Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η Χρυσή Αυγή δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο στον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

Xrysi Avgi-570

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής μετέβη χτες στην Κατούνα για να δώσει το μήνυμα ότι στις δημοτικές εκλογές δεν στηρίζει κανέναν δημοτικό συνδυασμό στον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. 
Σας κοινοποιούμε το σχετικό Δελτίο Τύπου της Τ.Ο. Αιτ/νιας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή'':
Πάντοτε πιστοί στις Ιδέες μας για την Πατρίδα, και την τελική μεγάλη νίκη της Ελλάδας και του Εθνικισμού που είναι πολύ κοντά, θεωρούμε καθήκον μας να προστατέψουμε τους ανθρώπους που πιστεύουν στο κίνημα μας και στους αγώνες μας, από τα κάθε είδους αρπακτικά που μυρίστηκαν ψήφους, και έσπευσαν να καπηλευτούν την μεγάλη άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα θα αναφέρουμε ότι υπέπεσαν στην αντίληψή μας πλείστες ψηφοθηρικές ενέργειες υποψηφίων δημάρχων, και συμβούλων αλλότριων πολιτικών συνδυασμών, στον νομό Αιτωλοακαρνανίας,  οι οποίοι πλησιάζουν πολύ συγκεκριμένα και στοχευμένα, πολίτες που στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο, λέγοντάς τους ψέματα ότι δήθεν ο υποψήφιος συνδυασμός τους, και οι ίδιοι, έχουν την στήριξη της Χρυσής Αυγής , με σκοπό να τους εντάξουν στα ανεπαρκή ψηφοδέλτιά τους, ή και να τους αποσπάσουν ύπουλα την ψήφο τους.

  Η Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, ξεκαθαρίζει ότι:
Πέραν του υποψηφίου περιφερειακού συνδυασμού  ‘’Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα’’ με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα, και του δημοτικού συνδυασμού για την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Δημήτρη Μακρή,  σε καμιά των περιπτώσεων δεν θα παρέχει ουδεμία πολιτική, ή κάθε είδους στήριξη, σε κανέναν δημοτικό συνδυασμό στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, είτε αυτός συγκροτείται με χρίσμα από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου της προδοσίας, είτε φέρει το ψευδεπίγραφο του δήθεν ανεξαρτήτου.
  Καλούμε λοιπόν τους Έλληνες πολίτες του νομού μας, να μην παρασυρθούν από τις Σειρήνες των πονηρών πολιτικάντηδων οι οποίοι τους πλησιάζουν λέγοντας ψέματα.
Για όλους εμάς τους οπαδούς της Εθνικής Ιδέας, είναι δεδομένο ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι δυνατόν να μετέχουν ή να ψηφίζουν δημοτικούς συνδυασμούς με επικεφαλής ανθρώπους ξένους προς το κίνημά μας.


 Οι Έλληνες πατριώτες που στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, και για τους δήμους που δεν θα υπάρχει υποψήφιος συνδυασμός της Ελληνικής Αυγής,  θα πράξουν το αυτονόητο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου