Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 1η ΜΑΗ - ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΟΓΟΥ



O ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ διοργανώνει την καθιερωμένη γιορτή αλόγου στη Σάλτινη την 1η Μάη. Γλεντήστε μαζί μας με άφθονο φαγητό και ποτό συνοδεία ζωντανής ορχήστρας. Μεγάλη κλήρωση με δώρο αξίας 1.000€!



14 σχόλια:

  1. Περιμένω κάποιον απο τους 4 υποψηφίους να εντάξει στο πρόγραμμα του την απομάκρυνση (άμεση ) του ιππόδρομου απο την Σάλτινη.
    Δεν κοστίζει απολύτως τίποτε (παρά μόνο μερικούς ψήφους από καυλωμένους(συγνώμη δεν έχω μπλάνκο να το σβήσω) αναβάτες .
    Ας πάνε στον Πλατανιά ή πίσω στο γήπεδο ή στα χωράφια ή στην Κατούνα.

    Θα πρέπει να καταλάβουν ότι το σημείο εκείνο είναι ιδιαίτερης οικολογικής σημασίας και θα πρέπει να προσεχθεί ως κόρη οφθαλμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι οικολογία και.....πράσινα άλογα!!! όποιος θέλει να το παίξει οικολόγος ας πάει να φυτέψει κανένα δέντρο, ας καθαρίσει τον τόπο. ας πάψουν ορισμένοι να το παίζουν...οικολόγοι στα λόγια!!! στην επαρχία είμαστε όλοι...όλο και κάποιο χωράφι-οικόπεδο έχουμε, ας κάνουμε εκεί οικολογία και όχι μέσα από "μεγάλες" ιδέες και ΜΚΟ. κάνε οικολογία εσύ για τον εαυτό σου και άσε εμάς που αγαπάμε πραγματικά τη φύση να ασχολούμαστε με τα χωράφια και τα πρόβατα. ακούς εκεί οικολογία από τον...καναπέ!!! και δεν ισχύει μόνο για σένα 9.35 αλλά για όλους τους καναπεδάκιδες και τα στελέχη των ΜΚΟ οικολογίας!

      Διαγραφή
    2. "...κάνε οικολογία εσύ για τον εαυτό σου και άσε εμάς που αγαπάμε πραγματικά τη φύση να ασχολούμαστε με τα χωράφια και τα πρόβατα..."

      Με χωράφια και πρόβατα να ασχοληθείς (και έχεις την ευχή μου) ....με τα κοινά μην ασχοληθείς γιατί θα μας καταστρέψεις

      Διαγραφή
  2. na apomakrinthoume kai emeis pou prosgionomaste ekei file anonime.GARDIKIS VASILEIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με alt + chift τα ΑMERICANIKOS γίνονται ΕLLΙNIKOS"

      Τι ακριβώς προσγειώνετε εκεί αγαπητέ Gardikis? Αγνωστης ταυτοτητας Ιπταμενα Αντικείμενα(ufo)??
      Αν η απάντηση είναι ναι τότε να τα πάτε στο νέο γήπεδο (με Γκαζον ) για να αποξηρανθεί ο Βάλτος .
      Σε περίπτωση που προσγειώνετε αυτά τα μικρά ανεμόπτερα (απο Αμαδαρό μεριά) μπορείτε να τα προσγειώσετε λίγο πάρα πέρα στην αυλή του κυρίου Αποστολάκη(είναι ένας άνθρωπος που δίνει λύσεις σε ΟΛΟΥΣ και όλα)
      Αν πάλι ασχολείστε με το αερομοντελισμό μπορείτε να το προσγειώσετε στο μπαλκόνι του σπιτιού σας

      Καλή θέληση να υπάρχει και λύσεις βρίσκουμε.

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον σύλλογο. Είναι οι μόνοι που πληρώνουν την καύλα τους από την τσέπη τους. Ενω οι ψευτοκουλτουριαρηδες θέλουν να πληρώνει την καυλα τους ο Δήμος. Και να αισθάνονται σπουδαίοι επειδή θα μας εκπολιτίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eάν οι αλογάδες πληρώνουν την καύλα τους ( φτου γαμώτο που είναι γομολάστιχα ;;) από την τσέπη τους ....εεεε...ας πληρώσουν και κανένα χώρο(χωράφι ή αλάνα) παραπέρα για να κάνουν επίδειξη αλόγων και αδρεναλίνης και για να ζαχαρώσουν κανένα γκομενάκι.
      Οι οπλές των Αλόγων σε έναν χώρο που υποτίθεται είναι υπό διαμόρφωση (ως πάρκο) πληγώνουν την οποιαδήποτε προοπτική για να αναπτυχθεί ως χώρος πρασίνου.

      Παρακαλούνται οι αλογομούρηδες να μας απαντήσουν εάν είδαν σε καμια πρέβεζα (κυανή ακτή ή πάρκο ) σε καμια Λευκάδα ανάλογης τέτοιας ευφυίας κίνηση ( δηλαδή τα άλογα μέσα στα πάρκα )

      Διαγραφή
    2. Με alt + chift τα ΑMERICANIKOS γίνονται ΕLLΙNIKOS"les na min to ksero; apla vriskome ektos elados kai den mporo na grapso elinika!a..kai an den kseris pos legonte auta ta mikra anemoptera rota den einai kako.to onoma sou giati den to grefeis;

      Διαγραφή
    3. Kαλησπέρα εκεί στην ξενητιά !!!
      Ε.....δεν μπορώ να ξέρω και τα πάντα (για την ανεμοπλοία ) ....εμ πάσει περιπτώσει θα μπορούσε να λέγετε ...μέχρι και αλεξίπτωτο πλαγιάς (αλλά προσποιούμαι ότι δεν το ξέρω !!)

      Το όνομά μου είναι......σκύψε να μην μας ακούνε οι άλλοι .....παπαγαλάκι ....αλλά με ειδική αποστολή ....να μαζέψω τα άλλα άτακτα παπαγαλάκια και έχουν γεμίσει τα καφενεία με φήμες και παπαριές (έλεος είναι και μεγάλη εβδομάδα) για τους άλλους υποψηφίους.
      Οταν καταφέρω να τα μαζέψω μέσα στο κλουβί τους ( δηλαδή να κοιτάξουνε τον εαυτό τους στο καθρέπτη και να αναλογιστούν τι δεν έκαναν ή τι πολύ κακώς έκαναν ) θα τελείωσει και εμένα ο ρολος μου.

      Τελικά ρε πατρίδα τι θα προσγειώσετε (ή είχατε την προθεση να προσγειώσετε ) στο ιποδρόμιο της Σάλτινης .....να μαωτέψω.......UFO ????

      Διαγραφή
    4. UFO... (μιας και προσγειώνεσαι στη σάλτινη που είναι υπό...διαμόρφωση, αλλά από ποιόν? από το θύμιο? κι...άλλο έργο ο...θύμιος!!!) αφού τα ξέρεις όλα μιας και είσαι....παπαγαλάκι θα έπρεπε να ξέρεις ότι η σάλτινη (εσύ θα είσαι με τα adidas που πάτησε κοπριές? δεν πειράζει μωρέ, όποιος τη νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί!) οδεύει προς ΤΑΙΠΕΔ και ο δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα.. αλλά τι ξέρω εγώ μπροστά σε ένα παπαγαλάκι! πες πες όλο και κάτι θα μείνει! φταίει ο..Αποστολάκης και για αυτό! πες το....μην ντρέπεσαι! α και που είσαι, που.... πήγαν τα 215.000 € για το χωράφι του βιολογικού της κατούνας οεο!!!
      ένας....τοπικιστής βονιτσάνος!!

      Διαγραφή
    5. Προς τοπικιστή Βονιτσάνο

      Ρε εμείς που είμαστε από χωριά και μόνο λόγο του ονόματος(τοπικιστής) δεν πρόκεινται να σας ψηφίσουμε στις εκλογές.
      Μας έπρηξες τα νεφρά με τα 215.000 ευρώ .
      Έχετε κυριε στοιχεία για τα 215.000 ευρώ ....να τα πάτε στον εισαγγελέα.
      Το...φελέκι μου
      Σιγά μην ψηφίσω το βαθύ ΠΑΣΟΚ.!!

      Διαγραφή
    6. Πάει στο ΤΑΙΠΕΔ ;;
      από ΤΗΝ Σκύλα στην Χαρυβδη. Φευγει από τον Αποστολάκη (το Βαθύ ΠΑΣΟΚ ) για να καταλήξει στο Βαθύ ΠΑΣΟΚ !
      Αυτός ο τόπος δεν έχει μέλλον .

      Τιμημένο ΚΚΕ.

      Διαγραφή
  4. προς....1:06 κι 1:18 μπλε βαθύ.... παπαγαλάκια! κρίμα που πιστεύετε ότι όλοι είναι...μπλε, πράσινοι, κόκκινοι και...πορτοκάλι!είστε...άξιοι της μοίρας σας! αν..θυμάμαι καλά το ΤΑΙΠΕΔ το διαχειρίζεται το... βαθύ μπλε που ψηφίζεις. κάνω λάθος? συνεχίστε λοιπόν όλοι σας να ψηφίζετε μπλε, πράσινο κλπ, τα άτομα που μας έφεραν εδώ! ο λύκος κι αν εγέρασε ...ούτε την τρίχα άλλαξε ούτε την κεφαλή του! ξέρω θα πεις ότι είμαι πασόκος ...στα μούτρα σου!!! τι προτείνω? στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν...να μην πάει να ψηφίσει κανείς! θα πεις ότι δεν είναι λύση! λέω όμως ότι έτσι εκτρέφεται αυτό το σύστημα και μόνο έτσι μπορεί να αλλαχτεί! να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν είμαστε πρόβατα και yes men! γκεκε? αλλά τέτοια πρόβατα που είστε...τι να καταλάβεις? θα έρθουν να... σου χτυπήσουν την πλάτη,να σου χαμογελάσουν, εσύ θα τους υποκληθείς, και με την ψήφο σου θα..κρίνεις το μέλλον (μην το παίρνεις μόνο προσωπικά, ισχύει για όλους σαν εσένα με τις παρωπίδες, μπλε πράσινους και κόκκινους)!!!
    όσο για το να μην ψηφίσεις κανέναν βονιτσάνο, κανένα πρόβλημα...δημοκρατία έχουμε ...κάνε δικό σου ...συνδυασμό! πάντως τον είδαμε και τον ζαβερδιανό...azax...αόρατος!
    ένας ... τοπικιστής βονιτσάνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς 1:20....θα σε καταστρέψω εγώ που ασχολούμαι με τα χωράφια!!! ενώ...οι μορφωμένοι σαν και σένα τα έκαναν ρόιδο! πάντως σε αυτή την κατάσταση δεν ήρθαμε από τους...αγρότες αλλά από κάτι τύπους μορφωμένους σαν και....σένα, τον... μορφωμένο υποψήφιο, τους αντωνάκηδες, τους γιωργάκηδες τους τσιπράκηδες και όλους τους άλλους άκηδες!!!! παρεπιπτόντως... έχω πτυχίο πανεπιστημίου...αν και δεν σε αφορά, αλλά και καμία δουλειά.... δεν είναι ντροπή!!! εσύ κάτσε στο καναπέ σου ή πιες το φρεντουτσίνο σου, κάνε το παπαγαλάκι και άσε τους άλλους να δουλεύουν για να ζήσουν και κάποιους άλλους να δουλεύουν και...να σε δουλεύουν!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή