Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ

Αγαπητό  amvrakikosnews  διάβασα χθες την δημοσίευση σας για την απόφαση των νερών της Κατούνας και πραγματικά εξοργίστηκα με την απόφαση που πήρε ο κύριος Φερεντίνος.
Άδικη για τους πολίτες της Βόνιτσας και τους
πολίτες του πρώην Δήμου Ανακτορίου. Καταλαβαίνω απόλυτα τον Κατουνιώτη φίλο και  συμμερίζομαι το πρόβλημα που έχει ο πολίτης στον πρώην Δήμο Μεδεώνος. Γνωρίζω την οικονομική ανέχεια στην οποία έχει πέσει ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος στην Κατούνα. Είμαι βέβαιος ότι και η  πολιτική του Αντιδημάρχου Φερεντίνου Ευθύμιου οδήγησε σε περισσότερα προβλήματα στην Κατούνα. Είμαι βέβαιος ότι ο Ευθύμιος σας θυμάται μόνο την προεκλογική περίοδο και σας βλέπει μόνο ως «σταυρούς». Μετά αντίο μετά «κοροϊδία»  και εγκατάλειψη , μετά θα πληρώσετε το  αντίτιμο  του προσωρινού μέτρου διπλάσια και τριπλάσια.Η λύση είναι προσωρινή και  είναι σίγουρο ότι μετά θα εναρμονιστεί και η Μεδεώνα με το αντίτιμο πληρωμής που θα υπάρχει σε όλο τον Δήμο.
Το ξαναλέω και το φωνάζω  πάλι ,καθαρά  απόφαση  μόνο και μόνο για τους ψήφους. Τους πολύτιμους ψήφους που χρειάζεται ο κύριοςΕυθύμιος για να αποτελειώσει το «καταστροφικό» του έργο στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Τους ψήφους που χρειάζεται για να καθίσει στην πολύτιμη για αυτόν Δημαρχική καρέκλα.
Αγαπητό amvrakikosnews μένω στην Βόνιτσα και είναι άδικο για έμενα να πληρώνω  (εννοώ όλους τους πολίτες του Ανακτορίου)  κανονικά τον  τσουχτερό λογαριασμό του νερού κάθε δίμηνοι ή εξάμηνο .Είναι δύσκολο γιατί και εγώ  έχω οικονομικά προβλήματα ,γιατί και εγώ δυσκολεύομαι στην σημερινή εποχή να πληρώσω τους λογαριασμούς μου.
Ο κύριος Φερεντίνος πήρε και η παράταξη του  ψήφισε μια απόφαση  που αδικεί παράφορα όλους τους πολίτες του Ανακτορίου της Μεδεώνος και της Παλαίρου
Ντρέπομαι για τη κατάντια ορισμένων . Υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη μας.
 Κρίμα για το τόπο .
Κρίμα για τους  Δημοτικούς  Συμβούλους  της νέας Δημοτικής αρχής και τον  «σοφό» , «ακριβοδίκαιο» Γεροκωστόπουλος που συμμετείχαν στην συνεδρίαση και συμφώνησαν με τον κύριο Φερεντίνο.
 Κρίμα που υποκύπτουν σε ψηφοθηρικές  παλαιοκομματικές λογικές για τις οποίες πληρώνει σήμερα ο τόπος.
Αύριο όμως θα  ζητήσουν τη ψήφο των Βονιτσάνων .Αυτοί λοιπόν που ψήφισαν δεν σεβάστηκαν την ψήφο που τους δώσαμε εμείς στον Δήμο Ανακτορίου  στις εκλογές του 2010. Τώρα ούτε και εμείς δεν  θα τους σεβαστούμε.
Η απόφαση αυτή του κυρίου Φερεντίνου και της ομάδας του αδικεί εμάς που πληρώνουμε κανονικά τα τέλη ύδρευσης και αδικεί και «κοροϊδεύει» και τους Κατουνιώτες που προσωρινά θα γλιτώσουν μερικά ευρώ  που αύριο θα τα πληρώσουν  τριπλάσια.
Κύριε Φερεντίνο έλεος. Έχετε χάσει το παιχνίδι των εκλογών τουλάχιστον μην χάνεται και την αξιοπρέπεια σας.
Ελπίζω ο κύριος Σολδάτος Νίκος ο σημερινός Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας να παρέμβει  γιατί  εν τέλει αυτός είναι ο Δήμαρχος .
Λύση στο πρόβλημα  σίγουρα  υπάρχει. Σίγουρα υπάρχει λύση που δεν θα αδικεί κανέναν. Εγώ  πραγματικά ένας απλός πολίτης είμαι που δεν μπορώ να δώσω λύση σε αυτό το θέμα. Στηρίζω και ψηφίζω ανθρώπους που μπορούν να δώσουν λύσεις εκεί που δεν μπορώ εγώ.
Ελπίζω οι «μη μορφωμένοι» υποψήφιοι θα βρουν μια ποιο δίκαια και λύση από αυτοί που έδωσαν οι «μορφωμένοι» υποψήφιοι.
Δεν θα αναφέρω το όνομα μου γιατί φοβάμαι το μένος και την οργή ορισμένων .
Παρακαλώ να δημοσιεύσετε το άρθρο μου.
Θα υπογράψω ως  Θιγμένος Βονιτσάνος.

12 σχόλια:

  1. Οτιδήποτε θυμίζει ΠΑΣΟΚ ,ΤΣΟΒΟΛΕΣ, ΒΕΡΕΛΗΔΕΣ και ΔΕΞΙΑ(ΝΔ) οι οποίοι δεκαετίες εξεθρεψαν ένα τέρας το οποίο γέννησε Αποστολάκηδες τους καταψηφίζουμε.

    Υποψιασμένος Βονιτσάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ! Αν έχεις μεγάλο λογαριασμό νερού, αν σου ήρθαν τέλη τάφου, αν δεν θέλεις η δεν μπορείς να πληρώσεις
    ΤΟΤΕ ΤΡΕΞΕ όσοο είναι καιρός μέχρι τις εκλογές.
    Ο αντιδήμαρχος όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από λάθος σε λάθος αυτός ο άνθρωπος. Ως μαθηματικός, να μας πει που οδηγεί τη παράταξη που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί "με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ " ; (ζήλεψα τα κεφαλαία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα για τη Κατούνα . Νερά , σφαγεία, ιαματικά , χωράφια. Όποιος έχει χωράφι στη Κατούνα , τρίβει τα χέρια του. Όταν θα του έρθει ο αντικειμενικός προσδιορισμός της εφορίας , τότε να δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μας πει ότι θέλει να γίνει δήμαρχος ΟΛΩΝ των δημοτών. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς διαχωρισμούς. Ξέρει τη πράξη της διαίρεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψήφισε Κάρυ
    μην σε πάρει(ο διάολος)

    περίεργος Μοναστηριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ μαυρίζω τον Καρυ που κατασπατάλησε για μια οχταετία τα κονδυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπή κύριε Φερεντίνο. Είμαι Βονιτσάνα και πληρώνω κανονικά το νερό μου στον Δήμο. Γιατί δημιουργείται πολίτες δύο ταχυτήτων. Εμείς δεν σας ψηφίσαμε και στα αναδείξατε το 2010; Γιατί δεν μας σέβεστε. Ντροπή......είρθε η ώρα να σε μαυρίσουμε. Πάντα ψήφιζα δεξιό δήμαρχο. Φτάνει ποιά είρθε η ώρα να ψηφίσω Αποστολάκη ,τουλάχιστον αυτός είναι άνθρωπος. Και πάλι ντροπή κύριε Φερεντίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μας σέβεσαι ΘΥΜΙΟ , ούτε εμείς θα σε σεβαστούμε και θα σου δώσουμε ένα ντουμάνι που θα είναι όλο δικό σου. Μαύρο κατάμαυρο . Θα σου βγει το νερό της Κατούνας ξινό,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι ΘΥΜΙΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ. Τα κάνεις όλα για τους ψήφους και θα την πατήσεις . Δεν γίνεται έτσι η διαχείρηση κατα καημένε ΘΥΜΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμάς δηλαδή τους Βονιτσάνους και τους Ζαβερδιανούς μας θεωρείς χαχόλους ή δεδομένους. Κούνια που σε κούναγε. Κι αν ελπίζεις ότι με το Λιάπη θα επαναληφθεί το ίδιο με το Τάνταρο , κάνεις λάθος. Πληρώσαμε τις επιλογές μίσους της ονομαζόμενης ελιτ του πνεύματος και του χρήματος της Βόνιτσας για τα προηγούμενα χαμένα χρόνια. Νομίζεις ότι δεν μάθαμε ; ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ μαυρο στον Φερεντίνο και μαυρο στον Αποστολάκη !!

    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή