Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Θετικό το ισοζύγιο προσλήψεων- απολύσεων στην Αιτωλοακαρνανία

epi-ergazomenoi
Με θετικό πρόσημο έκλεισε ο μήνας Μάρτιος, σε ότι αφορά τις προσλήψεις σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και ειδικότερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
Περισσότερες από τις απολύσεις ήταν οι προσλήψεις  σε  θέσεις μισθωτής εργασίας, ενώ το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς το συνολικό ισοζύγιο/προσλήψεων απολύσεων είναι επίσης θετικό. Τα στοιχεία ανακοινώθηκαν από  τα αποτελεσμάτων του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου Εργασίας για το μήνα Μάρτιο.
Στην Αιτωλοακαρνανία τον Μάρτιο  το ισοζύγιο ροών μισθωτής απασχόλησης έχει ως εξής: Αναγγελίες πρόσληψης 711,  αναγγελίες οικειοθελούς αποχώρησης 219καταγγελίες συμβάσεων Αορίστου Χρόνου 102 και λήξεις συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου 125. Σύνολο αποχωρήσεων δηλαδή 446 και κατ΄ επέκταση θετικό ισοζύγιο 265 περισσότερων προσλήψεων.
Το ισοζύγιο ροών μισθωτής απασχόλησης το πρώτο τρίμηνο του 2014 για την Αιτωλοακαρναία (Ιανουάριος- Μάρτιος) είναι:Αναγγελίες πρόσληψης 2.435, αναγγελίες οικειοθελούς αποχώρησης 728, καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου 422 και λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου 492. Σύνολο αποχωρήσεων 1642 με θετικό ισοζύγιο 793.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου