Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Α. Κατσανιώτης: «Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε τον τόπο μας»


Την πρώτη του δημόσια εκδήλωση πραγματοποίησε στην Κάτω Αχαΐα και μέσα σε  συγκινητικό κλίμα ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης.
Ο κ. Κατσανιώτης επέλεξε να ξεκινήσει την προεκλογική του προσπάθεια από την ιδιαίτερη πατρίδα του, επιθυμώντας να έχει κοντά του τους συμπατριώτες και φίλους του, αλλά και με διάθεση να τιμήσει τις ρίζες του. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης έτυχε θερμής υποδοχής και δέχτηκε τις ευχές πολλών συμπατριωτών του για επιτυχία στις εκλογές του Μαΐου.
Από την πλευρά του ο κ. Κατσανιώτης τόνισε ότι είχε πάντα στα σχέδιά του να επιστρέψει και να προσφέρει στον τόπο του και δήλωσε ότι ρίχνεται με ενθουσιασμό στη μάχη για την Περιφέρεια. Αναφέρθηκε ακόμη στους βασικούς άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει ως Περιφερειάρχης, τονίζοντας ιδιαίτερα τις δράσεις που σχεδιάζει για την ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την διασφάλιση ποιότητας ζωής για τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η σύνθεση των συμμετεχόντων στην εκδήλωση, καθώς ήταν ιδιαιτέρως αισθητή η παρουσία συμπολιτών από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.
Ο κ. Κατσανιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Δυτική Ελλάδα μένει επί πολλά χρόνια κολλημένη στην υπανάπτυξη και τη μιζέρια. Αυτοί που διαχειρίστηκαν την τοπική εξουσία, ούτε ήξεραν, ούτε μπορούσαν. Είμαι ένας άνθρωπος στην πιο ακμαία και συνάμα ώριμη στιγμή της ζωής του, γεμάτος πάθος και διάθεση για σκληρή δουλειά που θέλει να βοηθήσει -και ξέρει πώς να το κάνει- ώστε να αλλάξει η μοίρα αυτού του τόπου. Δώστε μου τη δύναμή σας. Δώστε μου την εμπιστοσύνη σας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά και να αλλάξουμε πολλά».
Πηγή:patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου