Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου κ.Θύμιου Φερεντίνου με Συλλόγους και Εθελοντικές ομάδες


 

Νέα δεδομένα και νέο τρόπο διοίκησης θέλει να φέρει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Φερεντίνος. Έναν τρόπο πιο συμμετοχικό, έναν τρόπο περισσότερο ανοιχτό προς τους δημότες. Ξάφνιασε θετικά όλους με το κάλεσμα των συνυποψήφιων του σε ανοιχτό διάλογο για το αύριο του Δήμου σε μια σχεδόν χρεωκοπημένη Ελλάδα. 

Δυστυχώς ο φόβος του νέου, ενδεχομένως και κάποιες πολιτικές οι οποίες έχουν αραχνιάσει σε μυαλά που έχουν μείνει στο παρελθόν δεν επέτρεψαν την επιτυχία της πρότασης αυτής.

Χθες ήταν η σειρά των Συλλόγων και των Εθελοντικών ομάδων να συναντηθούν με τον κ. Φερεντίνο. Αυτοί ευτυχώς στην μεγάλη τους πλειοψηφία αποδεχτήκαν την πρόταση και βρεθήκαν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για να παραθέσουν τις θέσεις, τις προτάσεις αλλά και τα παράπονά τους.

            Παρόντες ήταν μέλη Συλλόγων από όλη της επικράτεια του Δήμου, Δημότες αλλά και άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το αύριο του τόπου μας.

Τον λόγο πήραν όλοι ένας ένας με την σειρά του και παρουσίασαν τις δράσεις τους αλλά και τα προβλήματα που έχει σήμερα ένα Σύλλογος τόσο οργανωτικά όσο και οικονομικά. 

Τις εντυπώσεις έκλεψε τόσο ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πλαγιάς που παρακίνησε όλους παρουσιάζοντας τις εθελοντικές δράσεις της ομάδος του να κάνουν και αυτοί το ίδιο και όχι να στηρίζονται στα λίγα πλέον χρήματα που μπορεί να τους διαθέσει ο Δήμος όσο και οι δύο ιππικοί όμιλοι οι οποίοι ζητώντας πάρα πολύ λίγα από την τοπική κοινωνία προσφέρουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια 2-3 ετήσιες εκδηλώσεις οι οποίες φέρνουν στην Βόνιτσα 4-5.000 κόσμο η κάθε μία.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή αλλά και επιτυχία αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε όσους παραβρέθηκαν. Όπως ενημέρωσε ο κ. Φερεντίνος θα υπάρξει συνάντηση και με άλλους φορείς αλλά και κοινωνικές ομάδες π.χ. πρωτογενή παραγωγή, δευτερογενή κ.τ.λ. η πρώτη κίνηση έγινε αρκεί τώρα να ακολουθήσουν και οι άλλοι υποψήφιοι.


Πηγή : ΞΗΡΟΜΕΡΟ news

31 σχόλια:

  1. Ώστε ο κ. Φερεντίνος θεωρεί τους υπόλοιπους υποψήφιους διεκδικητές του δήμου «αραχνιασμένα μυαλά που έχουν μείνει στο παρελθόν»; Δεν έμαθε τίποτε. Μπράβο του. Είδαμε τους έχοντες «σύγχρονο μυαλό» και τα χαμένα χρόνια της απραξίας τους. Τι πρόσφερε στους δημότες,εκτός της παρέας του ; Αν είχε κάποιο έργο, θα έπρεπε ήδη να μιλάει γι αυτό. Τι να πει όμως….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nομίζω ότι με την φράση ( αραχνιασμένα μυαλά) φωτογραφίζει συγκεκριμένο πρώην δήμαρχο δηλαδή τον κύριο Αποστολάκη.
      Κι νομίζω θα συμφωνήσουμε όλοι μας εδώ οτι καλό για τον τόπο είναι να ψηφισθούν νέοι μορφωμένοι .
      Αν δεν κάνω λάθος ο κυριος Αποστολάκης δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις ακόμα και εάν περιστοιχίζεται από μαθηματικούς και χημικούς.

      Διαγραφή
    2. Αστα αυτά. Η λανθάνουσα γλώσσα φανερώνει την αλήθεια. Θέλει την υποστήριξη Λιάπη και των πρώην Ζαχαράκη, όπως και στις προηγούμενες εκλογές. Ο κόσμος δεν τρώει χόρτο. Πλήρωσε το λάθος με τρία χρόνια ακινησία και απραξία των καρεκλοκένταυρων. Εκτός κι αν φοβάται να πει και το όνομα Αποστολάκης ακόμα. Δίκιο έχει. Κοντός ψαλμός αλληλλούια

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ , ΑΡΑΧΝΙΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ! ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ

      Διαγραφή
    4. Κυριοι εχω αγανακτήσει από την χολή που πετάει ο ένας στον άλλο .
      Εχει δίκιο ο σχολιαστής των 4.15.... ο κύριος Φερεντίνος δεν με εμπνέει ότι θα προσφέρει στον τόπο .
      Δίκιο έχει και ο σχολιαστής των 4:23 από το πολύ καθησιό ο κύριος Αποστολάκης έχει αραχνιάσει και δεν δειχνει κανένα σεβασμό σε κανέναν.
      Εχει διορίσει τους μαθηματικούς ,φιλολογους και χημικούς(!!!) με τι αρμοδιότητες άραγε άλλες για να καλύψει την απίστευτη πνευματική φτώχεια του.
      Δεν θέλω να δώ κανέναν από τους δύο .
      Ψηφίζω Μωραίτη και γουστο μου.
      Ολοι να ψηφίσουν Μωραίτη.

      Διαγραφή
  2. Γούδας,Μαζαράκης, Μπαλατσούρας(κουνιάδος Κομποτιάτη),Κέστου,Κυρίκος(Καραούλης), Τσουνάκας, Γεροκωστόπουλος, Μπουμπούλη,Παπαβασίλης, Καλογεροπάνος, Ζαχαράκης, Φυτόπουλος,Γούδα,Πανταζόπουλος,Βασιλάκος, Τσούκας(σύζηγος Πένης)...
    Με συνάντηση υποψηφίων του Θυμιου μοιάζει περισσοτερο παρά με συνάντηση με εκπροσώπους συλλόγων! Απο επικοινωνιακά τρικ ο Θύμιος ειναι πρώτος! Ποσο όμως υποτιμάει την Νοημοσύνη μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντηση που δημοσιευτήκε στο XIROMERONEWS
      Η Μπουμπουλη φίλε ή φίλη, ψάξε, ρωτα και μάθε ποιόν Σύλλογο εκπροσωπεί! Άντε τώρα που δεν έχεις ιδέα που βρίσκεσαι. και θες να μιλήσεις και από πάνω!

      Μελος συλλόγου Αρχαία Μεδεώνα και υποστηρικτής μέγας της Μπουμπουλη

      5 Απριλίου 2014 - 1:00 π.μ.
      Και το σχόλιο που δεν δημοσιευτηκε στο XIROMERONEWS
      Την ξέρουμε την κ. Μπουμπουλη. Είναι αυτή που προσλήφθηκε στον Δήμο ως καθαρίστρια (αυτά ήταν τα προσόντα της) και ήθελε δουλειά γραφείου. Είναι αυτή που ο κολλητός της δήθεν δημοσιογράφος στο Παρόν Αιτωλ/νιας γράφει για τις αναθέσεις του Αποστολάκη στον Τζεφριο τώρα, τέσσερα χρόνια μετά ,ενώ δεν τα έγραφε το 2010 όταν η κ. Μπουμπούλη ήταν υποψήφια με τον κ. Αποστολάκη. Ο κολλητός της όμως δεν γράφει τίποτα για τις αναθέσεις του Θύμιου και της Παρέας του την τελευταία τριετία στον σύζυγο της που ξεπερνάνε κατά πολύ τα ποσά της ανάθεσης στον Τζεφριό. Είναι αυτή που ενώ ξυλοκοπήθηκε μέσα στο Δημαρχείο από εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην πρόεδρο των παιδικών σταθμών κατεβαίνει μαζί του υποψήφια στην ίδιο συνδυασμό. Αλλά ποιος έχασε την αξιοπρέπεια του για να την βρει η κ. Μπουμπόυλη. Για να μη μιλήσουμε για συμφέροντα….
      Γιατί τέτοια λογοκρισία ?

      Διαγραφή
  3. Καλά, o στρατηγός (που τυχαία βρίσκεται όπου και ο Θύμιος) ποιόν σύλλογο εκπροσωπεί; Ο Κυρίκος; Η Σαβούλα ; Ο Πάνος; Η Μπουμπούλη (αν δεν κάνω λάθος) Ποιους συλλόγους εκπροσωπούν ; Δεν περνάνε τα επικοινωνιακά τρυκ. Σας έμαθε ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρει ο ίδιος ή κάποιος άλλος πόσους συλλόγους έχει ο δήμος και πόσες αίθουσες θα έπρεπε να γεμίσουν αν ερχόνταν όλοι ; Βλέπω περισσότερα μέλη του συνδυασμού του , οι γνωστοί και γνωστοί. Το ξέρουν τα συμβούλια και τα μέλη των συλλόγων για τη συμμετοχή στη σύναξη ; Μη τη πατήσουν όπως με τις ΓΕΦΥΡΕΣ . Προσπαθεί με εικόνες να παρουσιάσει κάτι. Αμ δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις ¨εθελοντικές ομάδες" , που τόσοοοοο πολύ υποστήριξε με πάθος και όραμα ο Θύμιος τόσα χρόνια, ανήκουν οι παρευρισκόμενοι υποψήφιοι σύμβουλοι και υποστηρικτές του, απ' όλη την επικράτεια του δήμου(;) Τι δεν καταλαβαίνετε ; Έχει κι άλλους αλλά δεν κατέβασε όλοι την ομάδα . Θα φαίνονταν πολλοί. και θα έτρεμε ο Αποστολάκης και ο Λιάπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Zυγίζοντας τα δεδομένα που ανέφεραν οι αξιότιμοι προηγούμενοι σχολιαστές (σχετικά με την παρουσία ονομάτων ) δίπλα στον κύριο Φερεντίνο , θα περιμένω με αγωνία την ανακοίνωση των ονομάτων του συνδυασμού του κυρίου Αποστολάκη εάν περιλαμβάνει και πολιτικούς γυρολογους (ΚΟΥΝΕΛΗΣ) , ε, τοτε μια χαρά μου φαινονται η υποψήφιοι του κυρίου Φερεντίνου και θα επιλέξω τον κύριο Φερεντινο.

    Καλό σας μεσημέρι και καλή σας όρεξη αγαπητοί συμπολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο ο Κουνέλης ήταν με τη παρέα του Θύμιου, ήταν καλά. Θα τον ήθελε βέβαια να συνεχίσει μαζίι του, αλλά ο Κουνέλης μάλλον τους έμαθε και αποχώρησε. Αυτά έχει η ζωή , τι να κάνουμε. Όσοι κατάλαβαν , κατάλαβαν . Οι υπόλοιποι , στο μαντρί.

      Διαγραφή
    2. Aρα μακρυά από συνδυασμούς που έχει περάσει ο Κουνέλης .
      Εγώ αυτό καταλαβαίνω από την παραπάνω κουβέντα.

      Διαγραφή
  7. Ξέρει ο ίδιος ή κάποιος άλλος πόσους συλλόγους έχει ο δήμος και πόσες αίθουσες θα έπρεπε να γεμίσουν αν ερχόνταν όλοι ; Βλέπω περισσότερα μέλη του συνδυασμού του , οι γνωστοί και γνωστοί. Το ξέρουν τα συμβούλια και τα μέλη των συλλόγων για τη συμμετοχή στη σύναξη ; Μη τη πατήσουν όπως με τις ΓΕΦΥΡΕΣ . Προσπαθεί με εικόνες να παρουσιάσει κάτι. Αμ δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακρίνω ένα πανικό από τα παπαγαλάκια του Κάρυ ή μου φαίνεται .
      Ολο μυστρι και λάσπη .....πολύ λάσπη όμως .
      Βολευτείτε με την τεταρτη θέση ....δεν υπάρχει και ο Τσοβόλας με τον Βερελή να σηκώσουν λίγο πάνω τον συνδυασμό!!
      Ακόμα βλέπω αναζητείτε κόσμο για το συνδυασμό γι αυτό και το κάνετε κλειστά στον ΣΩΖΟ!!

      Διαγραφή
    2. Πιστεύεις ότι ο Θύμιος θα έρθει πέμπτος; Όλο εκπλήξεις αυτός ο άνθρωπος. Και δεύτερος να έρθει πάλι εκπληξη θα είιναι.

      Διαγραφή
  8. Παράξενο ....τα παπαγαλάκια του Καρυ είναι δύο ....το εξής ένα !!
    Αλλάζει τον γραφικό χαρακτήρα από κεφαλαία δε μικρά για να φαίνονται δύο!!!
    Θα πατώσει κάτω και από το ΚΚΕ!!
    κανει copy paste τα ίδια σχόλια που κάνει εδώ στο παρακάτω site

    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8498977525020758618&postID=8941971235151167519

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαριέμαι να γράφω διαφορετικά πράγματα για το ίδιο θέμα. Αλλά μπράβο σου που με παρακολουθείς. Αξίζεις το μισθό σου. Να έλεγες και κάτι σωστόοοο

      Διαγραφή
    2. Aν βαριέσαι να γράψεις δυο κουβέντες πως θα διοικήσεις τον Δήμο;; με τους χημικούς και τους μαθηματικούς;;
      Δεν υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ να δώσει ένα χεράκι!!

      Διαγραφή
    3. Eγώ πάντως το ήξερα ότι το πράσινο παπαγαλάκι ....είναι ένα και πετάει από κανάρα σε κανάρα (απο blog σε blog)
      Θα πατώσει !!
      Στα καφενεία της Ζαβέρτας (πολύ αξιοπιστα ως πηγή) λέγεται ότι μελετά να μην κατέβει!!

      Διαγραφή
    4. Γράφεις σε word για λόγους ορθογραφίας φυσικά και μετά copy paste σε όλα τα blog, και μιλάς για παπαγαλάκια ρε κακομοίρη;

      Διαγραφή
    5. Σχόλια 5.34, 5.45, 5.56, 6.06 μην μιλάς ρε κακομοίρη, κάνε την δουλειά σου και ήλπιζε όσο θες μην μας ζαλίζεις τα ούμπαλα με τα σχόλια και τα copy paste σου.

      Διαγραφή
  9. Εχει πολύ καλαμπούρι να διαβάζεις τα σχόλια. Οι περισσότεροι, ότι θέλει ο καθένας, όπως τον βολεύει ερμηνεύει τα αυτονόητα. Καταντάει ανοησία και γελειότητα η προσπάθεια κάποιων προσκολλημένων να δικαιολογήσουν τους δικούς τους. Περνάμε ευχάριστα. Να σερβίρατε και καφέ θα περνούσαμε υπέροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκ μέρους του διαχειριστή σας ευχαριστώ πάρα πολύ .
      Είναι σεμνός και δεν θέλει να μιλάει για την αγάπη που τον περιβάλλετε.
      Σας παρακαλεί η εκτόξευση της λάσπης... να γίνεται με δημιουργικό τρόπο (δηλαδή με περισσότερο χιούμορ).
      Επίσης επειδή έχει χάσει τον ύπνο του με την ιδέα ότι μας κυβερνάει η βλαχοδεξιά του Μπαλτάκου και του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε τον προσωπικό του ψυχοθεραπευτή για να συστήσει ένα εναλλακτικό τρόπο από το να μετράει προβατάκια για να κοιμηθεί και του συνέστησε (ο ψυχοθεραπευτής) να τυπώνει τις παπαριές που γράφετε εδώ μέσα και να τις διαβάζει για να κοιμηθεί..

      Άσχετο μήπως μπορεί να σερβίρει κάποιος ένα φρεντοτσίνο στον ευγενικό ανώνυμο των 10:19 ;;

      Διαγραφή
  10. Παπαγαλάκια ο Καρυ εκανε και καποια πραγματα σε ολο το δημο αλλα και λαθη! Ηθελα να ξερα ο κ.Φερεντινος 3χρονια τι εκανε;; Το μονο που καταφερε ηταν να κανουν μια Βονιτσα λακουβα! Τωρα που σας καλει σε συναντησεις τι περιμενετε να τα τηρησει αυτα που θα του πειτε! Ε ρε κουτοχορτο που τρωτε ολοι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mήπως ξέρει κανείς τον ακριβή αριθμό των ΡΟΜΑ (τσιγγάνων) στο Ακτιο;

      Διαγραφή
    2. Ξεχνάς ότι δήμαρχος ήταν ο Σολδάτος. Ο Φερεντίνος ειχε άλλα να ασχοληθεί και όπου έβαλε το χεράκι του όλα πήγαν ρολόι . Στα Οικονομοικά , κέρβερος, ούτε απευθείας αναθέσεις ούτε κατατμήσεις ποσών και όλοι πληρώνονταν στην ώρα τους. Θυμίσου τα σφαγεία της Κατούνας, θυμίσου τους λογαριασμούς νερού Κατούνας, το οικοπεδάκι , τα ποδήλατα, το πολιτισμό. Δεν υπήρχαν και λεφτά για το Δήμο μας, το ΕΣΠΑ το πήραν άλλοι. Μη τα μηδενίζουμε όλα. Έκανε ό,τι μπορούσε , όσο μπορούσε. Γιαυτό δεν έκανε και λάθη

      Διαγραφή
    3. Εκανε κάτι για τον πολιτισμό ο κύριος Φερεντίνος και δεν το θυμάμαι;
      Ποιο είναι αυτό ;

      Διαγραφή
    4. Για το οικοπεδάκι ο Θύμιος έλεγε στο 2ο συμβούλιο ότι θα πάει εισαγγελέα όταν ακούστηκε η καταγγελία ότι στο συμβούλιο του πρώην Δήμου Μεδεώνος δεν πάρθηκε ποτέ απόφαση για την αγορά του συγκεκριμένου οικοπέδου... Στο επόμενο συμβούλιο όλα γαργάρα ενώ έφερε μέχρι και δικηγόρο για να υποστηρίξει τη 'νομιμότητα' της απόφασης κι εκβίασε την ψήφιση με την πιθανή απένταξη του έργου αν δεν αγοράζονταν το συγκεκριμένο οικόπεδο.Το μέλλον τον διέψευσε... Αντί να επιβάλλει τέλη ύδρευσης στην Κατούνα από την αρχή της θητείας ώστε να συνεισφέρουν όλοι οι δημότες το ίδιο τα έβαλε στο τέλος αδικώντας επί 3+ χρόνια τους δημότες Ανακτορίου και Παλαίρου που πλήρωναν κανονικά από την αρχή... Οσο για τα ποδήλατα έργο βιτρίνας που πετάχτηκαν 180χιλ €. Ας μην ήταν ο Αποστολάκης να οργανώσει Οικονομική & Ταμειακή Υπηρεσία και μετά θα βλέπαμε πως θα πήγαιναν ρολόι από τη διοίκηση του Θύμιου... Προδόθηκες γιατί όποιος δουλεύει κάνει λάθη ενώ όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει κανένα...

      Διαγραφή
  11. Hθελα να ήξερα ποιος δήμαρχος επέβαλε τοσο υπέρογκα τέλη υδρευσης ;
    Και εκείνο που με εκνευρίζει είναι ότί έσει καμιά δεκαριά υπαλήλους στο ταμείο τους οποίους τους συναντάς σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης τους εκτός από το πόστο τους , το μαείο δηλαδή.
    Προκείμενου ο κύριος Αποστολάκης να κάνει κοινωνική πολιτική (διορισμοί προς άγρα ψήφων , αλλά έτσι έμαθε από το ΠΑΣΟΚ ) διόριζε κόσμο με το τσουβάλι και αυτό το πληρώνουμε εμείς οι δημότες με τα τέλη ύδρευσης .
    Δεν γνωρίζω να υπάρχει πουθενά τέτοιο ύψος τελών ύδρευσης .
    Και αυτό για να παίρνει ψήφους ο Αποστολάκης.
    Νισάφι πιά.
    Ευτυχώς έρχονται εκλογές και κορόιδα δεν προκειται να ξαναπιαστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το ότι κόβουν βόλτες και δεν είναι στο πόστο τους δεν φταίει ο Αποστολάκης αλλά ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος οικονομικού-διοικητικού που είναι ο Θύμιος... Οταν επιβλήθηκε ΦΠΑ στην ύδρευση και στην αποχέτευση ο Αποστολάκης ήταν ο μόνος που είπε να παραμείνει ίδια η τιμή και να απορροφηθεί η αύξηση, γιατί ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Θύμιος εισηγήθηκε την αύξηση κι επιβάρυνε κι άλλο τους δημότες; Τόσο καιρό ο Θύμιος γιατί δεν πρότεινε την επιβολή τελών στην Κατούνα ώστε να μειωθούν για όλους τα τέλη ύδρευσης; Γιατί δεν εισπράττει τα χρέη από τους μεγαλοοφειλέτες ώστε να ελαφρύνει όλους τους δημότες... Κατά τα άλλα ο Θύμιος πρεσβεύει το 'νέο'...

      Διαγραφή