Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Δημοπρατήθηκε το έργο για τα 1ο και 2ο Δημοτικά Βόνιτσας

Για το θέμα υπήρξαν πολλές κινητοποιήσεις μαθητών και γονέων

Δημοπρατήθηκε σήμερα από το δήμο Ακτίου Βόνιτσας το έργο αποκατάστασης της στατικής επάρκειας του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας. Πρόκειται για μια ουσιαστική εξέλιξη γύρο από ένα σοβαρό πρόβλημα της σχολικής στέγης στη Βόνιτσα, ένα έργο που «καρκινοβατούσε» για χρόνια .
Το πρόβλημα προέκυψε από το σεισμό του 2003 με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να λειτουργεί μόνο το ισόγειο τμήμα για τη στέγαση της σχολικής μονάδας και πολλές τάξεις να στεγάζονται σε λυόμενα κτίρια
Την υλοποίηση αναλαμβάνει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να στέκεται αρωγός και η χρηματοδότηση εντάχθηκε στη ΣΑΕΠ 001 του Εθνικού Σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1,930.000 ευρώ και ο χρόνος αποπεράτωσης του προβλέπεται στους 18 μήνες από την εγκατάσταση του εργολάβου.

agrinionews

5 σχόλια:

  1. Μπραβο και πάλι μπράβο στον κυριο Αποστολάκη ..ακόμα δεν ανέλαβε καθήκοντα και άρχισε να υλοποιεί όσα υποσχέθηκε.
    Κατι άκουσα ότι αυριο το πρωί αυτός και οι 120 νοματαίοι του συνδυασμού του (δημοκράτες πάντα) θα αρχίσουν να ξηλώνουν τα κοτρόνια του ιστορικού κέντρου που αυτός μόνος οραματίστηκε σε παλιότερη επίσκεψή του στο Βερολίνο .
    Δεν τον μαλώνουμε (αντίθετα τον κατανοούμε) ....ΠΑΣΟΚ(βαθύ) και βλαχογκλαμουριά πάνε πάντα μαζί οπότε και ο κύριος Γιωργος δεν ήταν εύκολο να ξεφύγει από αυτό το σημείο αναφοράς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάνε συνέχεια σχόλια για το βαθύ πασοκ (στούπας, τζεφριός, π. αποστολάκης κ.λ.π. είναι κι αυτοί?), για το βάλτο, για τη σάλτινη κ.λ.π.!!!!! τσούζει ακόμα ε? δεν πειράζει, έχεις 5 χρόνια να το συνηδητοποιήσεις και να ηρεμήσεις!!!!! έλα γράψε.... βλαχοτέτοιους...βλαχοαπαυτούς...τσοπάνηδες κ.λ.π. τσούζει, τσούζει, τσούζειειειειει!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν το κάνει επειδή τον τσούζει αλλά γιατί του αρέσει. Του αρέσει. Του αρέσειειειειειεειειειειιειιειι

      Διαγραφή
    3. "....σούζει, τσούζει, τσούζειειειειει!!!!!..."

      Eπίπεδο πολιτισμού να χαρώ εγώ !!!!

      Εννοείται ότι όσο ποιό βαθιά ψάχνεις το βαθύ ΠΑΣΟΚ ....τοσο ποιο πολύ αντικρίζεις την .....ρηχή ΝΔ ( τους αξιότιμους κυρίους που μου ανάφερες).Οψεις του ίδιου νομίσματος είναι (Βλέπε κυβέρνηση ΝΔ με συνιστώσα ΠΑΣΟΚ)

      Και φυσικά τα ερωτηματα δεν απαντιούνται στο ακέραιο !!!

      1) Η Σάλτινη είναι παρκο και ανήκει στο δημόσιο ....τα γελάδια του συμπαθή κτηνοτρόφου ...τι δουλειά έχουν μέσα στην Σαλτινη ;;Aς ανοιξει ο λαοφιλής δημοκράτης δήμαρχος τον κήπο του σπιτιού του (500 μέτρα παραπέρα είναι) να βοσκήσουν εκεί.
      2) Τι θα γίνει με τα κοτρόνια στο ιστορικό κέντρο θα ξηλωθούν ;; Aν δεν κάνω λάθος τελείωσε τις περιοδείες του στα καφενεία της Περατιάς και πλαγιάς . Ας πιάσει το λοστό να ξηλώσει το πάρκινγκ στην Πλατεία.
      Εγώ δεν θέλω να πληρώσω δημοτικά τέλη και φόρους για δικές του αστοχίες ....ας στείλει τον λογαριασμό στους ψηφοφόρους -δημοκράτες που τον ψήφισαν.

      Διαγραφή
  2. Θα καρποθει για ακόμη μια φορά μ αυτό το έργο ο κύριος Αποστολάκης!!!!! Είναι συνηθισμένος σε τέτοιες πολιτικές ο κύριος ανεξάρτητος!!!!!! Να χαρώ εγώ δημοκρατία!!!μπράβο του!!!!να θυμηθείτε σε λίγο καιρό της υποσχέσεις πού έδωσε,που είναι κ πολλές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή