Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

O Γεροκωστόπουλος Κων/νος (Στρατηγός ε.α.) στηρίζει τον Θύμιο Φερεντίνο υποψήφιο δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας


      O Δημοτικός σύμβουλος Γεροκωστόπουλος Κωνσταντίνος (Στρατηγός ε.α.), από την Πάλαιρο, ανακοινώνει τη στήριξη του ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού συνδυασμού με επικεφαλής τον Θύμιο Φερεντίνο για τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.
Αναλυτικά: 

Αγαπητοί συμπολίτες  του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας,
      Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης μου ως ενεργού δημότη και δημοτικού συμβούλου, παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή και έντονο ενδιαφέρον τις προεκλογικές διεργασίες στο δήμο μας.
      Αναζητώ υλοποιήσιμες, στην παρούσα οικονομική συγκυρία προτάσεις, θέσεις και όραμα εκ μέρους των υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών παρατάξεων.          Παράλληλα αναζητώ τα πρόσωπα εκείνα που θα έχουν την επάρκεια και ικανότητα εκτέλεσης προγραμμάτων, με αποφασιστικότητα, με αποτελεσματικότητα, με ήθος και καθαρά χέρια........



      Επί δεκαετία τώρα συμμετέχω ενεργά στα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος. Διακηρύσσω και μάχομαι για ένα «διαδημοτικό σχέδιο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής» με βαρύτητα στο γεωργικό, κτηνοτροφικό, τουριστικό και κοινωνικό τομέα. Ένα σχέδιο που θα πρέπει να συμφωνήσουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις και να στηρίξουν από κοινού με στόχο τη τοπική ανάπτυξη, τη κοινωνική συνοχή και ανακούφιση των δημοτών από τις συνέπειες της κρίσης. 

     Αγαπητοί συμπολίτες, επιβάλλεται σήμερα περισσότερο από ποτέ η«διαδημοτική ενότητα» και «συστράτευση» όλων, στο μέτρο που αφορά τα δημοτικά δρώμενα.
        Παρακολουθώ τις τελευταίες εβδομάδες τις προσκλήσεις, τις επιστολές και τις συζητήσεις του υποψήφιου δημάρχου κυρίου Φερεντίνου Θύμιου ο οποίος προτείνει τη συμφωνία όλων των υποψηφίων σε ένα ελάχιστο, αλλά κοινά αποδεκτό πρόγραμμα ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής στο δήμο μας. Ένα πρόγραμμα που η όποια δημοτική αρχή προκύψει από τις εκλογές και η όποια αντιπολίτευση, θα δεσμευτούν να υλοποιήσουν και στηρίξουν από κοινού.
       Η πρόταση αυτή και το ήθος από το οποίο εκπορεύεται και με εκφράζουν απόλυτα και έρχονται να επιβεβαιώσουν και τις δικές μου θέσεις για την ανάγκη διαδημοτικής ενότητας και συστράτευσης στον αγώνα της ανάπτυξης που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί στο δήμο. 
    Στον αγώνα αυτόν, στη μάχη αυτή, δηλώνω παρών. 

      Συστρατεύομαι με τον κύριο Φερεντίνο για υλοποίηση του κοινού μας στόχου και καλώ όλους τους δημότες και ιδιαίτερα τη μάχιμη νεολαία, να δώσουμε μαζί από κοινού τον αγώνα της υπέρβασης από το τέλμα τουδιχασμού, του λαϊκισμού, της αδράνειας και της αρχομανίας.
    Είμαι πεπεισμένος πως «όλοι μαζί μπορούμε», το δικαιούμαστε, το αξίζουμε για μας, για τα παιδιά μας, για το μέλλον του τόπου μας.
      Εύχομαι σε όλους και όλες, καλή επιτυχία στο δίκαιο και έντιμο αγώνα του νέου και ελπιδοφόρου, κατά του παλιού και απαξιωμένου.

Βόνιτσα,  Απρίλιος 2014
Γεροκωστόπουλος Κων/νος (Στρατηγός)
Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου - Βόνιτσας

11 σχόλια:

  1. Δεκα χρόνια στα κοινά δεκα χρόνια αντιπολιτευση.... Καλή συνέχεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεξάρτητος Συνδυασμός ; Καλά, δεν έμαθε ο Στρατηγός ότι η Συγγρού έκανε μυστική δημοσκόπηση για το κ. Φερεντίνο ; Δημοσιεύτηκε και σε εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαιολογίεςςςςςςςςςς. Όποιος ΔΕΝ μπορεί κάθεται στ' αυγά του

      Διαγραφή
  3. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν (κοιλοπονούσε το βουνό μα γέννησε ποντίκι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και χρειάζονταν να μας το πει ; Από καιρό το ξέραμε. Το ερώτημα είναι γιατί δεν μπήκε στο συνδυασμό. Θα ήταν διαφορετικά. Θα μετρούσε και τις δυνάμεις του που θα στηρίξει το Φερεντίνο. Απέξω...με τι δύναμη θα στηριχθεί η κοινή προσπάθεια. Απο θέση ειδικού συμβούλου ; απορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να υποθέσω ότι η πρόταση του Θύμιου για συμφωνία όλων των υποψηφίων σε κοινά αποδεκτό πρόγραμμα ήταν του κ. Γεροκωστόπουλου ; Αυτή τη πρόταση που αγνόησαν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι υποψήφιοι ως απαράδεκτη και στην οποία μόνο ο Συνδυασμός Προσφοράς , δλδ ο ίδιος, κατέθεσε προτάσεις γενικές ; Κατάλαβα. Δυστυχώς ο λαός δεν υπακούει σε διαταγές αν δεν τις κρίνει πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. A δεν παίζω .
    Το παπαγαλακι του καρυ αφήνει τα ίδια σχολια σε όλα τα μπλοκ της Περιοχής
    Που πάτε ρε κακομοίρηδες βαριέστε να γραψετε σχολια και κανετε copy paste τα ίδια και τα ίδια

    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8498977525020758618&postID=6306986259609401889

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εν δυό (δις) τσαρούχ’ φουστανέλα – φούντα –φεσ’ , κόκκινες καλές ντομάτες δυο δεκάρες η οκά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έλεγα κι εγώ γιατί τέτοια επίθεση προ ημερών! γιατί τόσο μένος ο...στρατηγός?γιατί όμως δεν κατεβαίνει υποψήφιος? περιμένει να γίνει μετά...σύμβουλος δημάρχου όπως κάποιοι άλλοι στις προηγούμενες εκλογές που ρίξανε τόνους λάσπη και έγιναν σύμβουλοι...χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ τους?τι συμβούλευαν?δεν είχε υπαλλήλους ο δήμος που και εμπειρία είχαν και γνώσεις? αλλά ξέχασα....είδαμε το δήμο σαν έπαθλο! να πάρουμε και μεις κάνα φράγκο!!! γίναμε γνωστοί μέσω του Αμβρακικού (οργανωμένο σχέδιο) γιατί πριν... δεν μας ήξερε κανένας!(αυτό ισχύει για αρκετούς της ίδιας παράταξης) όσο για το νέος και ελπιδοφόρος...... χαχαχα. 3μισι χρόνια τον φάγαμε στη μάπα....Λέει ότι δεν ήταν αυτός δήμαρχος και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. ΨΕΥΔΕΤΕ! αντιδήμαρχος με εξουσία αντ'αυτού, πρόεδρος οικονομικής επιτροπής που θα μπορούσε να κάνει τα πάντα, και τι έκανε? μας φλόμωσε στα ψέματα! αυτό είναι το νέο και ελπιδοφόρο? αν είναι αυτό.... εμένα δεν μου χρειάζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή