Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ενημερωτική Συνάντηση για τη ροδιά





     Συνάντηση – ενημέρωση με καλλιεργητές της ροδιάς, επαγγελματίες παραγωγούς και ενώσεις, πραγματοποιεί την Πέμπτη 27 Μαρτίου, η ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε., στις 5.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΙΜPERIAL στο Αγρίνιο.

     Επιδίωξη της συνάντησης είναι μέσα από την ενημέρωση να αναπτυχθούν συνεργασίες και συνέργιες που θα έχουν ως στόχο την ολοκληρωμένη διαχείριση στην καλλιέργεια, την παραγωγή, την πιστοποίηση, τυποποίηση και προώθηση της παραγωγής του ροδιού και των παραγώγων.
     Η ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε. ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια με έδρα την Αρκαδία. Είναι μια πολυσυμμετοχική κοινωνική επιχείρηση. Οι 126 μέτοχοί της καλλιεργούν περισσότερα από 1.100 στρέμματα ροδιάς της ποικιλίας wonderful, κυρίως στην Πελοπόννησο αλλά και στην Στερεά Ελλάδα. Είναι μια καινοτόμος κοινωνική επιχειρηματικότητα, η οποία αξιοποιεί τη δύναμη και τα πλεονεκτήματα της ομάδας και με σχέδιο προωθεί την ολοκληρωμένη διαχείριση. Με βάση το σχεδιασμό, από φέτος βγαίνει στην ελληνική και ξένη αγορά, με το δικό της brand name νωπό ρόδι και δική της ετικέτα  στο χυμό.  Με βάση την έγκριση του επενδυτικού της σχεδίου, που υπέβαλε στην  Αναπτυξιακή Ολυμπίας, το Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει το δικό της εργοστάσιο επεξεργασίας και τυποποίησης χυμού.

     Σε πρόσφατη συνέλευση των μετόχων της, η εταιρία αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά 420.000 €, ως ίδια συμμετοχή για τη συμμετοχή της στην επένδυση συνολικού ύψους 1.000.000€ για τη δημιουργία του εργοστασίου και ειδικών ψυκτικών θαλάμων συντήρησης του φρέσκου χυμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου