Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Νίκος Λιάπης: Παρουσίαση των Προγραμματικών Αρχών της παράταξης «Πολίτες σε δράση»



Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας και επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση» κ. Νικόλαος Λιάπης, παρουσίασε τις προγραμματικές αρχές του συνδυασμού του , σε ανοικτή συγκέντρωση σε κατάμεστο καφέ της παραλίας Βόνιτσας.

            Ο κ. Λιάπης , με βασικό σύνθημα της ομιλίας του «Μένουμε στο τόπο μας από επιλογή και όχι από ανάγκη» , εξέθεσε τις βασικές προγραμματικές του θέσεις και τόνισε ότι θα δοθεί έμφαση στη κοινωνική συνοχή και τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών και υποστηρικτικών δικτύων.

            Κατά την ομιλία του , αναφέρθηκε σε κρίσιμους τομείς, όπως ο αγροτικός, η μεταποίηση, ο τουρισμός, ο πολιτισμός και οι υποδομές. 

            Ο κ. Λιάπης στη συνέχεια , παρουσίασε τους πρώτους πενήντα υποψηφίους του συνδυασμου του, προερχομένους από όλες τις δημοτικές περιφέρειες του δήμου. Πρόκειται για ανθρώπους καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά, με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά και με δείγματα προσφοράς αλλά και πολλούς πρωτοεμφανιζόμενους νέους. Όπως εξήγησαν άνθρωποι του συνδυασμού του κ. Λιάπη, τα υπόλοιπα ονόματα θα ανακοινωθούν στη συνέχεια και για λόγους εκλογικής τακτικής.



8 σχόλια:

  1. 117 είναι τα ατομά που απαιτούνται για τον συνδιασμό. Ήταν τόσα άτομα στην συγκέντρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα πολύ περισσότερα απο του κυριου Αποστολάκη.
    Σε αυτο συμφώνησα με τον πατέρα μου που πήγε στο Sozos και εγώ στην συγκεκριμένη.
    ο κύριος Λιάπης ανακοίνωσε μόλις πριν ένα μήνα ότι κατεβαίνει ενώ ο κύριος Aποστολακης που το παλεύει εδώ και 2 χρόνια δεν νομίζω να έχει οποιαδήποτε τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι ότι ο Λιάπης περίμενε την απόφαση της Λαικής Συνέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ για να τον ορίσει υποψήφιο. Οπως έκανε και μετις Γεφυρες στο κόσμο για να την κάνει ΜΚΟ... Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή όπως και Πανελλαδικά είναι αρκετά μεγάλα αλλά παρόλα αυτα ο Λιάπης Δυσκολευεται να κάνει συνδιασμο. Γιατί άραγε? Μάλλον είναι δείγμα των δυνατοτητων του...

      Διαγραφή
  3. που σε εχει βολεψει ο αποστολακης????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το κρύβω , με βόλεψε στο Ταμείο ο Αποστολάκης .
      Τρύπωσα στο δημόσιο που λένε .
      ελπίζω να μην σας ενοχλεί

      Διαγραφή
  4. 18 Μαίου Θα καταλάβεις τι κόσμο είχε ο Αποστολάκης και τι κόσμο είχε ο Λιάπης. Και θα δεις και στον Τόπο σου τη διαφορά των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ με τα ποσοστά του Λιάπη. Και τότε δεν θα έχεις που να κρυφτεις γιατί η διαφορά θα είναι μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταπληκτικός ο συγχρονισμός(από άποψη χρόνου) μεταξύ του ανωνύμου των 7:48 και της απάντησης ξανά στις 7:48 !!!
      Δεν ξέρω εάν συμφωνείτε.
      Θέλει τέλεια αντανακλαστικά.
      Aς μην καρφωνώμαστε

      Διαγραφή
  5. Θα μπορούσε να ανήκει μέχρι και στον διαχειριστή του μπλοκ θα έλεγε κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή