Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Αποστολάκη η Βιολόγος Δώρα Μοσχονά-Γεραναστάση




Η Δώρα Μοσχονά Γεραναστάση , από τα Παλιάμπελα Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας  , θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου - Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη

Η κα Μοσχονά είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιολογίας (ΒSc) MBρετανίας με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην μικροβιολογία. Έχει γράψει δύο βιβλία. Είναι γεννημένη το 1977 και κατοικεί μόνιμα στα Παλιάμπελα.
Πηγή : ΚΑΤΟΥΝΑ news.

53 σχόλια:

  1. Η κοπέλα είναι αξιολογότατη και μακάρι να πάει καλά (ειλικρινώς).
    Το θέμα είναι ότι ακόμα και γεμίσει με "γραμματιζουμενους" πολίτες το ψηφοδέλτιο του κυρίου Αποστολάκη ....το πρόβλημα ...παραμένει ....ο ίδιος (ο αρχηγός του συνδυασμού) δεν έχει καμιά επιστημονική κατάρτιση πράγμα πολύ σημαντικό στην σύγχρονη εποχή και σε εποχές κρίσης .
    Αν η Δώρα τεθεί επικεφαλής αναμφίβολα ναι ...τώρα όμως ευχαριστώ δεν θα πάρω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δλδ, οι γραμματιζούμενοι που τον υποστηρίζουν ..... γιατί άραγε ; Μήπως ζύγισαν την αξία , τις δυνατοτητες, τις ικανότητες των υποψηφίων και επέλεξε Αποστολάκη ; Τουλάχιστον, αυτή η "γραμματιζούμενη" κάτι ξέρει

      Διαγραφή
  2. Καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι αντιπαθούν τον Αποστολάκη. Οι περισσότεροι είναι παπαγαλάκια του συτήματος. Το πάθος τους, η τύφλα τους δεν τους επιτρέπει να δουν γιατί τό΄σα αξιόλογα άτομα τον ακολουθούν και τον στηρίζουν. Δυστυχώς, τέτοια άτομα κρατούν το τόπο στη μιζέρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 12:06 γι αυτό είναι αξιόλογος και φαίνεται από το έργο του. Πέτυχε στη ζωή του πιό πολλά από πολλούς και είναι δείγμα των ικανοτήτων του. Γιατί δεν σπούδασε ; Ξεχνάς σε ποιά εποχή μεγάλωσε, ότι ο πατέρας του πήγε εργάτης στη Γερμανία και δεν είχε τα απαραίτητα για να ζήσει. ΄Κάποιοι θέλουν ανθρώπους απο τζάκια , για να σκύβουν δουλοπρεπώς το κεφάλι με ευχαρίστηση, ανίκανοι οι ίδιοι να προσφέρουν κάτι. Πιθανόν, επειδή πέτυχε τόσα πολλά, κάποιοι βολεμένοι ανίκανοι για δημιουργία να τον έχουν καρφί στο μάτι τους. Ας το συν΄ηθίσουν. Τις εκλογές τις παίρνει ο Αποστολάκης για όσα έκανε μέχρι τώρα , γιατί είναι ένας απο εμάς και όχι πάνω απο εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eάν τις εκλογές πρέπει να τις παίρνουν οι " ένας απο εμάς και όχι πάνω από εμάς.."....εεεεε.... τότε να δώσουμε εντολή .....στον Νεκτάριο (Λιόντο)....έτσι θα αποφύγουμε αστοχίες του τύπου ....κατσικοδρομοι στον Αγιο Σπυρίδωνα ....παρκινγκ η πλατεία .....ο ιδιώτης να έχει κατσικωθεί στην πλαζ αγίας Παρασκευής να βάζει μουσική rave τέρμα και να μην επιτρέπει !!!
      Αποτέλεσμα ...υπαρξιακή και συναισθηματική καταστροφή !!
      Η κοπελιά μου να θέλει να κάνει μπάνιο στην Αγία Παρασκευή και να απαιτεί να την πάω με το "παπί" που έχω, ..εγώ να μην μπορώ... και από την άλλη να επιθυμώ να ξαναζήσω τις παιδικές καλοκαιρινές αναμνήσεις όταν μικρός έκανα μπάνιο εκεί και να αδυνατώ διότι δεν βρέθηκε η δική σας Δημοτική αρχή να διεκδικήσει το δικαίωμα μου (συνταγματικά) να έχω πρόσβαση στην ακτή της Αγίας Παρασκευής.
      Αφήστε που ο ιδιωτης καταπατητής της αγίας Παρασκευής προκαλεί οικολογική καταστροφή ....τέρμα η μουσική ντισκο κάθε μέρα ...εεεε..που να βρούν ησυχία να αναπαραχθούν οι γοβιοί ;;

      Διαγραφή
    2. Κύριε Αποστολάκη σεβαστό ότι συγγενείς σας πήγαν στην Γερμανία αλλά αυτό δεν σας κάνει ακόμα ποιο ικανό από αυτούς που δεν πήγαν !!
      Σχεδόν ποτέ (ιστορικά) η ρήξη με τα συμφέροντα δεν έγινε από πολιτικά εκλεγμένους λαϊκούς ανθρώπους .
      Ο Μαρξ , ο Βελουχιώτης ήταν απο πολύ καλές(οικονομικά) οικογένειες .
      Ισως τα όσα πετυχαίνει κάποιος εδώ στην Ελλάδα να μην είναι θέμα ικανοτητων αλλά κοματικών συγκυριών ( π.χ. Τσοβόλας ) ..οπότε ας μην ξύνουμε ζητήματα "ικανοτήτων"

      Διαγραφή
    3. Τι έκανε ο Φερεντίνος και η παρέα του για την Αγ. Παρασκευή?

      Διαγραφή
    4. Γιατί τι έκανε ο κύριος Αποστολάκης και η ομάδα του ;
      Xμμμμμ...για να σκεφτώ ....α ναι ..έτρεχε για την ποδοσφαιρική ομάδα !!

      Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι*

      *Υπάρχει και η παράφρασή της ....Χέστηκε η φοράδα στο Γενί Τζαμί.

      Το λέω διότι κάποιοι καλοθελητές θα με κατηγορήσουν ότι παραποιώ τις παροιμίες του σοφού λαού...και δεν θα το ήθελα...άσε που δεν μου άρεσε

      Διαγραφή
  4. Οχι να πήγαινε με τους καρεκλοκένταυρους ανίκανους της παρεοκρατίας. Τόσο "σίγουρος " ο Φερεντίνος, που ούτε σε διαδικασίες εκλογής δεν μπήκε να βγεί υποψήφιος. Δαχτυλιδάκιας λοιπόν και να τον χαίρονται οι φίλοι του οι "δημοκράτες". Ότι κι αν έκανε , τα έκανε ρημάδια. Θυμίσου την ομαδάρα μας που τη πήγε και πως την άφησε; Θυμίσου τη συμπεριφορά του τα τρία χρόνια που πέρασαν. Αυτός είναι. Κρίμα, γιατί είναι νέος , κρίμα γιατί κάποιοι άκριτα στηρίζονται επάνω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά ομαδάρα ;;
      Eάν εννοείς το ποδόσφαιρο(Αμβρακικός)....και ότι την πάτωσε ...τοτε ο κύριος Φερεντίνος είναι άξιος συγχαρητηρίων ...διότι το ποδόσφαιρο είναι το όπιο του λαού( πολίτη) ...και όσο λιγότερο ποδόσφαιρο έχουμε στην Βόνιτσα ..τοσο μεγαλύτερη η πιθανότητα η νεολαία μας να στραφεί στον πολιτισμό .....και να σηκωθούν από τις καφετέριες και τα Barcode της παραλίας.
      Μπορούν άνετα να γκομενίσουν και μέσα από πολιτιστικούς συλλόγους ...ενώ το ποδόσφαιρο τους τσογλανοποιεί όπως είπε πρόσφατα και η συντρόφισσα Κανέλη.

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όποιον αναλαμβάνει κάτι και το πάει στο πάτο. Δυστυχώς , ο δήμος δεν ψάχνει τέτοιυς ανθρώπους. Και εμείς οι δημότες ψάχνουμε το καλλίτερο και όχι τον πάτο.

      Διαγραφή
    3. ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο κ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ; ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΠΑΤΟ ; ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ; (ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ)

      Διαγραφή
  5. Με όλα αυτά που διαβάζω, αρχίζει να μ΄αρέσει ο Αποστολάκης. Αν σας αρέσει στη Βόνιτσα να πιάνεται πάτο, εδώ στη κατούνα δεν τα ανεχόμαστε. Τον μάθαμε το Θύμιο με τα νερά, με το οικόπεδο, με τα σφαγεία. Τέρμα η κοματικη πηθαρχία και άντε γειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δούλεμα κι αυτό . Το ωραίο ήταν όταν του ζήτησαν να πληρώσει το λογαριασμό για όσα έφαγε και έκανε τον ανήξερο. Ούστ ρε λεμε στη Κατούνα, για να διώξουμε τα ζωντανά.

      Διαγραφή
  6. Ποιανού ευφυία ήταν να κλείσει η Δημοτική Βιβλιοθήκη (πρώην εξωραϊστικός σύλλογος);
    Nα μου το πείτε για να τον καταψηφίσω στις εκλογές!!
    Ποιανού φαεινή ιδέα ήταν να απομακρυνθεί από το κτίριο δίπλα στην Αγροτική;;
    Όποιος το αποφάσισε εγκλημάτησε πολιτιστικά απέναντι στην Νεολαία.
    Καμιά κοινωνία δεν προχώρησε παραπέρα με facebook , φραπεδιά στο Σολωνα και εκτόνωση στο γήπεδο.
    Πολιτισμός σημαίνει ανοικτά μυαλά ...και ανοικτά μυαλά εγρήγορση.
    Αλλιώς ο νέος κάθε αραχτός στο Bell Mare πίνοντας φρεντοτσίνο και περιμένοντας πότε θα τον διορίσει ο κάθε Τσοβόλας....και όταν θα του λες ότι τον διόρισε ο Τσοβόλας ..θα προβάλει το σύνδρομο του Βασιλάκη Κάιλα ( ήμουνα στις στοές της Γερμανίας....και να κατά λάθος ο Τσοβόλας πέρναγε από εκεί.... και μου είπε ...έλα κι εσύ στο ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ που χτίζουμε!!
    Το σύνδρομο του λουστράκου-αυτοδημιουργητου (Ελληνικό σινεμά) έχει περάσει ανεπιστρεπτί για να συγκινεί τους δημότες της περιοχής μας.

    Τέλος καλό είναι να σοβαρευτούν κάποιοι σχολιαστές εδώ μέσα.
    Σεβαστείτε τον διαχειριστή (administrator) του καλού αυτού μπλοκ που μας φιλοξενεί!!
    α) Δύο φορές έπεσε από την καρέκλα (ευτυχώς δεν χτύπησε!!) από τα γέλια που κάνει με αυτά που λέτε για αυτοδημιούργητους και άλλες τέτοιες πασοκικές ελαφρότητες.
    β) Εχθές έψαχνε να πάει στο Κέντρο υγείας να ελέγξει το συκώτι του από τις αστειότητες που του έρχονται κατακέφαλα !!

    Ασχετο ...εντελώς .....ο Κουνέλης με ποιόν θα είναι υποψήφιος.....για να ξέρω τι ΔΕΝ θα ψηφίσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός άσχετε που έκλεισε το πολιτιστικό γραφείο σε μιά αποθηκούλα. Αυτοί που δεν ενίσχυσαν τη προσπάθεια συμπατριώτη για μιά πάντίνα αλλά είχαν λεφτά για το ΟΣΛΟ των κολλητών (είδες ποιοί τους στηρίζουν ; το ίδιο κατεστημένο που βρίσκεται παντού) . Χοντρά τα λεφτα η γυναικεία επιχειρηματικότητα και οι νέοι αγρότες (που τους βρήκε;) Αυτοί που ξέχασαν - έχασαν το παλιό κινηματογράφο. Θές κι' άλλα; ΒΛΕΠΕΙΣ ;ΞΕΚΟΛΛΑ...

      Διαγραφή
    2. ...Όσο για το Καΐλας, τόσα μπόρεσες να καταλάβεις, αυτά σου είπαν να προπαγανδίσεις και τα έχεις κάνει θάλασσα . Όσο έχεις καιρό ακόμα, γιατί μετά το Μάιο θα είσαι ......

      Διαγραφή
  7. Απλά μια αξιόλογη υποψηφιότητα. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μόνος σωστός φίλε. Όλοι οι άλλοι βγάζουν το άχτι τους για τον Αποστολάκη. Μετά τις εκλογές , τα ίδια πάντα άτομα θα είναι αυτά που θα παρακαλάνε. Καλομάθανε βλέπεις με μελέτες , αναβαθμίσεις,κλπ.κλπ

      Διαγραφή
  8. Αν ήταν να γινόταν Δήμαρχος αυτός που έχει τα περισσότερα τυπικά προσόντα (μόρφωση!) τότε θα υποβάλαμε δικαιολογητικά στον ΑΣΕΠ και δεν θα κάναμε εκλογές όπου ο καθένας μπορεί θέσει υποψηφιότητα και να κριθεί από τους συμπολίτες του, για τις προτάσεις του, την προσφορά του, το έργο του και γενικά την παρουσία του στην μικρή κοινωνία που ζούμε. Ξέρετε ο Αποστολάκης παρά τον πόλεμο λάσπης που δέχεται υπερτερεί στα παραπάνω και θα αποδειχτεί περίτρανα στις εκλογές του Μαίου. Μέχρι τότε υπομονή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μιλάς για ΑΣΕΠ γιατί ο Θύμιος θα αρχίσει το διάβασμα. Πάει το καλοκαίρι

      Διαγραφή
    2. Α....δεν βάζετε μυαλό ..καθόλου δεν βάζετε μυαλό .
      Τι σας είπε εύστοχα άλλος ομιλητής;; ....να σοβαρευτείτε!!!
      Ο administrator ( ευχαριστούμε καλέ μου άνθρωπε για την υπομονή σας) ντρανταχτηκε από τα γέλια ....έσπασε η καρέκλα του από τους τριγμούς.

      Επιτρέψτε μου κύριε διαχειριστά και χωρίς να θέλω να κάνω γκρίζα διαφήμιση
      Ωραιότατη καρέκλα με ψάθα κάνει και για την παραλία (καλοκαιράκι έρχεται)
      http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=21277

      Βεβαια μπορεί και να μην έχετε να πάτε στην παραλία με την καρέκλα σας διότι κάποιοι απίθανοι δημοτικοί άρχοντες θα εκχωρήσουν την ΠΑΝΑΓΙΆ για 50 χρόνια εκμετάλλευση σε κανένα ιδιώτη !!( σε λίγο θα πρεπει να πληρώνουμε διόδια στους μπαρμεν για να βολτάρουμε για να πάρουμε μάτι στο νυφοπάζαρο της παραλίας)

      Παντως έχεις δικιο ...ο Κατσιφάρας του ΠΑΣΟΚ του Τσοβάλα ...από θυρωρός έγινε υπουργός και τα αποτελέσματα τα βιώνουμε !!
      Η Ελλάδα ποιό φτωχή χώρα της Ευρώπης
      http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231307639

      Αμάν άργησα ...πάω να αρμέξω ....θα σπάσει το μαστάρι της προβατίνας μέχρι να φτάσω στο Πλατανιά

      Διαγραφή
  9. Μορφωμένος Νο1 (Φερεντίνος)
    • Διάλυση και υπερχρέωση του Αμβρακικού. Ανίκανος να βρεί μια χορηγία.
    • Αγορά του αγροτεμαχίου του Βιολογικού της Κατούνας στην τιμή σκάνδαλο των220.000€ αντι για 36.000€ που ήταν η αντικειμενική του αξία παρά τις απειλές του για προσφυγή στον εισαγγελέα. Καμιά αντίδραση αν και ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών στην ολιγωρία του Δημάρχου που κράτησε την εκτίμηση του ΣΟΕ ένα χρόνο στο συρτάρι του προκειμένου να μην αναζητηθεί άλλη λύση. Αντί για παραίτηση Μέτα τις απειλές για τον εισαγγελέα, πλήρη ταύτιση με τον Δήμαρχο και υπερψήφιση της αγοράς. Η καρέκλα ήταν γλυκιά και η Αλεξανδρούπολη μακριά
    • Καμιά ενέργεια για την αποτροπή της μεταβίβασης της Κουκουμίτσας –Σάλτινης στο ΤΑΙΠΕΔ
    • Πλήρης ανυπαρξία έργου ως αντιδήμαρχος.
    • Αποκλεισμός του Δημότη από το Δημαρχείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μορφωμένος Νο2 (Λιάπης)
    • Μετατροπή του συλλόγου «Γέφυρες στον κόσμο» σε ΜΚΟ χωρίς να ρωτήσει κανέναν όπως φάνηκε από τις έντονες αντιδράσεις των μελών του και την απόφαση της ΓΕΝΙΚΉΣ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗΣ μετά τα γεγονότα με την Κανέλη να παραμείνει οι «Γέφυρες στον Κόσμο» σύλλογος και όχι ΜΚΟ. Υλοποίηση αν και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας που ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται να τα καταργήσει. Καμμία ενημέρωση ή επίσημη ανακοίνωση που πήγα τα λεφτα από την αμοιβή του Συλλόγου. Που πήγαν τα λεφτά μορφωμένε Νίκο?
    • Πλήρης ταύτιση με την Δημοτική Αρχή. Καμιά κριτική για την αγορά σκάνδαλο του αγροτεμαχίου του Βιολογικού της Κατούνας στην τιμή των220.000€ αντι για 36.000€ που ήταν η αντικειμενική του αξία. Καμμία κριτική για κανένα θέμα. Υλοποίηση προγραμμάτων ανεργίας από κοινού με τον Δήμο με το Αζημίωτο φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αμόρφωτος (Κάρυ για τους φίλους…)
    • Παράδοση ως προίκα στην Δημοτική αρχή δημοπρατημένων έργων όπως της αποχέτευσης Βόνιτσας, του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Βόνιτσας και της ανακατασκευής του Γυμνασίου-Λυκείου
    • Παράδοση ως προίκα στην Δημοτική αρχή απόφαση της ΚΕΔ για δωρεάν παραχώρηση της Κουκουμίτσας και αγορά της Σάλτινης . Εκκρεμούσε απόφαση του Νομικού Συμβουλίου αν η τιμή αγοράς θα ήταν η αντικειμενική αξία (1.095.000,00€) ή η τιμή που όρισε το ΣΟΕ (665.000,00€). Μια σύγκριση με την υπόθεση της αγοράς του αγροτεμαχίου της Κατούνας θα είναι διαφωτιστική.
    • Ανάδειξη του σκανδάλου της αγοράς του αγροτεμαχίου της Κατούνας.
    Στη διάρκεια της θητείας του
    • Οργάνωση του Δήμου (Τεχνική Υπηρεσία, οικονομική και Ταμειακή Υπηρεσία ,ΚΕΠ κτλ)
    • Υλοποίηση πολλών έργων μέσω Γ ΚΠΣ (Αναβάθμιση και λειτουργία Βιολογικου καθαρισμού, κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων, Αντικατάσταση εξωτερικού αγωγού ύδρευσης Βόνιτσας, Θυρρείου, και Γουργουβλής-Δρυμού)
    • Υλοποίηση μικρότερων έργων: Δύο νηπιαγωγεία στην Βόνιτσα(Δημοτικό και Βρυσούλα),Νηπιαγωγείο και παιδικός σταθμός Αγ. Νικολάου, αναμορφώσεις – αναπλάσεις σε Βόνιτσα σε Παλιαμπελα και Θυρρειο. Αποχετεύσεις όμβριων σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων κτλ
    • Ανοιχτός Δήμος για όλους τους Δημότες.
    Η σύγκριση είναι δική σας. Όπως και η ψήφο σας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε δεν έχω αμφιβολία κάποιο παπαγαλάκι εδώ μέσα γράφει τις εξυπνάδες για τα αμφισβητήσει ταχα μου τον κυριο Αποστολάκη ..και μετά γράφει για να τον υποστηρίξει για να φανεί ότι υπάρχει ρεύμα υπέρ του.
      Ε.... εμείς που δεν θέλουμε να ψηφίσουμε κανένα ....σωστά πράττουμε.
      Aποχή ...μας ζαλίσατε γαμώτο !!

      Διαγραφή
    2. Ναι , αλλα το παπαγαλάκι του Αποστολάκη λέει αλήθειες. ΄Μπορείς να τις αμφισβητήσεις; Αφού θέλεις να λές (στους άλλους) , ότι θα ψήφίσεις αφού ζηγιάσεις τα δεδομένα. Τι έκαναν τρία χρόνια ; Αγόρασαν ένα οικόπεδο, καμιά εικοσαριά ποδήλατα, μας έκαναν τη ζωή ποδήλατο. Ευτυχώς είχαν δημοπρατηθεί κάποια έργα από τον Αποστολάκη και Σεραφή κατούνα.. ΔΙαφορετικά δεν θα γινόνταν τίποτε. Και μη μου πεις για σακούλες και ρεμούλες , γιατί ο ίδιος ο ΣΟλδάτος είπε σε εφημερίδα ότι δεν διαπίστωσε καμμιά οικονομική ατασθαλία επί κ. Αποστολάκη. Ραμένα τα στόματα ακόμα και οι κουτσομπόλες του χωριού.

      Διαγραφή
    3. Βρε μπουφέ παπαγαλάκια απάντησε σε κατι από τα παραπάνω. Ο καθένας έχει την προτίμηση του. Κανένα σχόλιο επ.ι της ουσίας

      Διαγραφή
    4. Ο.Κ. τα παπαγαλάκια του Αποστολάκη γράφουν για το έργο του. Τα παπαγαλάκια του Θύμιου θα μας πουν για το δικό του ; Ποδήλατα, οικόπεδο, ταξιδάκια εξωτερικού, τα ψέματα στη Κατούνα, όλο μακέτες και μελέτες (αν ψάξεις πιός τις κάνει, θα ξεράσεις) . Όλο θα και μαγκιές σε βάρος των άλλων.

      Διαγραφή
    5. Στα σχόλια μου για τους μορφωμένους δεν βλέπω σχόλια και τα σχόλια για τον αμόρφωτο είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Γι 'αυτούς που μιλούν για επικοινωνιακή στρατηγική και νομίζουν ότι ανήκουν στα επιτελεία του Τσίπρα ή του Σαμαρά τουλάχιστον, ξεχνούν το βασικό, ότι στον μικρό τόπο που ζούμε όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας...

      Διαγραφή
  12. Mα με ποιόν κατεβαίνει ο Κουνέλης;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον Αποστολάκη και θα κριθεί από τον κόσμο . Τουλάχιστον αυτός δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του. Οσον και αν διαφωνεις με την πολιτική του και να έχεις ζαλιστεί από τις πολλές κολωτούμπες ο τελικός κριτής γι
      αυτόν θα είναι ο κόσμος.

      Διαγραφή
  13. Aνεξάρτητος Παρατηρητής

    Προσπαθώ (και ενώ έχω ψοφήσει στο γέλιο ) μελετήσω τις παρεμβάσεις των σχολιαστών τα συμπεράσματά μου είναι τα εξής:
    Πλήρης παράκρουση τα παπαγαλάκια του κυρίου Αποστολάκη έχουν πιάσει "το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί" και αποκάλυψαν τον άξονα στο οποίο θα κινηθεί η προεκλογική εκστρατεία.
    Ολοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι ...δεν απαντούν και νομίζω είναι θέμα στρατηγικής ..όχι γιατί δεν εχουν απαντήσεις ...αλλά για να τον αφήσουν να εκτίθεται .
    Βασικός κανόνας της στατηγικής του πολιτικού marketing είναι : δεν αποκαλύπτουμε παρά μόνο στο κατάληλο timing τις θέσεις μας.
    Τεράστια πολιτική γκάφα .

    Ως αναποφάσιστος ρίχνω την ιδέα .
    Σε κοινό πάνελ να αναπτύξουν τις ιδεες τους και να επιχειρηματολογήσουν και να απαντησουν για τις εκρεμόττητες τους ως προς τους δημότες .

    Τι λετε κύριε Αποστολάκη στην πρόταση ...ναι ή όχι ;;;

    Eκει θα φανεί η πληρότητα και αρτιότητα των υποψήφιων ;;
    Tι λέτε σηκώνετε το γάντι στην πρόσκληση για κοινή εμφάνιση ναι ή όχι ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιμένετε σε μια πρόταση του κ. Φερεντίνου, που ΟΛΟΙ την έγραψαν στα παλαιοτερα των υποδημάτων τους. Τι ιδέες να αναπτύξουν ; Μιλάνε τα έργα τους. Αν δεν υπήρχε ο Αποστολάκης και ο Σεραφής, δεν θα αγινόνταν τίποτε σ' αυτό το δήμο. Ούτε αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε ;Μ' αυτά κρίνει ο πολίτης , που δεν θέλει να είναι πρόβατο στο μαντρί. Από λόγια και υποσχέσεις χορτάσαμε.

      Διαγραφή
  14. Eάν θέλουν να μας πείσουν για το δίκιο των επιχειρημάτων τους να καθίσουν στο τραπέζι και οι 4 υποψήφιοι και μπροστά σε ακροατήριο να ανταλλάξουν ιδέες και επιχειρήματα και εκεί θα μας πείσει ο κάθε Αποστολάκης για τον "παράδεισο" που κληροδότησε στην νυν και στη μέλλουσα δημοτική αρχή του Δήμου Βόνιτσας-Ακτίου.
    Ολα τα υπόλοιπα περί ομαδων ποδοσφαιρικών μακετών ,μελετών είναι μπουχαλιώτικες ασυναρτησίες και δείχνουν πανικό του κυρίου Αποστολάκη.
    Κυριε Αποστολάκη κάντε πρόταση για δημόσιο διάλογο με τους υπόλοιπους υποψήφιους για να κρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι τα ίδια και μυαλό δεν βάζετε . Η αναφορά στον Αποστολάκη δείχνει τη προέλευση του σχολίου. Κολημένοι . Πόσες φορές πρέπει να επαναληφθεί το μάθημα ; Πότε θα καταλάβετε οτι ο κόσμος κρίνει με τα έργα του καθενός και όχι με τις υποσχέσεις ; Τις υποσχέσεις του κ. Φερεντίνου τις χορτάσαμε. Ας πρόσεχε , όσο ήταν στην εξουσία. Τώρα είναι αργά.

      Διαγραφή
    2. Να δω debate στο δήμο μας, με φραπεδιά και tablet ανα χείρας, δεν το χάνω με τίποτεεεεε. Τώρα, τι θα συζητάνε, ποιός θα συντονίζει, που θα γίνει η συνάθροιση, πόσους θα χωράει, ποιοί θα μιλάνε, ποια θέματα θα τους απασχολήσουν κλπ είναι δευτερεύοντα. Αρκει να γίνει πανυγηράκι.

      Διαγραφή
    3. Nα συντονίζει το depate o ευγενικός administrator του blog που μας φιλοξενεί
      και τον έχετε καραφλιάσει όλοι σας εδώ μέσα !!!
      Άλλος το παίζει ο φτωχός λουστράκος του ελληνικού σινεμά που τον έστειλε το ΠΑΣΟΚ να μας σώσει ....άλλος αρνείται να συμμετέχει σε κοινό πάνελ διότι μιλάει με τα έργα (που δεν έκανε ποτέ ) ....άλλος το μειονέκτημα του (έλλειψη σπουδών) το προβάλει σαν πλεονέκτημα ("ένας από εμάς") ..και άλλος μιλάει με υπονοούμενα για τους συνυποψηφίους του επειδή δεν έχουν ανακοινώσει συνδυασμό ...όταν ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει συδυασμό.

      Παιδιά έτσι δεν γίνεται δουλειά!!...Να συντονιστούμε
      Αμέσως θα λύσω τις απορίες και ορίστε :
      1) Tι θα συζητάνε;;;.....καταρχήν τις αλληκατηγορίες του τύπου Δεν φροντισε την ομάδα , πηγε και εφτιαξε ποδοσφαιρικό γήπεδο μέσα στον βουρκο και επιχειρείς να κάνεις σέντρα σε αγώνα κυπέλου και το σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές διότι στο κόρνερ είναι φωλιά από βατραχάκια και εάν τα χτυπήσουμε θα μας κακολογήσει η Greenpeace.
      Επιπρόσθετα θα μπορούσε να συζητηθεί το εξής πραγματικό πρόβλημα ..... ότι φοβάται ο Βονιτσάνος τερματοφύλακας να κάνει εκτίναξη διότι "η μικρή περιοχή" είναι γεμάτη βδέλες και τρώει ποιό εύκολα το γκολ σε σχέση με τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας που αγνοεί το πρόβλημα(βδέλες ) και κάνει καλύτερες αποκρούσεις ....με αποτέλεσμα η ομάδα μας να μην αποσπά θετικά αποτελέσματα.
      2) Ποιός θα συντονιζει ...μα φυσικά ο κύριος administator ( να μην λέμε τα ίδια)
      3) Που θα γίνει.....χμμμμ....χμμμμ.....πολιτιστική αίθουσα δεν έχουμε (διότι καποιοι ετρεχαν για το ποδόσφαιρο και όχι για τον πολιτισμό ....χμμμμ.....χμμμμ στην μπουχαλη προτείνω ...να φάμε και κανένα κοκορέτσι.
      4) Πόσους θα χωράει ....δεν θα υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας διότι εμείς που νοιαζόμαστε να έρθουμε ...θα έρθουμε ....οι περισσότεροι δημότες λιάζουν τα αχαμνά τους (συγνώμη έρχεται και Πάσχα) στις καφετέριες της παραλίας βλέποντας fashion tv στην Νova .

      Επίσης καλό είναι να μην έχουμε ταμπλετες και σμαρτφον ....διότι ο σύντροφος Μωραιτης καιροφυλακτεί για να καταγγείλει τον εύκολο και αβασάνιστο πλουτισμό του ιμπεριαλισμού.

      Επιτέλους όλα εγώ θα σκέφτομαι εδώ πέρα ;;

      Διαγραφή
  15. Eπί της ουσίας ...ναι ή οχι στη κοινή παρουσία και να εκτεθείτε ΟΛΟΙ σε ερωτήσεις ;;
    Ολα τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές και αέρας κοπανιστός.
    Εγώ εκείνο που ξέρω είναι το εξής εάν έχεις ισχυρά επιχειρήματα τότε αποδέχεσαι να συμμετέχεις σε κοινό τραπέζι.
    Ολα τα υπόλοιπα είναι για αφελείς...πετάμε δεξιά αριστερά στα καφενεία για αδυναμία κατάρτισης υποψηφίων του ενός ή του άλλου συνδυασμού , για ποταμια , για γεφυρια, για μακέτες .
    Ναι ή όχι στην κοινή παρουσία για να κρίνει ο δημότης την επάρκεια των προτάσεων του καθενός αυτό μετράει για μένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θεωρείς αφελείς ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους υποψηφίους που αγνόησαν επιδεικτικά τη "πρωτοποριακή" πρόταση του κ. Φερεντίνου, καλά κάνεις. Φαίνεται ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ τίποτε άλλο να προτείνει και κόλλησε απο ιδέες. Δεν αξίζει πλέον να ασχολείται κανείς .

      Διαγραφή
  16. O Κουνέλης ρε παιδιά με ποιόν κατεβαίνει .....μα τι στο καλό ...επτασφράγιστο μυστικό είναι ;;
    Για να ξέρω ποιόν δήμαρχο ΔΕΝ θα ψηφίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα συμπεράσματα δικά σας ο ένας υποψήφιος που κατηγορεί τους υπόλοιπους υποψηφίους ότι δεν μπορούν να βγάλουν συνδυασμό....ενώ ούτε ο ίδιος έχει βγάλει τον δικό του ....αρνείται να συμετάσχει σε κοινό στρογγυλό τραπέζι με τους συνυποψηφίους του.

    Τα συμπεράσματα δικά σας κύριοι δημότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι δεν καταλαβαίνεις τίποτε. Αν είχε να πει κάτι, ας το έλεγε.Απλά, συγκεντρώνει υλικό για αντιγραφή , παλιά συνήθεια. Τέτοια φτώχεια, ούτε του εχθρού σου. Μην αποδίδεις σε υποψηφίους τα ανώνυμα σχόλια επισκεπτών.

      Διαγραφή
    2. Πιπέρι στο στόμα. Γιατί στρογγυλό ; Να μην είναι τετράγωνο; Βρε μανία με τα σχήματα, όπως τα μωράκια.

      Διαγραφή
    3. "...Γιατί στρογγυλό ; Να μην είναι τετράγωνο"

      Για να έχει μανία με τα σχήματα σίγουρα έχει σπουδάσει στην σχολή καλών τεχνών δηλαδή θολοκουλτουριάρης ...δηλαδή Κνιτης.
      Το υγιές ΠΑΣΟΚ πάντα ήθελε ένα ΚΚΕ ΄διπλα του και δεν το είχε ποτέ !!
      Οπότε εμείς του ΠΑΣΟΚ όποτε έρθουμε στα πράγματα θα γυρίσουμε την πλάτη μας στο προδοτικό ΚΚΕ

      Διαγραφή
  18. Ήθελα να ήξερα ποιός σκέφτηκε το γήπεδο μέσα στο Βούρκο;;
    Eχει καταστρέψει τα όνειρα εμάς των Βονιτσάνων που αγαπάμε και πονάμε την Ομάδα.
    Γήπεδο δίπλα στο βάλτο σημαίνει κουνούπια (χιλιάδες ,μιλιουνια ) και κουνούπια σημαίνει τσιμπήματα.
    Πάνε οι ποδοσφαιριστές μας τον Αύγουστο να ξεκινήσουν προετοιμασία ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας κανένα πρόβλημα. Όλοι με στην τρελή χαρά.
    Τελειώνει η μέρα έρχεται το βράδυ ....αρχίζουν να ξύνονται με μανία (τα κουνούπια που λέγαμε που έχουν προλάβει να τους τσιμπήσουν στη απογευματινή προπόνηση) .
    Την επόμενη ημέρα οι ποδοσφαιριστές μας (το καμάρι της πόλης μας ο ΠΑΣ Αμβρακικός)
    υποψιασμένοι για τα κουνούπια στην προπόνηση τρέχουν συνέχεια σαν τον Αστραχάν στον ιππόδρομο γιατί ακίνητο σώμα σημαινει και τσιμπηματάκι απο το κουνουπάκι του βάλτου!!
    Ο προπονητής που δεν είναι υποψιασμένος τι τρέχει με το πρόβλημα των κουνουπιών δηλώνει ευχαριστημένος και νομίζει ότι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν για να καθιερωθούν στην ενδεκάδα τρέχοντας
    Οι ποδοσφαιριστές από την μεριά τους δεν λένε το πρόβλημα με το ξύσιμο από τα τσιμπήματα των κουνουπιών διότι νομίζουν ότι ο προπονητής θα τους ειρωνευτεί .....ελπίζω να μην πλατιάζω ....αποτέλεσμα ένα μήνα μετά την προετοιμασία δεν μπορούν να πάρουν πόδια τους ....καίγεται η φυσική τους κατάσταση και δεν αποδίδουν ως θα έπρεπε.
    Ετσι χάνονται τα πρωταθληματα ....και όχι ότι ο κύριος Φερεντίνος δεν έτρεξε για την ομάδα!!
    Συμπερασματικά ...όποιος είχε την χαζή(εκ του αποτελέσματος ) ιδέα το γήπεδο στο βουρκο ...με το εντελώς αθωώο μου μυαλό σκέφτομαι ότι ....είναι άσχετος απο ποδοσφαιρο και ως δήμαρχος δεν αγαπάει την ομάδα το καμάρι μας (ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΑΡΑ)

    Και εάν ο δήμαρχος δεν μπορεί να συνθέσει το εξής απλό ...που πρέπει να γίνει το γήπεδο ....πως θα μπορέσει να συνθέσει ποιό σύνθετα ζητήματα ...για παραδειγμα μας χρειάζεται το free wi-fi .
    Eυτυχώς που με εντολή Σαμαρά το free wi fi θα γίνει πραγματικότητα για να μάθουν μερικοί μερικοί πως γίνονται τα οράματα πράξεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τη τοποθεσία του γηπέδου, ρώτα το παπού σου, αυτός ξέρει καλλίτερα. Αν θεωρρείς τα κουνούπια υπεύθυνα του υποβιβασμού επί Φερεντίνου της αγαπημένης μας ομάδας, είσαι ο πλέον σωστός. Θα πρέπει όμως ο πρόεδρος να δίνει στους παίκτες αουτάν. Μεγάλε , έγραψες

      Διαγραφή
    2. Γιατί εάν τα κουνούπια ήταν επί δημαρχίας Αποστολάκη θα ήταν σοσιαλιστικώς πειθαρχημένα και δεν θα τσίμπαγαν;; ...ενώ με τον κυριο Φερεντινο (που πονάει την ομάδα και το έχει αποδείξει) ήπιαν το αιμα και τις θρεπτικές ουσίες (που είναι απαραίτητες για την καλύτερη απόδοση) των ποδοσφαιριστών και υποβιβαστήκαμε ;;
      Yπαβιβάζετε την νοημοσύνης μας αγαπητό παπαγαλάκι του πρώην (εσαεί) Δημάρχου.

      Εμείς όμως που αγαπάμε την Αμβρακικάρα ( Ολεεεεεεε) θα αγνοήσουμε εκλογικά αυτούς που την υποβίβασαν

      Διαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ ΤΟ AMVRAKIKOS NEWS ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ Κ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΟΝΟΜΑ.ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΑΠΛΑΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΙ Κ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΕΛΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "....ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΑΠΛΑΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΙ Κ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ...."

      Aγαπητέ Κουκουέ σας καταλάβαμε ( ο γραφικός χαρακτήρας ΑΠΛΑΔ σας πρόδωσε).
      Κακώς το ΠΑΣΟΚ το 81 έκλεισε τα ξερονήσια και μας κατσικωθηκατε σαν τσιμπούρια σε ουρά γαϊδάρου.
      Ο κύριος Αποστολάκης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος και εάν δεν σας αρέσει ξύδι !!

      Διαγραφή
    2. To amvrakikos news δεν τα παράτησε απλά έχει μετατραπεί σε γραφείο τύπου του κυρίου Καρυ και αναρτεί μόνο τις ανακοινώσεις του ..το κυριότερο δεν αφήνει σχολια να περάσουν που δεν αρέσουν στον πρωην Δημαρχο.
      Οπότε το amvrakikosnews δεν το τελειώσαμε εμείς αλλά αυτό εμάς.

      Το παρόν blog εξάλλου έχει μια ενδιαφέρουσα ροή ειδήσεων (λίγες την ημέρα και νομίζω για blog επαρχίας είναι το σωστό)
      Αυτό είναι και πρακτικό διότι εάν γίνεται διάλογος ( έστω λίγο κανιβαλιστικός όπως εδώ) το διατηρεί στην πρώτη σελίδα του blog για δυο τρεις ημέρες μέχρι να πάει στις παλιότερες αναρτήσεις .

      Εκληση προς το καλό blog να μην επεκτείνεται σε ειδήσεις τύπου "ο σύλλογος Τσοπαναρέων Φυτειών έκοψαν πασχαλιάτικη (και όχι πρωτοχρονιατικη πιτα) στην Ψαροταβερνα του μπαρμπα-θωμα και να ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από καμιά δεκαριά θείτσες που βαρέθηκαν να βλέπουν φατμαγκιούλ και το έριξαν στα κοψίδια και στο χορό τύπου .."βασίλω κρένει η μανα σου"
      Για αυτό και δεν με ενδιαφέρουν blog τύπου "katouna"

      Προσωρινώς μας νανουρίζει στις ιστοσελίδες του (χαρά στο κουράγιο του) το aktiovonitsanews.
      Ελπίζω να εξακολουθεί να μας ανέχεται...όσο αντέχει.

      κυριε διαχειριστά σας την είπα την καλή κουβέντα .....η αμοιβή όπως συμφωνήσαμε ...να μου δώσετε το αλογό σας για δυο γυροβολιές στο πανηγύρι του Αι Γιωργιού.....

      Διαγραφή