Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ποιον θα ψηφίσετε για Δήμαρχο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας; - Διαδικτυακή ψηφοφορία





Το μπλογκ μας διεξάγει την πρώτη διαδικτυακή ψηφοφορία με το ερώτημα: Ποιον θα ψηφίσετε για Δήμαρχο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή μέχρι τις 12:00π.μ., 18/4/2014.

Οι συνδυασμοί που με τα τωρινά δεδομένα θα συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου, είναι οι εξής:
1) Αποστολάκης Γεώργιος - Δύναμη Πολιτών
2) Λιάπης Νικόλαος - Πολίτες σε Δράση
3) Μωραΐτης Νικόλαος - Λαϊκή Συσπείρωση
4) Φερεντίνος Ευθύμιος - Ανοικτός Δήμος

18 σχόλια:

  1. Eγώ ήδη από το πρωί ήπια 7 καφέδες και με το smartphone που έχω στις Καφετέριες που έχουν ΟΛΕΣ Wi-Fi Free έκαναν το καθήκον μου και ψήφισα επτά φορές τον κυριο Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυριο το πρωί θα ξεκινήσω από την Βρυσούλα( κεντρικός δρόμος) θα πάρω σβάρνα τα καφενεία και τα τυροπιττάδικα (και η κουτσή Μαρία έχει free Wi-Fi και με την ταμπλέτα θα ψηφίσω Θύμιο καμιά δεκαπενταριά φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε ψεματίκα αφού δεν μπορείς να ψηφίσεις από το ιίδιο κινητό ή laptop ή σταθερό υπολογιστή περισσότερες από μία φορά . Γιατί είσαι σκέτη παραπληροφόρηση σαν τον ΘΥΜΙΟ τον αρχηγό σου. Α επίσης δεν μας είπες τίποτα για την δημοσκόπηση της εκδότριας του παρόν;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς τα παπαγαλάκια του Καρυ ...δεν ξέρετε τι σας γίνεται τεχνολογικά ...θέλετε να αναλάβετε των Δήμο ;;;

      Mαθήματα πως ξεγελάμε τον ψηφο- συλλέκτη στο Ιντερνέτ.

      Μάθημα 1ο

      Με το λαπτοπ ανά χείρας ξεκινάμε περιοδεία στις καφετέριες της παραλίας και από το wi-fi της κάθε μιας που έχει διαφορετικό ΙP ( εδώ είναι το μυστικό η διαφορετική IP ) ψηφίζουμε Αποστολάκη!!!
      Μετά με το σμαρτφον ανα χειρας και με ανοικτό το Wi-Fi του τηλεφώνου (και ΟΧΙ μέσω του παρόχου της κινητής τηλεφωνίας ψηφίζουμε καμιά 30 φορές τον Αποστολάκη (διότι είναι παιδί του λαού ...ένας από εμάς)

      Μάθημα 2ο

      Όχι ζαβολιές ...να πάτε να αφήσετε κανένα ευρώ σε καμιά καφετέρια ...δεν θα σας εξηγήσω πως από το σπιτάκι σας μεσω του HideIP ψηφίζετε καμιά 200 αριά φορές Αποστολάκη διότι το παιδί μπαζωσε τον βάλτο και έβαλε γκαζόν .

      Εμπρός αμοληθήτε στις καφετέριες με τα smartphone !!! τεμπέληδες ....

      Διαγραφή
    2. Η δημοσκόπηση του ΠΑΡΌΝ είναι αξιοπιστη και είναι η εξής
      Αποστολάκης 79%
      Φερεντίνος 21%
      Οι υπόλοιποι μεταξετασταίοι

      Διαγραφή
    3. Αυτός τουλάχιστον κάτι μπάζωσε και κάτι έφτιαξε, σωστό ή λάθος. Ο Θύμιος τι έφτιαξε ποδήλατα με 200.000€; Α ξέχασα αγόρασε και το χωράφι της Κατούνας με 214.000€ γιατί κινδύνευε να απενταχθεί το έργο...

      Διαγραφή
    4. Mπορείς να ψηφίσεις από το ίδιο κινητό ή laptop ή σταθερό υπολογιστή περισσότερες από μία φορά.
      Αρκεί να Φέρης άλλη IP κάθε φόρα που κάνεις login (IP musking Softwhear)

      Διαγραφή
  4. Σοφοκλής Καρναβάς12 Απριλίου 2014 στις 8:06 μ.μ.

    Ανώνυμες αερολογίες.... Αντε πιείτε κανένα καφέ αν βαριέστε! Σκοτ για δήμαρχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. +1 Σκοτ για δήμαρχος, ο μόνος με όραμα να κάνει τη Βόνιτσα νησί!!!

      Διαγραφή
    2. Ποιος είναι ο Σκοτ ρε παληκάρια ;;

      Διαγραφή
  5. Και νομίζετε ότι με τέτοιες τακτικές θα βγάλετε αρχηγό ; Ο διαχειριστής προφανώς ζήτησε τη συμμετοχή μας. Το blog δείχνει την ανεξαρτησία του, με τις αναρτήσεις και τα σχόλια. Λίγη σοβαρότητα δεν βλαπτει. Στο κάτω της γραφής , η κάλπη βγάζει το νικητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι ποιος σου είπε ότι θα βγάλουμε αρχηγό μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ...απλά με χιουμοριστικό (ίσως και λίγο ακραίο) τρόπο προσπαθούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει καμιά αξιοπιστία στις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες ....σε όποιο site και σε όποιο blog και εάν δημοσιευτούν θα υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας ( χωρις να φταίει σε τίποτε ο διαχειριστής του blog ).
      Eάν παίρναμε σοβαρά υπόψη τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες τότε ήδη η ΧΑ θα ήταν κυβέρνηση με 45%

      Εάν δεν πείθεστε μια ερευνα στο " Ηow can change ΙP " με το ψαχτήρι θα σας διαφωτίσει !!

      Ο Σκοτ είναι εκείνος που κακαποιεί τα αυτιά μου κάθε βράδυ βάζοντας κατι ηλίθια χιπ - χοπ ;;Aγόρι μου η ΒΌΝΙΤΣΑ δεν έγινε ακόμα γκέτο ....βάλε και καμιά Lana Del Ray ....

      Διαγραφή
  6. Επειδή θεωρούμε το ποσοστό των "έξυπνων" σε κάθε παράταξη, που θα βρούν μεθόδους παραπλάνησης , ότι είναι αμέσως ανάλογο του αριθμού των ψηφοφόρων των συνδυασμών, θεωρούμαι ότι όλοι οι υποψήφιοι έχουν το ίδιο ποσοστό , οπότε η επιρροή των χακεράκηδων είναι μηδέν , που τους ταιριάζει απόλυτα. Ψηφίστε όσες φορές θέλετε και όποιον θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ήρθε;;
      Kαντο μας ταληράκια εγώ είμαι από τους χαζούς.

      Θα ήταν ενδιαφέρον εκτός από τις 4 παρατάξεις να υπήρχε και η δυνατότητα (5η) ως "Λευκό 'Ακυρο"

      Διαγραφή
  7. Να δοθεί και κανένα laptop στους τσιγγάνους του ΑΚΤΙΟΥ άνθρωποι είναι και αυτοί ....γιατί να μην ψηφίσουν ηλεκτρονικά ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγώ ψηφίζω δαγκωτό Νεκτάριο! είναι ο μόνος που μπορεί να συναγωνιστεί Σκοτ αφού θα υλοποιήσει το όραμα ανάπτυξης του αειμνήστου Koutsopetalou!!!
    pazariotis-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σου μεγάλε ! Ποιός είναι ο Νεκτάριος ; Μήπως είναι συγγενής με κανένα άλλο υποψήφιος ; Ρωτάω μήπως και γίνουν ενώσεις τη δεύτερη Κυριακή

      Διαγραφή