Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ» (ΦΩΤΟ)




Έγιναν το Σάββατο 27 Απριλίου 2014, με μεγάλη επιτυχία και με τη παρουσία και τη συμμετοχή μεγάλου πλήθους πολιτών τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας τον Ευθύμιο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Νεκτάριος Φαρμάκης, νυν και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού.
Μετά τον αγιασμό, ανέβηκε στο βήμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Ευθύμιος ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ. Στο χαιρετισμό του, τον οποίο παρακολούθησαν θερμά οι παριστάμενοι, εξέφρασε τη σιγουριά του για τη νίκη του συνδυασμού και εστίασε στους άξονες δράσης της επόμενης μέρας στο Δήμο. Παρουσίασε πολύ σύντομα τα έργα υποδομών που έγιναν ή δρομολογήθηκαν από τη παρούσα δημοτική αρχή και χαριτολόγησε, απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Νίκο Σολδάτο, «..είναι δική μας η ευθύνη που δεν ενημερώθηκαν οι πολίτες γι’ αυτά».
Στο κύριο τμήμα της ομιλίας του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας αναφέρθηκε στη βασική φιλοσοφία δράσης του συνδυασμού, η οποία αποκρυσταλλώνεται στην ανάγκη στήριξης και ανάπτυξης του τομέα της γεωργοκτηνοτροφίας, σε συνδυασμό και συνέργεια με τη μεταποίηση, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την λειτουργία του Δήμου.

Αναγνώρισε ότι η οικονομική κρίση, η οποία δοκιμάζει βάρβαρα όλη τη χώρα, δημιουργεί σοβαρούς περιορισμούς στην εκτέλεση του προγράμματος δράσης. Κατά συνέπεια, είναι περισσότερο από ποτέ έκδηλη η ανάγκη ενεργής συμμετοχής των δημοτών στη πορεία προς το μέλλον. Γι’ αυτό, το σύνθημα του συνδυασμού«Μπροστά Μαζί» δεν είναι ευκαιριακό.

Τέλος, απευθυνόμενος στους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τόνισε ότι όλοι οφείλουν να δώσουν τον αγώνα τον καλό, μακριά από αθέμιτα μέσα και πρακτικές, σεβόμενοι όλους τους πολίτες και ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή τους στον αγώνα της επόμενης μέρας.

«Η νίκη είναι δική μας, αλλά ο αγώνας μετά δύσκολος» έκλεισε το χαιρετισμό του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Ευθύμιος ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, μέσα στα παρατεταμένα και θερμά χειροκροτήματα των πολιτών.





πηγή: ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS

18 σχόλια:

  1. Μετριέστε εύκολα. Ούτε καν οι υποψήφιοι. Και γιατί τρίβει με ικανοποίηση ο Σολδάτος τα χέρια του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι δική μας η ευθύνη που δεν ενημερώθηκαν οι πολίτες γι’ αυτά». Μα τα έργα τα βλέπου οι δημότες . Και όλα όσα ανέφερες είναι έργα του Αποστολάκη. Μπορείτε να μας πείτε και ένα έργο που σχεδιάσατε απόο την αρχή και το αρχίσατε ή το ολοκληρώσατε εσείς ; Να μην είμαι άδικος , ξέχασα την αγορά του οικοπέδου και τις φωτό στα σφαγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακριά από αθέμιτα μέσα και πρακτικές . Δλδ η πληθώρα των απευθείας αναθέσεων έργων του Απριλίου τι είναι ; Που βρέθηκαν τόσα λεφτά προεκλογικά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα και τώρα ρίχνει ευθύνες στο Σολδάτο γιατί δεν ενημερώθηκαν οι πολίτες ; Ο ίδιος τι έκανε σαν αντιδήμαρχος ; γιατί δεν έπαιρνε τη ντουντούκα , αν είχε να μας ενημερώσει για κάτι ; Δηλαδή αν χάσει , θα φταίει ο Σολδάτος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην επαναλαμβάνεις τα παπαγαλάκια. Ο Φερεντίνος ήθελε να βοηθήσει αλλά άλλος ήταν Δήμαρχος. Τώρα που θα πάρει το τιμόνι αυτός, θα αλλάξετε γνώμη όλοι σας.

      Διαγραφή
  5. και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού. Ούτε και οι ίδιοι δεν πιστεύουν στο όραμα. Προτίμησαν φαίνεται Παναθηναϊκό- ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό αγώνα Θύμιο. Καλή επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαζί μπροστά για ένα δήμο ανοικτό. Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σολδάτος χαμογελαστός μπροστά στη "λαοσύναξη" (ξέρει αυτός) , ο στρατηγός συνοφρυομένος από όσα διαπιστώνει και κουρασμένος από τη γυμναστική ( και μετανοιωμένος ; ), και ο μπάρμπα Τάκης (πως σου ξέφυγε αυτός Θύμιο να κλείσεις ψηφοδέλτιο;) μαζί με το μπάρμπα Γιώργο-αειθαλή υποψήφιο. Πολύ σοβαρή και η Βούλα από το έργο που τις επέβαλαν, μεγάλη γυναίκα. Λες να φτάσουν τη δεύτερη Κυριακή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά τους Τσιγγάνους φέτος ποιος από τους τους έχει αναλάβει για να βρούνε το δρόμο προς την κάλπη;

      Διαγραφή
  9. Ενω εσεις εχετε τον πρωην αντινομαρχη για φλαμπουρο τη "σκληκιαρα γιδα" που λετε και κει στα χωρια σας κ δεν μπορει να σταθει πουθενα και ο δικο σας τι του εταξε;αντιδημαρχια;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λάκιας την έδωσε την απάντηση στη Κατούνα , όταν χωρίς ντροπή , τον προκάλεσε ο ΣΟλδάτος. Έφυγε λόγω του χαρακτήρα του Θύμιου και της παρέας του. Αλλά , γιατί δεν λέτε για τον άλλο αντιδήμαρχο το Κομποτιάτη που έφυγε και εγκατέλλειψε το φίλο του; Μήπως κουράστηκε απο τα πολλά έργα ;

      Διαγραφή
    2. Και κάτι άλλο. Σαν αντινομάρχης ο Θόδρος ο Στούπας , και πρόσφερε, αλλά κυρίως βοήθησε πολλούς. Έχει δείξει τις ικανότητές του και τη λεβεντιά του . Μακάρι να είναι αντιδήμαρχος εδώ στη Κατούνα. Τουλάχιστον θα έχουμε αντιδήμαρχο στην έδρα μας . Να μπορούμε να τον δούμε χωρίς ταλαιπωριά.

      Διαγραφή
    3. Κι ακόμα κάτι άλλο. Ο Στούπας ούτε απείλησε ούτε παρακάλεσε, ακόμα καλλίτερα δεν κρατάει κακκία σε φίλους και γνωστούς που δεν τον στηρίζουν απλά επειδή είναι με Αποστολάκη. Την επόμενη μέρα θα τους βλέπει σαν φίλους και πάλι.

      Διαγραφή
  10. τι και για ποιο έργο να ενημερώσεις τρομάρα σου τον κόσμο? λες και έκανες τίποτε. πολύ τουπέ και πολύ ψέμα στον κόσμο. πως είπες? τίμιο και δίκαιο....αγώνα? με τι? με απειλές και λαμογιές? με "μικροέργα" και μικροαναθέσεις να...γεμίσει η σακούλα για να πληρώσουμε και να βγούμε? αν δεν κάνω λάθος, ήσουν πρόεδρος της Ο.Ε. του δήμου, και τι έκανες? αγόρασες χωράφι στην κατουνα για 215.000 € και τον τελευταίο μήνα σκορπάς μικροποσά για μικροέργα και μικροαναθέσεις σε όλες τις τοπικές κοινότητες (τα ίδια περίπου υλικά σε διαφορετικές τοπικές κοινότητες, αλλά διερωτώμαι τόσα παλούκια,συρματοπλέγματα και τσιμέντα τι θα τα κάνεις? θα φράξεις το χωράφι στην κατούνα? τόσα πολλά που έχεις κάνει ανάθεση επαρκούν να...περιφράξουν την ελλάδα!!!!)
    πιστευώ ότι γέμισε...η σακούλα!!! τι δεν επαρκούν για τον προεκλογικό αγώνα? αλήθεια τα τιμολόγια με τα 5.000 για αϊρκοντίσιον πως τα πέρασες? σαν επισκευές? καλά όλα χαλασμένα ήταν? γιατί αν βγει ο αποστολάκης για μένα θα είναι μακάκας (ο..γνωστός πίθηκος του...λαζόπουλου!!!) αν δεν τα ψάξει!!! τόση λάσπη του ρίξατε τις προηγούμενες εκλογές αλλά στο τέλος...τζίφος!!! αλλά ξέχασα...οι μπεταντζήδες που ρίχνανε λάσπη έγιναν...σύμβουλοι(παρ'όλο που ο καλλικράτης έλεγε μόνο για Π.Ε.) και κάτι κονόμησαν κι αυτοί και συνεχίζουν το...έργο τους από άλλα μπλοκ μην χάσουν την κονόμα!!! αυτά...προς το παρών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "......γιατί αν βγει ο αποστολάκης για μένα θα είναι μακάκας....."

      Ντροπή σου να βρίζεις τον αυριανό δήμαρχο μας ...και μεθαυριανό (γιατί όχι) πρωθυπουργό μας.

      Διαγραφή
    2. προς 12:54
      μην παίρνεις μόνο τα μισά,και πάρ'το αλλιώς, συνεχίζοντας..."αν δεν τα ψάξει", εννοώντας τις μικρο-ψευτοαναθέσεις!!!! γκέκε? και για να το συνεχίσω!!! αυτά εννοούσε ο...μορφωμένος για τα οποία έπρεπε να ...ενημερωθεί ο κόσμος??? ας κάνει μια λίστα με τις μικρο-ψευτοαναθέσεις και να τη μοιράσει στον κόσμο για να ...ενημερωθεί!!! αλλά...δεν θα το κάνει! και άσε τις ειρωνείες, εκτός κι αν είσαι μέσα σε αυτούς τους μπετατζήδες (που ρίχνουν συνέχεια λάσπη) ή έχεις κόψει...τιμολόγια! ο αποστολάκης δεν θα πάει για παραπάνω, ενώ ο σολδάδος (που έφτιαξε πάλαιρο-βονιτσα!!!εδώ γελάμε, μην ντρέπεσαι, κάν'το!) πάει για...αντιπεριφερειάρχης....μετά περιφερειάρχης, βουλευτής, μέχρι και πρόεδρος...δημοκρατίας!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Δεν είστε ικανοίι ούτε ένα πρόγραμμα να συντάξετε και αντιγράφετε από άλλους. Και μετά μου λέτε ότι έχετε όνειρα. Και τα όνειρά σας είναι Copy Paste. Λίγη τσίπα δεν βλάπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή