Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Γ. Αποστολάκης : Συγκέντρωση Υποψηφίων του Συνδυασμού του



Μάθαμε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης θα συγκεντρώσει του υποψηφίους του συνδυασμού του σε κλειστή συγκέντρωση, τη Κυριακή 6 Απριλίου 2014 , στο ξενοδοχείο ΣΩΖΟΣ Hotel, για να συζητήσουν το πρόγραμμα και να καθορίσουν τις δράσεις του συνδυασμού μέχρι τις εκλογές.

Μάθαμε επίσης ότι ο κ. Αποστολάκης προτίθεται να κάνει την εκλογική του διακήρυξη προς τους ψηφοφόρους, τη Κυριακή 13 Απριλίου 2014.  

Για κάθε νεότερη πληροφορία, τόσο από τη πλευρά του κ. Αποστολάκη όσο και των υπολοίπων υποψηφίων, θα σας κρατάμε έγκαιρα και αντικειμενικά ενήμερους  

40 σχόλια:

  1. Σε κλειστή συγκέντρωση ;;;

    Kαταλάβαμε , καταλάβαμε !!! Αφου δεν μπορούν να αρθρώσουν σοβαρό λογο πειστικό για την ύπαρξη του συνδυασμού τους ...εεε ας πιούν έναν espresso και να δουν και τα ζώδια με την Αρση Μπήλιου στην τηλεοραση !!!
    Εκείνη την ώρα τα έχει ....τα ζώδια. Να υπάρχει και ένα πλάνο συζήτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να πείσει κανέναν . ΟΛΟΙ τον ακολουθούν. Όχι σα το Θύμιο, όλο συγκεντρώσεις τρεις κι ο κούκος και οι κολλητοί (Σαβούλα, Καραούλης,κλπ) , όλο προσκλήσεις που τις γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων οι υπόλοιποι υποψήφιοι, όλο πρωτοπορειακά πράγματα που τα καταλαβα΄νει ο ίδιος μόνο.

      Διαγραφή
    2. Πες τα μεγάλε 5;55 . Τους κρατάει μεντρωμένους μπας και του φύγουνε.

      Διαγραφή
  2. Πάμε γερά Γιώργο. Απο τη πρώτη Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Ο Θύμιος δεν παίζεται. Καθάρισε το Ζαχαράκη , όπου νάναι μπαίνει στην άκρη και ο Λιάπης και τότε . .

      Διαγραφή
  3. Σε ξενοδοχείο τη κάνει και όχι σε μαγαζάκι της παραλίας , μαζί με περιφερειάρχη και ΚΟυντουρά ΑΝΕΛ., και άλλοι τεθλιμένοι συγγενείς και φίλοι. Αλλά τι να καταλάβεις όσο παραμένεις δεμένος στα γράμματα Φ και Ζ . Ξέρεις τι λένε οι βονιτσάνοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για καταλάβουν και οι βονιτσιάνοι Φερεντινεοι και Ζαχαράκηδες.Ο συνδιάσμος του κυρίου Αποστολακη παει προς αφανισμό των δυο μεγάλων γεναιων.Αυτο ειναι το επίπεδο της παραταξης του.

      Διαγραφή
    2. Eεεεε συγνωμη δεν το κατάλαβα ....του Μωραΐτη είστε εσείς;;

      Διαγραφή
  4. Η Κουντουρά είναι γκομενάρα!!
    Αλλα ο κάρυ γιατί την κάνει κεκλεισμένων των θυρών ;;
    Eχει καταπληκτικές ιδέες και δεν θέλει να τους τις πάρουνε άλλοι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυό φορές προσκάλεσε ο Θύμιος τους άλλους υποψηφίους να του πουν τι σκέφτονται για το τόπο, για ελάχιστα κοινά σχέδια, κλπ,κλπ. Αυτές τις προτάσεις , που τις κατάλαβαν όλοι οι άλλοι εκτός από τη γνωστή παρέα.. Μια φορά κατέθεσε προτάσεις αλλά ΟΧΙ ΔΙΚΕΣ του αλλά της Συμμαχίας Προσφοράς. Τόσο εύκολα ξεχνάς. Τι έπαθες ; Αλτσχάιμερ ; Τριάμιση χρόνια είπε ότι είχε να πει. Πάμε παρακάτω.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν ήταν η Έλενα, θα είμασταν περισσότεροι.

      Διαγραφή
  5. Συγκέντρωση του συνδιασμού για καθορισμό δράσεων και συζήτηση για το πρόγραμμα. Συνάντηση ουσίας και οχι εποικοινωνιακά τρικ.Καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eπίσης να συντονίσουμε την δράση σε ένα καίριο σημείο και πολύ σημαντικό.
      Ποιος θα αναλάβει να κοινωνήσει τις ιδέες του συνδυασμού του κυρίου Αποστολάκη με τους τσιγάνους στο Ακτιο.
      Η Κίτσα τους ανέλαβε στις προηγουμες εκλογές αλλά φετος δεν την βλέπω ενθουσιασμένη με την ιδέα .
      Ν ατο συζητήσουμε και αυτό παιδιά!!

      Διαγραφή
    2. Ο γνωστός πεντακοσαρικάκιας. Αν τον ξέρεις.

      Διαγραφή
    3. Μπουφε σταμάτα να γράφεις βλακειες. Η εποχή του BONITSAPRESS που τόσο νοσταλγεις έχει περάσει....

      Διαγραφή
  6. Καλού κακού , όσοι θα περνάτε απέξω , γιατί μέσα θα είμαστε εμείς, να είστε δύο-δύο. Πάρτε και κανένα υπογλώσσιο, μπουκαλάκι νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντελής: Θοδωρή, Θέλω να γίνω πρόεδρος στην θέση του προέδρου!
    Λάκιας: Παντελή μου ζήσε το όνειρο σου και εγώ θέλω να γίνω αντιδήμαρχος.
    Γιώργοθόδωρος: χο χο χο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eμένα πάντως η Σαβούλα μου αρέσει !! Μια χαρά κοπέλα είναι .
    Ανάμεσα στον κουνέλη και στην Σαβούλα ψηφίζω οπωσδήποτε Σαβούλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eγώ βλέπω ως ανεξάρτητος παρατηρητής που θα ψηφίσω για πρωτη φορά στις εκλογές που έρχονται να τρώγονται σα τα κοκορια από την μια ένας υποψήφιος που έχει διατελέσει στο παρελθόν Δήμαρχος και σκόρπαγε δεξιά αριστερά μεγάλα ποσά σε ηλιθια πραγματα δηλαδή σε ποδοσφαιρα και σε αέρα κοπανιστό και από την άλλη έχουμε έναν υποψήφιο δήμαρχο που έχει στις τάξεις του έναν του τύπου όπου φυσάει ο άνεμος και τον αποκαλούν κουνέλη .
    Κύριοι με αηδιάζετε δεν θέλω να ψηφίσω κανέναν από εσάς υπάρχουν άλλοι δύο συνδυασμοί και το λευκό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως εμένα η Σαβούλα μου αρέσει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.ΔΕΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ?ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ..ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ....! Π,ΚΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Παρότι ο Λιάπης δεν με εμπνέει, αυτή η παρουσία του κλπ, είναι πετυχημένος στο τομέα του. Στα κοινωνικά, παρότι πολλά χρόνια πρόεδρος-μέλος στις ΓΕΦΥΡΕΣ (δεν τον έχω αντιληφθεί σε άλλη δραστηριότητα) δεν κατάφεραν να ρίξουν γέφυρες πουθενά αλλού (π.χ. Αργεντινή που εμπνέει , Χιλή , Βραζιλία, έτσω σε κάποια άλλη μεσογειακή χώρα. Οι ίδιοι και οι ίδιοι, τα ίδια πάντα. Βέβαια, να μη αναφερθώ στα τελευταία γνωστά γεγονότα. Σε ποια άλλη κοινωνική δραστηριότητα τον είδατε μπροστάρη; Αλλά έχω υπομονή να τον ακούσω αύριο, παρότι δεν συμφωνώ στην απώλεια άλλης μια 5ετίας σε πειραματισμούς

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε των 2:27
      Aν δεν κάνω λάθος οι Γέφυρες εκλέγουν τα μέλη τους δημοκρατικά .
      Επίσης δε είναι κλειστός ως σύλλογος στη εγγραφή μελών αλλά τα υποψήφια μέλη δεν ενδιαφέρονται διότι η παιδεία την περιοχή μας είναι μηδαμινή και ο νεαρόκοσμος παιζει με το smartphome μέχρι να βρεθεί ευκαιρία για δουλειά εάν βρεθεί δουλειά διότι έχουμε σε εξέλιξη μια πολύ σοβαρή κοινωνική κρίση.
      Επειδή στις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές θα βάλω και εγώ υποψήφιος θα ήθελα να με βοηθήσεις στα εξής για να κερδίσω την δημαρχία αλλά και την ηγεσία στις γέφυρες:
      Tι εννοείς δε είναι συμμέτοχος στις κοινωνικές δραστηριότητες ;
      Tι ορiζεται ως κοινωνικό; Διότι εάν κοινωνικό ορίζεται ότι έκαναν οι προηγούμενοι ως κοινωνιστές προτιμώ εκατό φορές τον μελλοντικό δήμαρχο να μην είναι κοινωνικός.
      Η Γέφυρες είναι καλώς ή κακώς το μοναδικό σημείο αιχμής και απόπειρας να έρθει ο κόσμος της περιοχής μας σε επαφή με τον πολιτισμό. Οι ιδιες οι Γεφυρες δεν παραγουν πολιτισμό αλλα κάνουν κάτι σημαντικό δημιουργούν αφορμές για πολιτισμό και αυτό είναι σημαντικό.
      Τα οικονομικά των Γεφυρών είναι πολύ περιορισμένα για πολυτέλειες τύπου Χιλή κ.λ.π.
      Υπάρχουν οικονομικοί περιορισμοί (τεράστια έξοδα για διειπηρωτικά ταξιδια ) γνωσης ισπανικής η πορτογαλικής γλώσσας που δεν κατέχεται από κανέναν.
      Εάν έχεις πάντως τεκμηριωμένες και κοστολογημένες (ζούμε σε πολύ δύσκολους οικονομικούς καιρούς) προτάσεις για δράσεις στον πολιτισμό να τις καταθέσεις και γιατί όχι να ερωτηθεί αύριο ο κύριος Λιάπης για οτιδήποτε.

      Νίκο καλή επιτυχία για αύριο και θυμήσου ...η πολύ κοινωνικότητα δημιουργεί παρενέργειες ( ο καθένας ζητάει να του χτίσεις γεφύρια σας σύγχρονος Μαυρογιαλούρος)

      Διαγραφή
    3. Και μόνο που θεωρείς ότι η παιδεία στη περιοχή μας είναι μηδαμινή , είναι προσβλητικό για το σύνολο των υπολοίπων πλην της παρεούλας σου. Δεν θα σου απαντούσα , για να μην αποκαλύψω την αμορφωσιά μου. Αλλά και το άλλο , να θέλεις δήμαρχο μη (αρνητικό) κοινωνικό , δλδ αντικοινωνικό , μη φίλο με τη κοινωνία, μη εντεταγμένο στη κοινωνία , μη εμφανίσιμο , μη συνδιαλεγόμενο , μη μη μη , με τη κοινωνία. Σίγουρος ότι δεν κατέχουμε την ίδια παιδεία, ταπεινά αναγνωρίζω την αδυναμία μου να σε βοηθήσω στις όποιες εκλογές θα συμμετέχεις. Κα ι επειδή δύσκολα θα σε παρακολουθήσει η μηδενικής παιδείας κοινωνία μας, εύχομαι να μη μας δυσκολέψεις την απαίδευτη ζωή μας.

      Διαγραφή
    4. Προς ανώνυμο 9:22
      Kαταρχήν δεν γνωρίζεις ουτε την παρέα μου ούτε ποιος είμαι.
      Ποιος είσαι εσύ που θα μου κάνεις το ψυχογράφημα μου; O Ιρβιμ Γιαλομ;
      Aπό πότε είναι προσβλητικό να διαπιστώνεις κανείς το αυτονόητο, δηλαδή ο πολιτισμός στην Βόνιτσα είναι στο μηδέν .
      Γίνεται συναυλία στην κουκουμίτσα με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και μαζεύονται 990 άτομα από τα ποιο απίστευτα σημεία της Ελλάδας αλλά βονιτσάνοι καμιά δεκαριά .
      Γίνονται προβολές στο Δημοτικό σχολείο μαζεύονται καμιά πενηνταριά άτομα σε μια περιοχή με πλυθυσμό 7.000 και μάλιστα μερικοί δεν νοιώθουν άνετα επειδή κρυώνουν .
      Για όλες τις προηγούμενες δημοτικές Αρχές ο πολιτισμός ήταν :
      1) Γρηγοράκης
      2) Αμβρακικός
      3) Ιπποδρομίες και Ιππικοί Σύλογοι.
      Η μεταφύτευση του πολιτισμού δεν γίνεται με τις κοινωνικότητες αλλά ξεκινά ως προσωπική ανάγκη του καθενός .
      Εάν δεν στρώσεις κώλο , αυτιά και μυαλό ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ στην αρχή για να έχεις μια αφετηρία αναζήτησης σε θέματα πολιτισμού και ποιότητας ζωής καμιά εξουσία και καμιά παρέα και καμιά φιλία δεν θα σου τα προσφέρει.

      Όχι σε αυτές αλλά στις επόμενες εκλογές προτίθεμαι να κατέβω και ζητώ να μου ορίσεις ακριβώς την έννοια της κοινωνικότητας.
      Διότι εάν την κοινωνικότητα την ορίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ να ακούς 5.000 χιλιάδες νοματαίους να σου λένε να τους ρίξεις πίσα στις λακούβες να τους διορίσεις τα παιδιά στο Δήμο (πρόλαβαν άλλοι) ,και προτιμήσεις το δικό τους οικόπεδο σε περίπτωση που ο Δήμος χρειαστεί να αγοράσει κάτι ...εεε αυτό δεν είναι φιλία αλλά προσωπική εκμετάλλευση.
      Να μου ορίσεις ποιες κοινωνικές δραστηριότητες ορίζεις ως τέτοιες για να μπω μπροστάρης.
      Πριν σκεφτείς να γράψεις κάτι να σκέφτεσαι 2 και 3 φορές αλλιώς να μην το γράφεις .Διότι το προτείνεις σε πολιτιστικούς συλλόγους στροφή προς Βραζιλία και Χιλή ...δείχνει διαταραγμένο μυαλό (τουλάχιστον)
      Φαντάζομαι ότι ο προηγούμενος δήμαρχος (Αποστολάκης) πριν γίνει δήμαρχος μέσα στην κοινωνικότητα ήταν το ίδιο ισχύει και με τον έτερο διεκδικητή ( Φερεντίνο) πριν ασχοληθεί με τα δημαρχιακά γύρναγε από καφενείο σε καφενείο.
      Επειδή σε συμπαθώ θα σου δώσω τροφή για την απαίδευτη (κατά δηλωσή σου) σκέψη σου.
      Δικό σου ...
      "....Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες : στους ΕΞΥΠΝΟΥΣ και στους ΒΛΑΚΕΣ. Αν και η μεταξύ τους διάκριση δεν είναι δύσκολη , όσοι ανήκουν στην πρώτη κατηγορία δεν το λένε και όσοι ανήκουν στη δεύτερη δεν το ξέρουν!!"
      Εγχειρίδιο βλακείας .....Χαριτόπουλος !!

      Διαγραφή
    5. Περιληπτικά, στις μακροσκελείς σου αναζητήσεις :
      Ο πολιτισμός εκφράζει και ικανοποιεί τις ανάγκες της κοινωνίας. Ο πολιτισμός που ευαγγελίζεσαι ικανοποιεί τις ανάγκες της παρέας σου. Προφανώς βρίσκεσε σε λάθος διάσταση.
      Ο εκλεγμένος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ακούει τα αιτήματα του λαού, να τα εκτιμά και ανάλογα να ενεργεί. Όχι να εκμεταλλεύεται διαδικασίες για να ικανοποιεί τα δικά του παιδιά. Ακόμα χειρότερο, τις δικές του ανάγκες
      Ο έξυπνος δεν χρειάζεται αγορεύσεις να αποδείξει την εξυπνάδα του. Ο βλάκας λέει πολλά και επι παντός επιστητού. Παρατήρησε γύρω σου και θα καταλάβεις.

      Διαγραφή
    6. "Ο πολιτισμός εκφράζει και ικανοποιεί τις ανάγκες της κοινωνίας" ....όπου ανάγκες της κοινωνίας είναι ....Σουλειμαν ο Μεγαλοπρεπής...Τάσος και η Γκόλφω ....Τασία Βέρα ...Τάκης Καρναβάς....Μεσημεριαναδικα στην ΤV...και χίλιες δυό παπαριές άλλες .
      Εισαι σίγουρα σε σωστή διάσταση.
      Εάν η τέχνη σε έπαιρνε σοβαρά τότε Η Μελίνα Μερκούρη θα έπρεπε να έπαιζε σε παράσταση του Σεφερλή , ο Τσιτσάνης και ο Βαμβακάρης να μην έγραφαν ποτέ τραγούδια για το περιθώριο(φυλακή,ναρκωτικά)....και ο Θεοδωράκης να μην συνέθετε ποτέ το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ αλλά το "παρήγγειλα στον γάμο σου λουλούδια"
      Ο εκλεγμένος ναι ....ο υποψήφιος σε ποιες κοινωνικότητες θα πρέπει να είναι μπροστάρης ...βαφτισια ,γάμους ίσως ;
      Aυτό το μοντέλο πολιτικής ενασχόλησης το είχε ο Μητσοτάκης με 15.000 βαφτηστηρια και κάπου έχω ακούσει και στην...Χιλή , αλλά εσύ θα ξέρεις καλύτερα μιας και επιθυμείς να ανοιχτεί ο πολιτισμός προς Λατινική Αμερική.

      "....Ο έξυπνος δεν χρειάζεται αγορεύσεις να αποδείξει την εξυπνάδα του. Ο βλάκας λέει πολλά και επι παντός επιστητού...." Θα συμφωνήσω κοίτα τον καθρέπτη σου .

      Διότι εάν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις έναν λαό που ψηφιζε κατά 90% τουλάχιστον δύο κόμματα για να διόριζει τα παιδιά του και για να χτίζει τα αυθαίρετά του.

      Διαγραφή
    7. Που φθάσαμε. Να υποβαθμίζουμε ένα τοπικό έθιμο (Γρηγοράκης), να μιλάμε απαξιωτικά για τη τοπική ομάδα (Αμβρακικάρα) , να περιγελούμε τις ιπποδρομίες και τον Ιππικό Όμιλο. Ασχοληθείτε με τα πολιτικά σας και αφήστε μας στο δικό μας έργο. Άλλωστε, συγκεντρώνουμε περισσότερους σε κάθε μας δραστηριότητα από όσους συγκεντρώνετε εσεις σε ένα χρόνο. Διαφημίζουμε το τόπο μας σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Τα απαξιωτικά λόγια φανερώνουν το επίπεδο του καθενός.

      Διαγραφή
    8. 10:42, Δλδ το 90% του λαου μας είναι βλάκες; Ψ Υ Χ Ρ Α Ι Μ Ι Α Α Α Α Α Α. Δεν επιτρέπεται σε ένα πολιτισμένο να λέει τέτοια πράματα. Πιπέρι.

      Διαγραφή
    9. Προς ανώνυμο 3.17
      Σε συμπαθώ .....οπότε δικό σου το παρακάτω
      «Η Ψυχολογία των Όχλων» του Γουστάβου Λεμπόν

      "....η μάζα είναι ένα συνοθύλευμα ατόμων που έχουν μία νοητική ενότητα και που συγχωνεύονται σε ένα κοινό αίσθημα και πνεύμα. Έτσι, ακόμα και τα πιο ευφυή και μορφωμένα άτομα, στην μάζα εξισώνονται προς τα κάτω. Ο πιο μορφωμένος και ο πιο ψύχραιμος καταντά να αξίζει όσο και ο λιγότερο ορθολογικός και «πολιτισμένος». Η συνείδηση είναι ατομική, το υποσυνείδητο είναι συλλογικό. Στην κυριαρχία αυτή των βαθύτερων και ανορθολογικών τάσεων οφείλεται και το αίσθημα της ακατανίκητης δύναμης που χαρακτηρίζει την μάζα –και που εντείνεται από τον μεγάλο αριθμό, την ανωνυμία και την ανευθυνότητα. Το άτομο κυριεύεται από ένστικτα που, αν ήταν μόνο του, θα περιόριζε.

      Τα μαζικά άτομα, δεν μπορούν να σκεφθούν λογικά, δεν γνωρίζουν τις αποχρώσεις, δεν ανέχονται τον αντίλογο και δεν προάγουν στο εσωτερικό τους τις διαλεκτικές συζητήσεις, υιοθετώντας ή απορρίπτοντας τις απόψεις στο σύνολό τους. Είναι ετεροκίνητα, εύπιστα, ευμετάβλητα, ασταθή, παρορμητικά, μισαλλόδοξα, δογματικά, ουτοπικά, αυταρχικά και συντηρητικά –ειδικά το τελευταίο σημαίνει ότι τείνουν να επαναφέρουν την παλαιά τάξη πραγμάτων…

      Έτσι, η νοητική συγκρότηση της μάζας την καθιστά ιδιαίτερα ευπρόσβλητη σε απλοϊκές θεμελιώδεις ιδέες, βαθειά ριζωμένες στο ασυνείδητο, που αποτελούν μέρος των «κληρονομικών» αποθεμάτων του κάθε έθνους. Οι ιδέες που για διάφορους συγκυριακούς λόγους εισέρχονται στην συλλογική ψυχή μπορεί να αποκτήσουν τεράστια δύναμη και να έχουν σημαντικότατες επιπτώσεις, οδηγώντας σε πολέμους και επαναστάσεις. Οι συλλογισμοί της μάζας είναι «πρωτόγονοι», χονδροειδείς, αναλογικοί, γενικευτικοί κλπ., ενώ καταλαβαίνουμε γιατί οι εικόνες μπορεί να ασκήσουν μεγάλη επιρροή στην φαντασία της. Η τελευταία είναι κατ’ εξοχήν έδρα της «πνευματικής ζωής» του πλήθους και η τέχνη της διακυβέρνησής τους συνίσταται στην τέχνη της έξαψης και του εντυπωσιασμού, της διέγερσης αυτής της φαντασίας, κυρίως μέσω δυνατών και υποβλητικών εικόνων, λέξεων και συνθημάτων, ύμνων και τραγουδιών, κ.α...."

      Από τις εσχατιές της Πογωνιάς χαιρετώ σας

      Διαγραφή
    10. Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με το ανώνυμο 3.09
      Οι μορφωμένοι ευθυνονται για το κατάντημα της Βόνιτσας .
      Εχουν δυαλύσει την Αμβρακικαρα και τον Γρηγοράκη που η Βόνιτσα ακούγεται μεχρι την Αμερική.
      Ο κυριος Φερεντίνος δεν έτρεξε για να μην υποβιβαστεί η ομάδα ενώ ο κυριος Αποστολάκης έτρεεχε πρωί μεσημερι βραδυ .Κοντεψε να μην ασχοληθεί καθόλου με τα αυτοδιοικητικά.
      Κιε επειδή εγώ τους μορφομένους δεν τους πάω καθόλου χιλιες φορές αμόρφωτος και ας διορίστηκε και από τον Τσοβολα.
      Ενας ψηφος από μένα για τον Αποστολάκη .
      ΟΧΙ στους μορφωμένους που υποβίβασαν την ομάδα.
      Πάω τώρα να ποιο ένα ουισκάκι στο Σολωνα να χαλαρώσω

      Διαγραφή
  12. καλά τη λύσσα σας έπιασε. Ο άνθρωπος συγκέντρωση του συνδιασμού του θα κάνει. Αν δεν μιλούσε ο Λιάπης στην παραλία η συγκέντωση του συνδιασμού του θα γινοταν στην παραλία και το τσουνάμι θα μας παρέσαιρνε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ......Ε ΡΕ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A μας απειλείτε παπαγαλάκι του Κάρι ;;
      Mας λέτε ότι θα πέσουν φάπες ;;

      O λαός θα σας στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας .
      Αντικειμενικά η Αφροδίτη είναι ποιο καλή από την γυναίκα του Σπυρου αλλά εγώ θα ψηφίσω τον Κνιτη τον Μωραίτη που έχει και εξηγημένα παιδιά νεοφιλελεύθερους ( Μπουρχας !!!!) στον συνδυασμό και ας αντιπροσωπεύει ένα κόμμα Μαυσωλείο.

      Διαγραφή
  14. Εμείς εδώ στην Μεδεώνα σε περιμένουμε μάγκα να έρθεις να μας δώσεις τις φάπες.. Βλάκα και αμορφωτε. Δεν πέφτουμε στο επίπεδο σου.Αλλά κάνε εσύ την κίνηση και έλα και εμείς θα σε υποδεχτούμε όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bρε ότι και να κάνετε ο Αποστολάκης θα βγεί !!

      Ασχετοι ε άσχετοι

      Διαγραφή
  15. Καταλαβαίνω ότι οτι υποστηρικτές του κ. Φερεντίνου και κ. Λιάπη έχουν αναλάβει εργολαβία υποστήριξης τους, χρησιμοποιώντας τη λογική μας . Αναφερόμενοι στην έλλειψη πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ενός αντιπάλου , επιδιώκουν με ρατσιστική νοοτροπία τον αποκλεισμό του στην ενασχόληση με τα κοινά. Λυπάμαι για τη μόρφωση και το πολιτισμό τους. Αυτό βρήκαν να τον κατηγορήσουν ; Οι υποψήφιοι δεν κρίνονται με το έργο τους , τις πράξεις τους ; Ας αναφέρει ο καθένας με παρρησία ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ. Το τυφλό μίσος και η αδικαιολόγητη απαξίωση δεν προσφέρουν στο τόπο. Προσοχή λοιπόν, σε όσους έχουν μάτια και αυτιά ανοιχτά, να ζυγιάζουν τα πάντα ως ελεύθεροι άνθρωποι, πριν αποφασίσουν ποιος θα ψηφίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγώ ψηφίζω Μωραίτη.
      Τραβάς κανένα ζόρι;;
      Δεν με ενδιαφέρει να ψηφίσω Αποστολάκη.
      Εχεις πρόβλημα;

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμε 10:42 με έπεισες. Επειδή ανήκω στο 90%, δεν έχω πτυχία, αγαπώ την ιστορία του τόπου μου και τα έθιμά του, στηρίζω όπως μπορώ τις δραστηριότητες των νέων, επειδή σέβομαι τις ρίζες μου, τώρα που έφυγε ο Ζαχαράκης, πάω κατ΄ευθείαν Αποστολάκη. Θα καταλάβεις ποιος είμαι γιατί δεν θα με βρείς όταν έρθεις Μοναστηράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ".... τώρα που έφυγε ο Ζαχαράκης, πάω κατ΄ευθείαν Αποστολάκη..."

      E όλοι το λένε εδώ στο θύριο που μένω ότι ο Ζαχαράκης χρησιμοποιήθηκε από τον Αποστολάκη για μα μην βγεί ο Φερεντίνος είναι κοινό μυστικό.
      Ε,δεν το είχα σκοπό να έρθω στο Μοναστηράκι.

      Διαγραφή