Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ

Η διαδικασία των δημοτικών εκλογών τελείωσε κι οι πολίτες εξέλεξαν νέα δημοτική αρχή. Μέσα από τη καρδιά μου ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την έντιμη μάχη που δώσαμε, και όλοι μαζί εσάς που μας εμπιστευτήκατε και μας τιμήσατε με τη ψήφο σας. 
Θα είμαστε μαζί και τώρα στον αγώνα για ένα καλλίτερο αύριο.
Συγχαίρουμε τη νέα δημοτική αρχή για την εκλογή της. Σε όσα προχωράνε τον τόπο μπροστά θα είμαστε μαζί, αλλά σε όσα επαναλαμβάνουν τακτικές του παρελθόντος και δε σέβονται τον πολίτη θα μας βρει αποφασιστικά αντιμέτωπους. 
Όμως, η αυθαίρετη απονομή πιστοποιητικών δημοκρατικότητας στους πολίτες δεί-χνει να νοσταλγεί πολύ έντονα το παρελθόν…

13 σχόλια:

  1. Δεν θα σταθώ σε ποιος έφταιξε περισσότερο ή λιγότερο για αυτά που έγιναν ή για αυτά που δεν έγιναν άλλα ως πολίτης θα ήθελα η απερχόμενη δημοτική αρχή να πράξει (σε συνεργασία με την νέα δημοτική αρχή ) τα εξής :

    1) Διεκδίκηση με κάθε νόμιμο μέσα της πρόσβασης στην πλαζ της Αγίας Παρασκευής τώρα το καλοκαίρι για εμάς τους λουόμενους.
    Είναι απαράδεκτος ο φράκτης που έχει υψώσει ο ιδιώτης και φτάνει από την πλευρά της εκκλησίας μέσα στην θάλασσα μέχρι τα 3 μέτρα!! Συνταγματικά απαγορεύεται η μη πρόσβαση στην ακτογραμμή(σε όλη όχι μόνο στην πλαζ) της αγίας Παρασκευής .Οι φράκτες του ιδιώτη θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 μέτρα από την ακτή.Κάποιοι που δεν έχουν βάρκα και θέλουν να πάνε με αυτοκίνητο συναντούν τα οχυρωματικά έργα του ιδιώτη.
    2)Ο δρόμος του ιστορικού κέντρου είναι πανάθλιος με αποκλειστική ευθύνη του κυρίου Αποστολάκη ο οποίος λέει ότι τον είδε κάπου στο Βερολίνο σε ταξίδι και τον αντέγραψε !! (Έλεος!!!)
    Επειδή η απίστευτη κακοτεχνία είναι καθαρά δικό του έργο (του Αποστολάκη) θα ήταν καλό αντί να τριγυρνάει στα χωριά για μετεκλογικά ευχαριστήρια να πάρει τους 120 υποψήφιους του συνδυασμού του να τους δώσει απο μια αξίνα στον καθένα και πρωτος και καλύτερος ο ίδιος να ξηλώσει το έκτρωμα.
    Με αυτό τον τρόπο θα αποδείξει ότι μετάνιωσε για την κατασπατάληση πόρων "όταν οι αγελάδες ήταν παχιές" και ότι δεν θα επιβαρύνει με επιπλέον κόστος την βλαχο-γκλαμουριάκη επιλογή του να αντιγράψει το Βερολίνο ( Άκου εκεί Βερολίνο!!).
    3) Υπάρχει ένα σήμα wi-fi που λέγεται "dimos Aktiou Vonitsas" .Eπιτέλους ας το ενεργοποιήσει για να λειτουργεί (ας συνεργαστεί ο απερχόμενος με τον επερχόμενο δήμαρχο) ...έρχεται και καλοκαίρι.
    4) Σε ένδειξη καλής ένδειξης ότι καταλαβαίνει τις ανοησίες που έγιναν επί δημαρχίας του (ο Αποστολάκης) οπότε και τον συγχωρούμε να πιάσει το λοστό και να ξηλώσει την πλατεία parking .Aς το βοηθήσουν και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του ,εγώ δεν έχω πρόβλημα.
    5) Ο νέος δήμαρχος να προχωρήσει σε μια ενέργεια που άμα την κάνει θα ανέβει στην εκτίμησή μου .Είναι πανεύκολη και χωρίς κανένα οικονομικό κόστος .Να πιάσει απο σήμερα κιόλας τον θείο του που βόσκει γελάδια στην Σάλτινη και να τον πείσει να τα αποσύρει τα γελάδια από την δημόσια περιουσία τα οποία καταστρέφουν το πάρκο της Σάλτινης αλλά δημιουργούν και τριτοκοσμικές εικόνες ....και σίγουρα δεν παραπέμπουν σε ...Βερολίνο.
    6) Καλό είναι να θυμηθεί ο νέος δήμαρχος ότι υπάρχει και μια αίθουσα προς αξιοποίηση ( κινηματογράφος ) και να συνεργαστεί με τον απερχόμενο για την ταχύτατη αξιοποίηση του ...όχι τίποτε άλλο αλλά προεκλογικά κάπου έλεγε ότι θα φτιάξει ο νέος δήμαρχος αίθουσα πολιτισμού στην Πλαγιά (ωχ αυτή η βλαχο-γκλαμουριά κατάλοιπο του ΠΑΣΟΚ θα είναι!!) ....αλλά για την Βόνιτσα τίποτε!!

    ΥΓ
    Καλό θα είναι κάποιος να συμβουλέψει την νέα δημοτική αρχή ότι είναι αχρειαστο το φύτεμα του γκαζόν ...στον βάλτο.

    Κατα τα άλλα καλή αρχή στην νέα δημοτική αρχή και καλή και εποικοδομιτική αντιπολίτευση στους υπόλοιπους .

    Πολίτης-δημότης Βονιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ελπίζω η λιτή παρέμβασή σου (3 λέξεις όλες κι όλες) να σημαίνει ότι κρατάς δυνάμεις να βοηθήσεις τον νέο δήμαρχο να απομακρύνει τα γελάδια του μπάρμπα του από την Σάλτινη !!

      Αλλά γιατί μου λες περιστατικά δεν είμαι άρρωστος!!

      Διαγραφή
    2. Θύμιο μέχρι τέλη Αυγούστου έχεις περίπου 3 μήνες για να τα απομακρύνεις ΕΣΥ... να πεις ότι έκανες κι ένα έργο τουλάχιστον κι ας είναι τόσο απλό... Αμα βαριέσαι βάλε το Γούδα...

      Διαγραφή
    3. Πιστευω ότι πρεπει να το κάνει ο κύριος Αποστολάκης που τον έχει και μπάρπμα τον συμπαθή αγελαδοτρόφο.
      Ο κυριος Φερεντίνος ας αποκαταστήσει το δημοτικό Wi-Fi.(υπάρχει δουλειά για όλους !!)

      Eλπίζω ο κυριος Αποστολάκης αύριο το πρωί να πιάσει δουλειά με την αξίνα και το λοστό και να αρχίζει να απομακρύνει τα κοτρονια στο ιστορικό κέντρο και το παρκινγκ στην πλατεία που ευθύνεται απολειστικά για τα χάλια αυτά που παρουσιάζονται.Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα τον βοηθήσουν και οι 120 "δημοκράτες" του συνδυασμού του που πίστεψαν το όραμά του και τον ακολούθησαν.

      Διαγραφή
  3. Τι εννοεί με "επαναλαμβάνουν τακτικές του παρελθόντος και δε σέβονται τον πολίτη θα μας βρει αποφασιστικά αντιμέτωπους". Αν εννοεί το δικό του παρελθόν, σίγουρα δεν θα επαναληφθεί. Τόση αδιαφορία δεν ξαναγνώρισε ο τόπος. Θα ήταν καλλίτερα να ερωτηθεί γιατί τον απέριψε ο κόσμος, μια και ήταν αναπληρωτής δήμαρχος, παρά να ψάχνει δικαιολογίες της παταγώδους αποτυχίας του. Ας καταλαβει επιτέλους το νόημα της επιλογής του πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η είσαι πράγματι χαζός ή παίζεις τον χαζό αφού ξέρεις καλά από θέατρο!!!! Δεν γνωρίζεις ποιες είναι οι πρακτικές του παρελθόντος πήγαινε στον αρχηγό σου τον Αποστολάκη να σου τα εξηγήσει ξέρει αυτός καλύτερα από όλους!!!

      Διαγραφή
  4. Αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί του. Ο κόσμος τον αποκαθήλωσε από το θρόνο του και ο βασιλεύς γυμνός πλέον. Ας ψάξουν να βρουν άλλον αρχηγό, αν θέλουν να διεκδικήσουν το δήμο πάλι. Κάποιον δικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βάλουμε εσένα αρχηγό να αντιγράψεις τις μεθόδους του αποσταλάκή κ να βγεις ακέραιος κ καθαρός!!!ξέρεις εσύ!!!

      Διαγραφή
    2. Ε βέβαια καλή και επικοδομι

      Διαγραφή
    3. Εγώ απορώ τα τόσα λάθη του παρελθόντος του κ.Αποστολάκη γιατί δεν θα διόρθωσε η παρούσα δημοτική αρχή... Γιατί δεν το έκανε;;;αλλά ξέχασα το μόνο που τους ενδιέφερε 3,5 χρονια ειναι να κάνουν αντιπολίτευση στον κ.Αποστολάκη. Απορώ γιατί ακόμη. αναρωτιούνται γιατί έχασαν. Ήσασταν ανύπαρκτοι. Ήταν σίγουροι για τη νίκη τους. Μόνο οι φωτογραφίες έμειναν και τα λουλούδια από τις γιαγιάδες. Αφήστε τα άθλια σχόλια και έχετε μπροστά σας πέντε χρονια να κρίνετε. Και κάτι τελευταίο κατεβείτε από το καλάμι σας,θα σας κάνει καλό. Α!Ένας πολίτης-δημότης της Βόνιτσας!!!

      Διαγραφή
  5. Εγώ πάλι απορώ τα τόσα λάθη του παρελθόντος του κ.Αποστολάκη γιατί δεν τα διόρθωσε η παρούσα δημοτική αρχή. Γιατί άραγε; Γιατί ήταν ανύπαρκτη.Τα 3,5 Χρόνια προσπαθούσε να κάνει αντιπολίτευση στον κ.Αποστολάκη,αν είναι δυνατόν. Και μετά αναρωτιούνται γιατί έχασαν. Κατεβείτε από το καλάμι σας και κοιτάξτε λίγο γύρω σας,γιατί ο κόσμος δεν σας ψήφισε.Ήσασταν ανύπαρκτοι το έχετε πάρει χαμπάρι;;Απαντάω εγώ ,όχι... Έχετε πεντε Χρόνια να κρίνετε και να μιλήσετε. Δεχτείτε το,χάσατε γιατί δεν θέλάτε να προσφέρετε τίποτα,γιατί έτσι νόμιζε ο κ.Φερεντινος ότι θα είναι Δήμαρχος,έλεος πια. Και μην νομίζετε ότι τον κόσμο τον ενδιαφέρουν τα πολιτικά παιχνίδια.Α!Ένας δημότης-πολίτης Βόνιτσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δλδ υπάρχει περίπτωση μετά απο 5 χρόνια να ξαναζητήσει ο Θύμιος να γίνει δήμαρχος για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία του ; Έμαθα ότι παίζει κάτι περίεργα παιχνιδια με τους υπαοστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ που τόσο απεχθάνονται τις ΜΚΟ. Αν αποδειχθούν αλήθεια θα πέσει πολύ γέλιο πικραμένων που τον εμπιστεύτηκαν.

      Διαγραφή