Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Βόμβα Κασιδιάρη: Συνομιλεί με Τάκη Μπαλτάκο εναντίον Σαμαρά [βίντεο] Φέρεται να λέει ότι η δίωξη της Χ.Α έγινε γιατί έκοβε ψήφους από τη ΝΔ! Παραιτήθηκε από γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου ο Τάκης Μπαλτάκος!

Παραιτήθηκε από γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου ο Τάκης Μπαλτάκος μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη συνομιλίας του με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
«Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε και για λόγους προσωπικής ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε», αναφέρει στη δήλωση παραίτησής του.
Ενα έγγραφο σοκ έδωσε σήμερα στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης στο οποίο παρουσιάζει απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης και στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο.

Στην συνομιλία ακούγεται ο Ηλίας Κασιδιάρης να συνομιλεί με μεγάλη άνεση με τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωσή του από την κράτηση όταν οι άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής -Λαγός, Μιχαλολιάκος, Παππάς- μπήκαν στη φυλακή.
Η συνομιλία είναι ένα μνημείο ύβρεων εναντίον του πρωθυπουργού ενώ ακούγεται ο Τάκης Μπαλτάκος να συνωμοτεί υπέρ της Χρυσής Αυγής!
Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι και ενώ είχε ήδη προκληθεί σάλος στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Σταμάτης κάλεσε στο γραφείο του τον Τάκη Μπαλτάκο.
Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες Μπαλτάκου - Κασιδιάρη
Η επιστολή Κασιδιάρη στη Βουλή


Πηγή: Βόμβα Κασιδιάρη: Συνομιλεί με Τάκη Μπαλτάκο εναντίον Σαμαρά [βίντεο] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/149517#ixzz2xjYyI921

1 σχόλιο:

  1. Eγώ πάντως ως υπευθυνος δημότης Βόνιτσας δεν μπορώ να ψηφίσω δημοτικό συνδυασμό με ιδεολογικό προσανατολισμό ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που αποτελούν αυτό το τσίρκο που λέγεται ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ...οπότε αποκλείω τον πρώην Δήμαρχο ....και τον νυν Αντιδήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή