Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Νίκος Βαρβάτος: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές


 ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΒΑΤΟΥ
ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες και συνδημότες,

     Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στη τοπική αυτοδιοίκηση, σοβαροί προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ με τα κοινά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Παρ’ όλα αυτά και όσο οι υποχρεώσεις και ο χρόνος μου επιτρέπει, θα παραμείνω ενεργός δημότης , παρέχοντας κάθε βοήθεια και την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά.

    Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς όλους εσάς που τόσα χρόνια με εμπιστευτήκατε με τη ψήφο σας. Ευελπιστώ ότι δεν καταχράστηκα και κυρίως δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας. Ευχαριστώ και όλους ανεξάρτητα τους συνδημότες μου για τη βοήθεια που μου έδωσαν απλόχερα στην άσκηση των καθηκόντων μου στη τοπική αυτοδιοίκηση.

      Ευχαριστώ επίσης  την Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ του πρώην Δήμου Μεδεώνος, για την επίμονη και τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχω  στον συνδυασμό τους.  Η απόφασή μου όμως να μη συμμετάσχω στις εκλογές είναι επιβεβλημένη και οριστική.

Εύχομαι σε όλους καλόν αγώνα και καλή δύναμη. 


Με εκτίμηση

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Βαρβάτος Νικόλαος


Ο κ. Βαρβάτος διετέλεσε πρώην Αντιδήμαρχος Μεδεώνος και δημοτικός σύμβουλος Ακτίου Βόνιτσας με το συνδυασμό του Γ. Αποστολάκη.

13 σχόλια:

  1. Νέο ήθος, νέο υφος... Καλά εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ παρακαλάγατε τον Βαρβάτο! Αλλα με Γιάννη Μαρη, Θυμιο Μυλωνιδή και Τάκη Ζυγά στον Αγ. Νικόλαο συμπληρώσατε το κενό! Αντε και με Κούπα στο Θύρρειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ότι και να κάνετε ρε παπαγαλάκια του κάρυ, ο θύμιος θα βγεί πρώτος

      Διαγραφή
  2. Τι ευχαριστεί το ΣΥΡΙΖΑ Μεδεώνος; Δεν ήταν με το κ. Φερεντίνο ; Πάει κι αυτός , έφυγε Θύμιο; Τα παπαγαλάκια τον είχαν πρώτο και σίγουρο. Άντε μετά να τα πιστεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ότι και να κάνετε ο Θύμιος θα βγεί από την πρώτη Κυριακή.

      Διαγραφή
  3. Με ποιόν με αυτά που γράφει ο Μουρτζιάπης..... Το ανέκδοτο της ημέρας είναι οτι ο Θύμιος πήρε δημοσκόπηση από την Συγγρού που του δίνει την νίκη από τον πρώτο γύρο. Καλά μιλάμε ότι όλη η Νέα Δημοκρατία έπεσε επάνω στον ΘΥΜΙΟ . Ρε δάπεδο και μπουγέλα που θα πέσουν ......ΘΥΜΙΟ πες στον Γιούδα να του πεί τι με αυτά που γράφει σε ξεφτιλίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που να ήξεραν ποιόν ψήφιζε σε ΟΛΕΣ τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

      Διαγραφή
    2. Το καλαμπούρι είναι ότι τα πιστεύει. Παρότι δυσκολεύεται και τα βλέπει ο ίδιος. Και μη κατηγορήσουν τους ΝΔ που δεν τον ακολούθησαν σαν πρόβατα, γιατί ποτέ ό ίδιος δεν τους ακολούθησε. Εδώ πληρώνονται όλα.

      Διαγραφή
    3. Με δυο αναθέσεις από τον Θυμιο στο ΦΡαγκογιαννη , σύζυγο της ΜΠουμπουλη και κολλητό του Μουρτζιαπη ο κύριος αυτός που αποκαλείται δημοσιογράφος θα μας πει ότι ο Θυμιος θα πάρει μεγαλύτερα ποσοστά και από τον ηγέτη της ΒΟρειας Κορέας...

      Διαγραφή
  4. H δημοσκόπηση φέρνει πρώτο τον κυριο Φερεντίνο με 52,74% από την πρώτη κυριακή και σε όσους δεν αρέσει ξύδι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε Διαχειριστα (του blog)

    Yπάρχει η δυνατότητα να ψηφίζουμε για τα σχόλια που ανεβαίνουν εδώ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9.53 εσείς κυριά μου που έχεται κολλητή την υπεύθυνη του παρόν θα σας άρεσε να ήταν αληθινή πηγή δημοσκόπηση. Να σας ενημερώσω ότι η Συγγρού δεν κάνει δημοσκοπήσεις για μικρούς δήμους . Ρωτήστε και τον φίλο σας Μάριο Σαλμά και για να το επιβεβαιώσευαι τον φίλο σας Θάνο Μωραίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή