανε τα έργα κ μάλιστα πήγαινε κ δεύτερη φορά για να τα καταλάβεις αυτά που θα σου πουν.....

      Διαγραφή
    2. Ξέρεις πολύ καλά πως τα χρήματα αυτά ποτέ δεν εκταμιεύτηκαν στον Δήμο. Η λάσπη γύρισε πάνω σας και σας έπνιξε. 200 ψήφοι παραπάνω στην Βόνιτσα ο Αποστολάκης την Α Κυριακή και 345 την Β Κυριακή. Ο Κόσμος ειδικά του πρωην Δήμου Ανακτορίου σύγκρινε την ανυπαρξία της απερχόμενης Δημοτική ς Αρχής με την οχταετία του Αποστολάκη και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα με 6,5 μονάδες διαφορά στον πρωην Δήμο Ανακτορίου

      Διαγραφή
    3. Προς Ανωνυμο των 12 και 30

      Και εγώ έμεινα έκπληκτος με τους άχρηστους του Βονιτσάνους που πήγαν και έβγαλαν το Αποστολάκη !!
      Δυσκολεύομαι ακόμα και τώρα να δώ ποιος είναι το λιγότερο άχρηστος από τους δύο που επέλεξαν για τον δεύτερο γύρο .

      Διαγραφή
    4. Εννιά τις εκατό κι ακομη δυσκολεύεσαι ! Όταν σε φτυνουν μην κρατάς ομπρέλα δεν βρεχει...

      Διαγραφή
  2. Συγνώμη kε Κασολα τί υπονοειτε όταν λέτε πολιτικά παιχνίδια δε σας άφησαν να βγειτε νικητες;Δηλαδή μόνο εσείς κανατε τιμιο πολιτικό αγώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "..Eπιλογή των πολιτων.." χα χα καλό και τούτο.

    Με 50 ευρουδάκια όχι μόνο σε ψηφίζει..αλλα λέει και ένα τραγουδάκι.

    "...ειμαι στα χαι μου όταν σε έχω πλάι μου..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ξέρεις καλύτερα πόσα έδωσε ο αρχηγός σου ο Αποστολάκης για τις εκλογές μιας κ 8 χρόνια ήταν ο μεγαλύτερος καταδυναστής ρώτα τον κ έλα να μας ενημερώσεις λιαστκ τα ξέρεις όλα!!!!!!!κοίτα όμως μια φορά να πεις κ την αλήθεια!!!!!

      Διαγραφή
  4. "....ΟΙ λόγοι που οδήγησαν στην μη επιτυχία του συνδυασμού μας είναι πολλοί και οφείλονται σε πολιτικά παιχνίδια τόσο της κεντρικής πολιτικής σκηνής όσο και των τοπικών παραγόντων τα όποια η κοινωνία γνωρίζει καθώς και σε άλλους παράγοντες που δεν είναι της παρούσης χρονικής στιγμής να αναφέρω......"

    Aν η κοινωνία τα γνωρίζει γιατί τα επικροτεί ψηφίζοντας Αποστολάκη πανηγυρικά;;Kαι μη χειρότερα !!!
    Ειχαμε με τον Αποστολάκη που μεχρι εχθές ωρύονταν ως Βασιλάκης Καΐλας(λες και του έκλεψαν το κασελάκι με τα βερνίκια) ότι ο Τανταρος τον εμπόδισε να βγεί νικητής για να ισοπεδώσει την Βόνιτσα ακόμη μια τετραετία ....έχουμε τώρα και εσάς!!

    Σοβαρευτείτε ως αντιπολίτευση επιτέλους.
    Ρε που μπλέξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσει που οι υποψήφιοι του Αποστολάκη είναι ενωμένοι κ απαντούν διότι μόνοαυτοί ξέρουν κ ξέρουν καλά.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ λόγοι που οδήγησαν στην μη επιτυχία του συνδυασμού μας είναι πολλοί και οφείλονται σε πολιτικά παιχνίδια τόσο της κεντρικής πολιτικής σκηνής όσο και των τοπικών παραγόντων τα όποια η κοινωνία γνωρίζει καθώς και σε άλλους παράγοντες που δεν είναι της παρούσης χρονικής στιγμής να αναφέρω......
    Δεν ξέρω τους λόγους που επικαλείσαι αλλά τους.....λόγους τους ξέρει όλος ο Δήμος!!!! Σιγά μην ασχολήθηκε η...κεντρική πολιτική σκηνή με τη....βόνιτσα!!!! ψάξτε μεταξύ σας για....τους τσακωμούς....τα συνεχή ψέματα....τις υποσχέσεις...τις απειλές... και...και.... δεν υπάρχει τελειωμός!!!!
    όταν θα βγάλετε άκρη...ειδοποιήστε μας!!!!!
    Α, να μην το ξεχάσω!!!!
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΧΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΑΠΑΝΩΝ Κ.Λ.Π.????
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ (ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,αυτό λένε μέλη που ήταν παρών!!!!) ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΟΥ. ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ????ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ????
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΡΟΪΔΟ!!! Φταίνε όλοι οι άλλοι...εκτός από σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα να πάνε φίλε , 12 xρονια τώρα η τοπική αυτοδιοίκηση στην περιοχή μας συναγωνίζεται με το Κονγκό σε ανυπαρξία!!
      Καλά να πάθουμε!!

      Διαγραφή
    2. Κ εύχομαι ακόμα χειρότερα διότι αυτό αξίζουμε αφού βγάζουμε τους πεθαμένους

      Διαγραφή
  7. βρε παιδια τι κανετε ετσι σοβαρευτητε χασατε βαλτετο καλα μεσα στο μυαλο σασ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πραγματικοί νικητές είναι η αποχη & Αριστερα & άκυρα!!

      Διαγραφή
    2. Ο πραγματικός νικητής στις δημοτικές εκλογές είναι ο Αποστολάκης που παρά την λάσπη που δέχτηκε όχι μόνο στάθηκε όρθιος αλλά κέρδισε άνετα . Ειδικά στον πρώην Δήμου Ανακτορίου και στην Βόνιτσα η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη. Η αριστερά και Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτος και στον Δήμο μας με ποσοστό τριπλάσιο από αυτό που πήρε ο τοπικός του εκπρόσωπος στις Δημοτικές εκλογές. Τα μηνύματα στάλθηκαν! Τα πήρε κανείς?

      Διαγραφή
    3. Δεν είχα αμφιβολία πόσο καθυστερημένος είμαστε ως λαός εκεί στην Βόνιτσα οπότε δεν με εκπλήσσει το αποτέλεσμα.

      Το ΠΑΣΟΚ πήρε 10 και ο Αποστολάκης 45 % .
      Επίσης ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,5 % και η ΝΔ 20 % .
      Η αποχή ήταν στο 37% και τα άκυρα κοντά στο 7% .

      Διαγραφή